Hehe, co za dół, ktoś powiniene wreszcie zrobić porządek i zapodać jakieś rzetelne, poparte badaniami opracowanie nt różnych supli, bo im więcej czytam tym mniej wiem obecnie. Każdy producent mówi, że jego suple są najlepsze, ma najlepsze badania i dowody, których nikt nie widział ;]
Efekt jest taki, że jak nie doradzi ktoś kto nie testował to gówno wiadomo
Ja sam testuję różne suple na sobie osobiście, ale kurwa, przecież nie zdążę tego wszystkiego przejeść xD
Póki co kończę zabawę ze stackiem Biogenix Cell Pump- ogólnie oceniam pozytywnie, trochę przytyłem i zauważalnie zwiększyła się moja siła, natomiast wady Biogenixa to bez wątpienia postać proszku (wkurza mnie to, wolę kapsle), ohydny smak i to, że niektórych (w tym mnie) przeczyszcza- w związku z czym nie można go brać na czczo, a ok 30 minut po posiłku (mi to pomogło).
Następną moją ofiarą padł zwykły mikronizowany monohydrat Olimpu Mega Caps- zobaczymy co się zmieni i jak będzie działać, o ile w ogóle będzie ;]
Następne w kolejce Creatine Magna Power, Creapure Citrate (czy jak to się zwało
), jakiś NO booster i kozieradka. Obecnie testuję sobie jeszcze Macę
Btw- najlepiej to chyba w ogóle kupić Olimp Massacrę, która ma chyba wszystko co wymyślił człowiek w dziedzinie kreatyny, ale kto ma tyle forsy..? :roll: :roll: