Ranking miejsc niebezpiecznych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gówno prawda??bylismy na obozie z sekcji fikali do nas prawie na kazdym krokugówno prawda, kołobrzeg jest bezpieczny. chuba, ze kazamaty jeszcze kilka lat temu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chociaż po parku trójcy łaziłem nie raz w nocy i nikt nie fiknął... może fart miałem.
za to na jedności moją koleżankę pochlastali
Napisano Ponad rok temu
Wszyscy licytują się gdzie jest mniej lub bardziej niebezpiecznie a prawda jest taka łomot można dostać nawet w kościele jak komuś się nie spodoba ile dajesz kasy na tacę ,nie ma na to reguły .Osobiście polecam osobą którzy nie wiedzą co zrobic z adrenaliną :Wałbrzych dzielnica Sobięcin (ładnie nazywana Palestyna)szczególnie po 20
kidys slyszalem cos takiego:
"Jak jestes chujem to i w drewnianym kosciele Ci spadnie cegla na leb"
Napisano Ponad rok temu
Dobre musze sobie zapisaćWszyscy licytują się gdzie jest mniej lub bardziej niebezpiecznie a prawda jest taka łomot można dostać nawet w kościele jak komuś się nie spodoba ile dajesz kasy na tacę ,nie ma na to reguły .Osobiście polecam osobą którzy nie wiedzą co zrobic z adrenaliną :Wałbrzych dzielnica Sobięcin (ładnie nazywana Palestyna)szczególnie po 20
kidys slyszalem cos takiego:
"Jak jestes chujem to i w drewnianym kosciele Ci spadnie cegla na leb"
Napisano Ponad rok temu
Trójkąt Bermudzki czyli ul. Traugutta, Kościuszki - duże skupisko Cyganów, drobnych złodziejaszków, meneli, ćpunów i różnych elementów. Łatwo stracić zdrowie, życie lub cnotę. To najniebezpieczniejsza dzielnica.
Nowy Dwór - resztki tzw. "starej gwardii" i młodzież idąca w ślady kolegów, można spotkać grupy durniów szukające zadym;
Muchobór Mały - kiedyś tu krążyła grupa debili thaibokserów z pewnego wrocławskiego "klubu" Ale miejscowi "wywalili" ich ze swojego "terytorium" Obecnie spora ilość recydywy i wieczorem bywa niebezpiecznie.
Brochów a konkretnie cygańskie osiedle - spora ilość ćpunów. Nikt przy zdrowych zmysłach, kto nie jest Cyganem, nie chodzi tam wieczorem.
Dworzec Główny (okolice) - w nocy można oberwać od różnej maści mętów, chcących "zarobić" parę groszy. Poza tym w podziemnym pasażu handlowym dwóch młodych Cyganów próbowało mnie skroić i z moich przemyśleń wynika, że to też może być niebezpieczne miejsce, nawet w dzień, bo tam mało kto chodzi i dźwięk jest przytłumiony (to część słynnych niemieckich podziemi).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ludzie, padniecie na zawał przed 30tką jak bedziecie tacy zestresowani wychodzić na miasto
wmawiając sobie ze coś się moze gdzies stac to na pewno sie stanie
przynajmniej ja mam takie podejscie
Napisano Ponad rok temu
...wmawiając sobie ze coś się moze gdzies stac to na pewno sie stanie...
od dzisiaj zaczynam sobie wmawiać, że przelecę Angelinę Jolie i kilka jej koleżanek po fachu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bicie słabszych !!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
matka i niemowlę
- Ponad rok temu
-
Załóżmy, że................
- Ponad rok temu