suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
duze dodatki gliceryny, kreatyny, tauryny i innych badziewi zeby wzbogacic portfele firm handlujacych towarem jest na porzadku dziennym a niby % bialka sie zgadza, z kolei slabsze jakosciowo bialka niby tez z dobrym skladem sa napychane enzymami zeby niby trawily sie dobrze a w puszcze sa jakies resztki lub inne gowniane bialko ktore nie wiadomo czy sie nadaje do spozycia przez ludzi...
dlatego sie warto zastanowic...
zrobic jakas salatke do pociagu czy cos innego to nie problem a wiesz co jesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pamietaj ze jedzac szame w prochu zawsze bedziesz w placy, powoli wychodzi ze malo jaka odzywka ma sklad jaki na etykiecie a jesli ma to i tak jest jednym wielkim walkiem...
duze dodatki gliceryny, kreatyny, tauryny i innych badziewi zeby wzbogacic portfele firm handlujacych towarem jest na porzadku dziennym a niby % bialka sie zgadza, z kolei slabsze jakosciowo bialka niby tez z dobrym skladem sa napychane enzymami zeby niby trawily sie dobrze a w puszcze sa jakies resztki lub inne gowniane bialko ktore nie wiadomo czy sie nadaje do spozycia przez ludzi...
dlatego sie warto zastanowic...
zrobic jakas salatke do pociagu czy cos innego to nie problem a wiesz co jesz
Popieram. Zawsze posiłek wygra z odżywką.
Tylko carbo nie odpuszczaj bo płynne węgle lepiej i szybciej sie wchłoną niż banany;)
Napisano Ponad rok temu
to lepiej zjeść kurczaka z pieczywem pełno ziarnistym?to będę jadł wtedy 3x pieczywo ,1x ryż z WW.
moze byc i kurczak chociaz jest duzo fajnyhc innych opcji
co do carbo to coz...lepiej jakis sok z owocow taki prawdziwy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Problem solved.tylko że ja po trening jestem w domu po ponad 2 h ;]
Napisano Ponad rok temu
Znajomy żołnierz mówił, że najlepiej rozpowszechniona odżywka u nich w jednostce [co mnie mega zdziwiło]
Napisano Ponad rok temu
white flood- poezja, bez nadmiernego pobudzenia, dobrze pompuje ale bez efektu bolacej pompy, wytrzymalosc na duzy plus
cordygen 5- hym, nic tylko lykac, kondycha w gore, wentylacja na poziomie wentylatora %-), fajnie sie uzupelnia z innymi produktami przedtreningowymi
craze- jadlem stara wersje, duzo lepsze niz white flood, ale rowniez bez jakiegos jebniecia w banie, zwyczajnie mega chec do treningu i moc do polamania wszytkiego w kolo, ale ogolnie chyba uzaleznia bo jak skonczylem jesc to z 3 tygodnie nie moglem zrobic dobrego treningu czego nie ma przy white flood
show time - niby ma/mial geranium ale nic nie czulem jak i przy innych srodkach z gera %-)
nox pump extreme ultra life - jak show time, pompa tylko
purple wrath- dobre ekonomiczne aminokwasy, fajnie znosza zmeczenie po treningu
cos mi sie przypomni to napisze jeszcze
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ile tu jest czego w porcji 10g. bo myślałem, że jako białko zaliczają też aminokwasy. a tu leucyny jest więcej niż białka i nie kumam. no i jakbym nie dodawał, to nie wychodzi 10g i trochę mnie martwi co tu jest, czego nie napisali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tu masz w tej cenie 400g
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ten miałem na myśli
Napisano Ponad rok temu