może to regionalna atrakcjaakiś czas temu mój brat, razem z żoną robił zdjęcia starym kamienicom na Pradze i poleciały w ich stronę butelki...
Najbardziej kozacka akcja jakiej byliscie swiadkami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do ,,wyskoków z bjj,, - to prosze sobie darować takie coś, bo nie będe aż tyle pokutował za czyjąś głupotę ...
Wyluzuj, żartowałem tylko :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak to wszedzie też można dostac po pysku ...
Napisano Ponad rok temu
I tu pierwsza konsternacja. Nikt z owej siódemki nie daje tyłów. Kilku zaczyna nawet się ostentacyjnie rozciągać. Tępo biegu napastników jakoś zauważalnie zaczyna spadać. Jeden osobnik nawet zatrzymuje się w celu zasznurowania buta. Ostatecznie jakieś 20-30 metrów przestają biegnąc wszyscy. Chwile postali, pogrozili pięściami i dali w tył na lewo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tam też znalazła zastosowanie sztuczka z butem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
koncert rapowy w pewnym miescie
rapowa grupa walnela walka dilerowi na kwasy
zebrala sie grupa tak z dwadziescia osob zeby wjebac tej rapowej grupie
wiec ta rapowa grupa postanowila zaatakowac pierwsza (jakies siedem osob)
tak wiec zaczeli biec z wzaskiem na te 20 osob,ale nikt z tych 20 osob sie nawet nie ruszyl
wiec zatzymali sie kilka krokow pzed gromadka
grupa 20 osob rozesmiala sie wydala odglos dezaprobaty(cos w stulu "uuuuuuu")
no i ruszyla na ta 7 osobowa grupke- ktora w tym samym mommencie zaczela spierdalac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maro92:dobrze zauwarzyles,to byl moj pierwszy post,no coz dotad tylko czytalem,teraz przyszla mi ochota na napisanie czegos.scislej mowiac chcialem zarzocic ciekawy temat.jest sporo odpowiedzi chyba nawet moj temat przewodzi w porownaniu z innymi pod wzgledem odpowiedzi czyli mozna powiedziec ze sie przyjal.a to ze jego autor napisal do tej pory tylko jeden p[ost i juz tak wylewnie i jego temat pociagnal w pewnym sensie lawine odpowiedzi to swiadczy tylko o moim geniuszu.maro92:jeszcze cos?
jednak wiekrzosc z was nie umie czytac i troszeczke bzdury wypisujecie,bo mialy tu byc wpisywane sytuacje,historie jak w temacie a nie typu.jakis kolezka szedl sobie ulica i wyjebal sie na skorce od banana;-)temat z sytuacjami smiesznymi juz jest na tym forum.
i prosze nie doczepiajcie sie do mojej ortografii i malych liter na poczatku zdania
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie o gumową amunicję w sensie samoobrony
- Ponad rok temu
-
Koksownik kontratakuje - nowa jakość???
- Ponad rok temu
-