Normalnie myślący człowiek wie ,że osoby postronne nie mają wglądu do żadnych badań ani testów prowadzonych w LABORATORIUM !!
Nie będą pokazywał wyników badań zamieszczanych przez inne firmy różnych suplementów, one widocznie nie mają nic do ukrycia.
Przedstaw tylko posiadanie certyfikatu HACCP.Kampania reklamowa trwa od marca a ty mi zadajesz pytanie czy suplement jest dopuszczony do sprzedaży ?????Proponuję ci zacząć od prześledzenia kampanii UWOLNIJ NAMIĘTNOŚĆ I POŻĄDANIE
sorry, ale nie wierzę w reklamy.Jeszcze parę lat temu sami sprowadzaliście ten suplement z Bługarii przede wszystkim ,
no właśnie lata temu... obecnie na rynku jest mnóstwo znacznie skuteczniejszych i bardziej sprawdzonych środków na libido i testosteron, po których to włosy na klacie by Ci wyrosły (mam tu na myśli oczywiście te legalne środki!).
Kolejna sprawa, czy tak niska zawartość buzdyganeka może w jakiś istotny sposób wpłynąć na libido, niestety nie wydaje mi się.
Generalnie to stosunek cena : zawartość substancji aktywnych, nie kalkuluje się.
Powiedz mi w czym ten środek jest lepszy od zwykłego tribulusa (mającego większą zawartość substancji aktywnej w jednej kapsułce niż to w całej dawce)? Skoro jest dużo droższy to powinien być w czymś lepszy, a jak nie jest to nie widzę sensu żeby przepłacać.
ech .....
to jedyny środek podnoszący libido i UTRZYMUJĄCY go na odpowiednim poziomie przez dłuższy czas u kobiet i mężczyzn , nie chodzi w nim o nagły skok testosteronu ale o pobudzenie produkcji endogennej testosteronu przez jądra .
HACCP, czyli Hazard Analysis Critical Control Point (Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontrolny), to system zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności" ...problem polega na tym, ze Tribestan to nie żywność .....coś dzwoni tylko nie w tym kościele
Cena uważam jest optymalna dla tego suplementu w dwóch wersjach opakowań.
ps . kolega TIGER w poprzednim wątku usilnie mnie przekonywał iż są badania że .........
CYTAT ;
nawet tribulusy z dużymi dawkami są podobno nieskuteczne (przeprowadzono badania i okazało się, że tribulus terrestris, czyli buzdyganek naziemny nie działa na organizm ludzki)
........................................się może zdecydujcie co do wersji