Intymnie z testosteronem i innymi hormonami.
Napisano Ponad rok temu
już wiem , intymka to admin !
Napisano Ponad rok temu
Zawarty w produkcie buzdyganek ziemny (Tribulus terrestris) korzystnie wpływa na libido u kobiet i mężczyzn. Żeń-szeń odpowiada za zwiększenie poziomu energii oraz poprawia zdolność wysiłkową.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak długo ćwiczysz ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ty jak długo już ćwiczysz ?
Napisano Ponad rok temu
A bo z tego co pamiętam to Ty kotek sam na razie jesteś
A jak długo ćwiczysz ?
Staż treningowy: od 01.2009r.
Zaczęło się w 3ciej klasie gimnazjum. I fakt faktem, zaczałem wtedy ćwiczyć, zeby estetyczniej wyglądać dla kobiet, bo akurat spodobała mi się jedna. Ale cóż - ona i tak mnie olała, mimo, że schudłem 21kg, a ja sobie ćwiczę dalej
Napisano Ponad rok temu
co do tematu ćwcicze dla siebie nie dla lasek chce miec ciało zadbane i figure kolesia fitness nie zalanego tylko wyzezbione ciało. teraz mogę powiedzieć ze siłownia to moja pasja styl życia Lubie ten sport i nie mam zamiaru z niego rezygnować mimo braku czasu.
Mobilizowali mnie znajomi bo gadali stempek jak ty alkoholik jesteś zaraz ci się to znudzi hehe a ja dażyłem do celu. I mała ciekawostka od 1 treningu nawet piwa sie nie napilem przez ponad 8 miesiecy zero imprez zero melanzy była tylko siłka i ja hehe
WŁAŚNIE MINEŁY 2 LATA CIĘŻIEŻKIEJ CHARUWY !!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ile godzin dziennie trzeba poświęcić na ćwiczenia i ta cała dieta nie masz ochoty czasem zaszaleć z jedzeniem ?
Napisano Ponad rok temu
ja znów zacząłem po technikum jak pracowałem to dużo melanżowałem a widziałem ze kolesie którzy byli na liścia rosneli a ja cały czas stałem w miejscu wtedy ważyłem 55kg noi jak to na melanżach zauwazyelm ze traktowali mnie lekceważąco chociaż pozory myliły po potrafiłem przyłożyć hehe jak na szkape. Ogolnie z dupy postanowiłem ze za cała wypłatę kupie gryfy hantelki obciazenie i będę machał. kolega wychylił się z propozycja żebym se coś za to kupił a ćwiczyć mogę u niego noi zastanawiałem sie 2 dni przyszlem na trening i do dzis macham.
co do tematu ćwcicze dla siebie nie dla lasek chce miec ciało zadbane i figure kolesia fitness nie zalanego tylko wyzezbione ciało. teraz mogę powiedzieć ze siłownia to moja pasja styl życia Lubie ten sport i nie mam zamiaru z niego rezygnować mimo braku czasu.
Mobilizowali mnie znajomi bo gadali stempek jak ty alkoholik jesteś zaraz ci się to znudzi hehe a ja dażyłem do celu. I mała ciekawostka od 1 treningu nawet piwa sie nie napilem przez ponad 8 miesiecy zero imprez zero melanzy była tylko siłka i ja hehe
Oj chłopaki cienko przy was wypadam ja tylko biegam i to z musu jak mnie pies wyprowadzi.
Ale podziwiam i szanuję za wytrwałość
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Czyli kotek dla kobiety zaczął piękna motywacja .
Ile godzin dziennie trzeba poświęcić na ćwiczenia i ta cała dieta nie masz ochoty czasem zaszaleć z jedzeniem ?
Róznie. W gimnazjum jak zacząłem to trenowałem jak popie*dolony nawet po 3 godziny dziennie 5-6 razy w tygodniu. Potem nałapałem troche wiedzy, trenowałem wieloma planami. Czasem 3x w tygodniu po jakies 1,5-2h. Czasem 5x w tygodniu po 1-1,5h. Diet też próbowałem wielu. Low carb, typowo masową high carb, carb cycling. Co do szalenia z jedzeniem - czasem wpadnie tzw. cheat-meal, ale nie mozna pozwalac sobie za duzo, bo dupa rośnie Teraz aktualnie odzywiam się intuicyjnie, staram się jeść dużo białka, średnią ilość węgli dobrej jakości i niewiele tłuszczu. Na siłowni już nie trenuję, trenuję tylko karate i do tego ćwiczenia siłowe typu pompki, podciągania, ew. sprzęt jaki mamy na treningach, czyli wymachy kettlebellem, ciągnięcie opony od cięzarówki za sobą po żużlu, bieganie, uderzanie młotem w oponę itd.
Napisano Ponad rok temu
mieliscie tu nie pisac i nie gadac z nia!
Mi też miło Mikołaj ,Cię poznać
ale sie pomyliłeś , chłopaki mieli nie pisać w tamtym wątku nie tym.
Więc z czystym sumieniem możemy tu wszyscy na BODYGUARDA poczekać
Napisano Ponad rok temu
Trzeba więc na początku zacząć od jakiejś wiedzy ,dlatego są te metody treningowe ?Czyli kotek dla kobiety zaczął piękna motywacja .
Róznie. W gimnazjum jak zacząłem to trenowałem jak popie*dolony nawet po 3 godziny dziennie 5-6 razy w tygodniu. Potem nałapałem troche wiedzy, trenowałem wieloma planami. Czasem 3x w tygodniu po jakies 1,5-2h. Czasem 5x w tygodniu po 1-1,5h. Diet też próbowałem wielu. Low carb, typowo masową high carb, carb cycling. Co do szalenia z jedzeniem - czasem wpadnie tzw. cheat-meal, ale nie mozna pozwalac sobie za duzo, bo dupa rośnie Teraz aktualnie odzywiam się intuicyjnie, staram się jeść dużo białka, średnią ilość węgli dobrej jakości i niewiele tłuszczu. Na siłowni już nie trenuję, trenuję tylko karate i do tego ćwiczenia siłowe typu pompki, podciągania, ew. sprzęt jaki mamy na treningach, czyli wymachy kettlebellem, ciągnięcie opony od cięzarówki za sobą po żużlu, bieganie, uderzanie młotem w oponę itd.
Jak cię ktoś poprowadzi na to łatwiej ?
A powiedz mi kotek kto Ci posiłki robi ,bo sam tak facet to sie do kuchni raczej nie rwie .
Tak pompki to ja też lubię czasem .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do Ciebie intymka, to załóż sobie normalne konto bez reklamy prywatne i będzie można wtedy popisać na więcej tematów które Cię interesują i w ogóle
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tez tak mam że czasami robie sobie posiłek i w smaku może być kiepski ale zjadam wszystko bo o wartości chodzi ;pz naciskiem zdecydowanie na smak, a nie na wartości odżywcze jak teraz
Napisano Ponad rok temu
Chyba większość z chłopaków sobie sama gotuje tu na forum.
co do Ciebie intymka, to załóż sobie normalne konto bez reklamy prywatne i będzie można wtedy popisać na więcej tematów które Cię interesują i w ogóle
To już by nie była ta sama intymka na innym koncie
a zresztą zaraz by mi BODYGUARD zrobił kuku a rozmawiaĆ i tak możemy o wszystkim jeżeli tylko chcecie , nie tylko o TRIBESTANIE .
jak ja mym czasem chciała żeby mi ktoś ugotował .