Ranking miejsc niebezpiecznych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co mi ludzie opowiadali w Łodzi ryzykowne są trzy ulice:
Przędzalniana, Limanka i Kilinka
co Ty na to, Sasza?
Silvio
O przedzalnianej nie wiem.
Kilinskiego czasem jezdzilem z treningow do knajpy i wygladala raczej normalnie, no ale zalezy jeszcze jaki odcinek.
Na Limance - khem khem. Jak to mowia: kolega bral tam udzial w malej rozrobie na wyjezdzie, i podobno nieciekawie tam jest.
No Baluty ogolnie sa nie bardzo. I na Gdanskiej bywam po nocy to widac gosci stojacych na rogu i czekajacych na leszczy. Raz kumple oberwali palkami za to ze wsiadali do samochodu.
Ale co tu wyliczac, nie da rady. Ogolnie gorzej jest w dzielnicach ze starym zabudowaniem (przynajmniej w Lodzi) - stare budownictwo -> gorsze warunki -> tansze -> nieciekawi mieszkancy
Baluty czy Centrum...
ale to w nocy.
W dzien raczej normalnie jest, tylko na Piotrkowskiej spotkalem sie z rabowaniem w bialy dzien.
Co tam jeszcze. Ten moj kolega to na osiedlu wieczorem tez sie nie czuje bezpiecznie. Dzisiaj przy budce telefonicznej mial zatarg z 3paskowa dziewczyna i widzial obok 3 fecetow co wylezli z cinquecento i nie wiedzial czy to jej znajomi czy nie.
Napisano Ponad rok temu
CITY NIGHTS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do niebezpiecznych miejsc to osiedla na obrzezach krakowa takie jak biezanow,nowa huta tez jest nie ciekawa np;piastow,przy arce ,kolo wandy ,przejscie podziemne w czyzynach po 22 ,kazimiez po 22 ,dworzec kolejowy na zablociu no i getta i okolice korony ale tylko wieczorami
czesc osiedli dluza czesc miejsc jest niebezpieczna jak juz jest ciemno w dzien nic sie nikomu nie stanie jak nie bedzesz szkula guza i zaczepial ludzi to nawet w nocy ci sie nic nie stanie ja tyle ray na nogach z rynku wracalem do domu i jakos nic sie nie dzalo czasmi przez osiedla z huty wracalem i jakos zyje wszedze gdze bedzesz szukal guza to go dostaniesz
krakow jest raczej jednym z najbezpieczniejszych miast polski
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
A co do miejsc bardzo niebezpiecznych to był dopisał Nowy Port (tam się lepiej nie ruszać bez kumpli i uzbrojony po pasy), Zielony Trójkąt, Stogi, całe Pomorze, a tak zupełniej to okolice stadionów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba Przy.morze.....a dolne miasto?łąkowa i okolice???
O Oruni nie zapominajcie :-) Ostatnio zdemolowano tam troszke pizzerie.Po prostu wlasciciel nie pozwolil na handel narkotykami.
Coz takich miejsc mozna by zrobic bardzo dluga liste
Napisano Ponad rok temu
Też jestem z Gocławia, ale o tych gostkach jakoś nie słyszałem. Że niby na swoim osiedlu taki dym robią? A apteka to w sensie ta przy pętli?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ci goscie zakladali White Legion na legii. Dla zainteresowanych imie/nazwisko/adres z kodem i telefon moge dostarczyc mam na kompie. Jeden siedzi za pobicie ze skutkiem smiertelnym. Klub to ikar, prowadzi go moja znajoma. Wbili sie na koncert Gramatika (czy jak oni to tam pisza- nie wiem nienawidze HH) polecialy rozne sprzety przez okna etc. na takim jednym forum (SF* czy jakos tak:D) gadalem z gosciem ktorego brat zostal pobity przez tych gosci. Dotego moj kumpel chodzil z nimi cala podstawowke do jednej klasy- jest to banda porypow i nie zaleca sie ich zaczepiania- znaja sie na rzeczy. Bleee ale se rozpisalem
Nie wem ja ostatnio sie musialem prac na Pekinie chociaz tu mieszkam. Dostallem drewniana pala w glowe i wcale nie bylo milo.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bicie słabszych !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
matka i niemowlę
- Ponad rok temu
-
Załóżmy, że................
- Ponad rok temu