Intymnie z testosteronem i innymi hormonami.
Napisano Ponad rok temu
który sie pochwali co dziś ugotował ?
już wiem , intymka to admin !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż celem ciągłego promowania jest to, że ci którzy wypierają się tego tribestanu tak długo będą mieli wpajane w głowę to, że jest najlepszy i w końcu go kupią. Tak działa reklama i pranie mózgu. Takie wasze pogawędki z przedstawicielem handlowym służą tylko do zdobycia zaufania u niej. Działanie marketingu polega na zdobyciu zaufania przez polecającego, wpajaniu o wartościach produktu oraz sprzedaż.
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem promowanie non stop tego Tribestanu mija się z celem funkcjonowania forum, jest masa innych bosterów testosteronu, które zwiększają o wiele lepiej poziom testosteronu a patrząc na dawkowanie wychodzi kilka razy taniej.
Chociaż celem ciągłego promowania jest to, że ci którzy wypierają się tego tribestanu tak długo będą mieli wpajane w głowę to, że jest najlepszy i w końcu go kupią. Tak działa reklama i pranie mózgu. Takie wasze pogawędki z przedstawicielem handlowym służą tylko do zdobycia zaufania u niej. Działanie marketingu polega na zdobyciu zaufania przez polecającego, wpajaniu o wartościach produktu oraz sprzedaż.
Nie no pod wrażeniem jestem bardzo dobrze ,tylko jedno małe ale ...ja dziś nie pracuje jestem tu z własnej nie przymuszonej woli ,więc jak się to ma do twojej teorii ?
Po za tym rozmowa nam się z chłopakami zupełnie rozmyła i niekoniecznie o TRIBESTANIE mówimy .
Ogólnie to jest jeden mały sposób żeby sie intymki pozbyć na zawsze ale przecież wam nie będe podpowiadać bo wy mądre chłopaki jesteście .A po za tym coś mały ruch generuje forum więc pytanie brzmi czy aby na pewno intymka ma sobie pójść
Napisano Ponad rok temu
To jak samobójstwo by było !!chyba brakuje Ci rozmowy z nim napisz mu prywatną wiadomość że tęsknisz
Ale tęsknie nie da się ukryć ,że jego urok mnie ujął .
Napisano Ponad rok temu
zdaję sobie z tego sprawę że może tak być jak Ty mówisz i nie mam zamiaru nic kupować tu na forum ale popisać można tym bardziej że ostatnio ruch na forum tragiczny i mało kto co pisze wię dobrze popisać sobie z nieznajomą o niczym
Napisano Ponad rok temu
ja dziś nie pracuje jestem tu z własnej nie przymuszonej woli ,więc jak się to ma do twojej teorii ?
Ma się to tak, że może Ci tak zalezyć na sprzedaży tego produktu, że nie zaszkodzi napisać coś na forum będac w cieplutkim domku. Mój brat, który jest kierownikiem takich przedstawicieli handlowych będąc w markecie poprawia słoiki z sosami np, ktore są źle poukladane bo mu zalezy, zeby to bylo dobrze zrobione pomimo, że jest niedziela i nie jest w pracy i to nie on ma to ukladać. Takze jak komus zalezy to pracuje caly czas.
Także Twój argument mówiący o tym, że dziś nie pracujesz ma bardzo małą wartość.
Napisano Ponad rok temu
carlorozzi chyba się kolegom twoim nie podoba to ,że ze mną piszesz
Chociaż nie rozumiem za bardzo dlaczego ...zapraszam jednak do rozmowy wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Fakt masz rację możliwe ,że jestem pracoholikiem po prostu .Który próbuje uwieść kolegęja dziś nie pracuje jestem tu z własnej nie przymuszonej woli ,więc jak się to ma do twojej teorii ?
Ma się to tak, że może Ci tak zalezyć na sprzedaży tego produktu, że nie zaszkodzi napisać coś na forum będac w cieplutkim domku. Mój brat, który jest kierownikiem takich przedstawicieli handlowych będąc w markecie poprawia słoiki z sosami np, ktore są źle poukladane bo mu zalezy, zeby to bylo dobrze zrobione pomimo, że jest niedziela i nie jest w pracy i to nie on ma to ukladać. Takze jak komus zalezy to pracuje caly czas.
Także Twój argument mówiący o tym, że dziś nie pracujesz ma bardzo małą wartość.
Carlorozzi wykorzystać go!! ,a później sprzedać mu na siłę 100 opakować TRIBESTANU.
Napisano Ponad rok temu
Tylko Carlorozzi, udawaj niedostępnego, kobiety biorące tribestan lubią takich
Napisano Ponad rok temu
dawno dziewczyny chyba na forum było wiec poruszenie jest i chyba wszyscy jesteśmy zazdrośni ;p może wstawisz jakies swoje fotocarlorozzi chyba się kolegom twoim nie podoba to ,że ze mną piszesz
Napisano Ponad rok temu
no prosze jaki kolega doświadczony a podobno o tribestanie nie słyszałUwiedź go Pewnie się ucieszy
Tylko Carlorozzi, udawaj niedostępnego, kobiety biorące tribestan lubią takich
Napisano Ponad rok temu
Tylko mi nie mów że jestem tu samiuteńka ? od razu mi pewność siebie uleciok jestem niedostępny ;p
dawno dziewczyny chyba na forum było wiec poruszenie jest i chyba wszyscy jesteśmy zazdrośni ;p może wstawisz jakies swoje fotocarlorozzi chyba się kolegom twoim nie podoba to ,że ze mną piszesz
co do fotki to jeszcze po udaję ja niedostępną , i poczekam na mojego największego wielbiciela
Carlorozzi a czemu ty biedaku nie śpisz jeszcze ??
Napisano Ponad rok temu
no prosze jaki kolega doświadczony
a podobno o tribestanie nie słyszał
Od Ciebie słyszałem
Napisano Ponad rok temu
Od Ciebie słyszałem [/quote]
czyli widzisz coś Ci po tej całej podjazdowej wojnie zostało ,trochę wyszło nie ciekawie ale
będziesz pamiętał o TRIBESTANIE , że o intymce nie wspomnę