..................tak wiec przewaznie jest tak ze wartosc TKD wychodzi "w praniu".
TAEKWON!
Ekhm .. ekhmm .
To moze ja ten tego no .. Hmm. A wiec.
Tam wyczytalem jakas aluzje do wojownikow z PG. Hmm. Mam na sekcji 120 kilowca. Chlopak za duzo nie umie ale kulac na ziemi to bym sie z nim nie chcial :wink: . Chcesz sie sprawdzic z taka kuleczka ponad 180 centymetrowa w parterze ? Niee ? Ja Tyz :wink: .
Tam slyszalem jak chlopaki leja ponoc na tkd. Hmm, moze to efekt propagandy aby co ? :wink: Nie mam pojecia i nie wnikam w to.
Hmm, przyjdz szybciej w srode, jak bedziesz chcial, to sie pokulamy .
Zeby nie bylo nie na temat to moze cos z mojej wedrowki po szkolach. W sumie to przypadek omowie raptem jeden. Poczlapalem na judo sobie. Od razu co odkrylem ze to zejbi**ie silne chlopaki. Ich mankamentem bylo bylo i w wiekrzosci jest nadala bezwzgledne patrzenie sie na regulamin walki w parterze w czasie kulania sie ze mna :wink: . Zeby nie bylo to mnie trener na dzien dobry "okrzyczal" za to ze mam judo robic a nie co innego :wink: . Ale doszedlem z nim do porozumienia i jest OK.
Narazie jestem w trakcie przestawiania sie z regulaminu bjj na jeszcze bardziej liberalny .. kto wie moze kiedys dojde do zasad VT ? Kto wie ?
Tak, to moj 1 post w tym dziale, cieszycie sie ? Bo ja tak