W Wawie polecam amatorom mocnych wrażeń Targówek - świetne miejsce do trenowania (zwłaszcza sprintów na 200 metrów z szybkim kryciem się)

A w Suwałkach (gdzie zamieszkuję obecnie) - ulica Wesoła (nazwa pasuje, nie?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja jeszcze prage polecam i grochow i w ogole rozne podworeczka bo tak na prawde to nie dzielnica jest zla tylko jakies konkretne podworkaW Wawie polecam amatorom mocnych wrażeń Targówek - świetne miejsce do trenowania (zwłaszcza sprintów na 200 metrów z szybkim kryciem się)
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
we wrocławiu to tak. ... okolice bluwary ikara
ale po ostanich wydarzeniach to ja juz sie niczego nie boje ..ale wole unikac konfliktow.. nie bede sie rozpisywal dlaczego powiem tyle ze na warunkowym wyszedl jeden frajer... no i coz narazie nie jest ciekawie ale i tak sie juz uspokoilona szczescie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak czytam i mysle, ze wszedzie jest niebezpiecznie gdzie sa duze skupiska ludzi. zawsze mozna dostac wpierdol w poblizu dworca, dyskoteki, pubow.
W Londynie, gdzie teraz mieszkam, za miejsce ryzykowne uchodzi dzielnica Hackney, "czarne" Brixton a takze pewna czesc Seven Sisters. No i dworce Euston i Kings Cross/St. Pancras, ktore sa niedaleko siebie.
Ja sam bylem pare razy zaczepiany przez ludzi, w widoczny sposob, zarazonych AIDS, kolo dworca Euston a takze widzialem tam nieudana probe rabunku.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Ja też mieszkam we Wrzeszczu. Od wielu lat. Jest tu niebezpiecznie. Przede wszystkim dla obcych oczywiście. Całe trójmiasto i okolice, Wejcherowo i Żukowo, szczególnie Przymorze, Zaspa, Wrzeszcz to miejsca niebezpieczne. Na szczęście mimo jeżeli zaczepiają/napadają - oczywiście w kilka osób- zazwyczaj to "leszcze" i łatwe cele do KO. Jest też sporo niebezpiecznych grupek... nożem czasami ktoś dostanie. Ogólnie nie radzę chodzić nikomu po tych rejonach z osób nie znających danego terenu... chyba że ktoś szuka kłopotów a w całym trójmieście o nie naprawdę nie trudno i do tego nie trzeba przyciągać kłopotów.. nawet kilka dobrze wyszkolonych osób tutaj nie przetrwa jeżeli się będzie rozbijało po dzielnicy jako przyjezdni.Panowie,panowie...wszyscy tak narzekają na Wrzeszcz a ja tu mieszkam A nie wygładam na takiego co by miał z tymi panami w dresie o czym rozmawiąc,długie włosy,glany,i wszechogarniający mrok ( ),moje klimaty Mieszkam już tutaj 3 lata,i jakoś żyję...ale na ulicę za dużo nie wychodzę Może co lepsi Trójmiejscy "wymiatacze" się pochwalą gdzie mieszkają, zawsze zostaje ta nadzieja, że z pomocą przyjdzie dzielny wojownik z Vortalu
Napisano Ponad rok temu
trójkąt Świętokrzyską, Nowy Świat , Park Saski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu