Skocz do zawartości

Zdjęcie

Słaby- nowy dziennik treningowy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
584 odpowiedzi w tym temacie

szafik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3866 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:kulturystyka, sporty walki, film, muzyka

Napisano Ponad rok temu

Re: Słaby- nowy dziennik treningowy
Słaby za dużo kombinujesz i myślisz wg mnie.

Ja jak odstawiłem mete to waga nieznacznie spadła, a po tygodniu wróciła do normy.

Zawsze tak mam, że leci na cyklu wtedy do -1kg
  • 0

Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ząb mi pękł... kurwa.

Patrząc na to co płyneło zamiast krwii jak sie zaciąłem przy goleniu wiem - mam przejebane.
  • 0
Trening jest niczym, wola jest wszystkim

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurwa. nabrałem strzał 1.8 ml, zwiekszam powoli dawke. whodze do łazaciagam zienki, wbiłem sie, zaciagam tłok, wszystko ok. powoli leci mieszanka prop+npp. do drzwi póki brat , krzyczy - nie kłuj sie baranie. lekko uciekła mi strzykawka do góry. kazałm mu spierdalac. patrze na strzykawk i widze ze jest mniej wbita. zaciągam tłok - krew. kurewnie zle . nie wiem ile mogło pójść. 0,3? 0,5 ? wtrynie przezyje, duze ilosci acardu i wszystkiego na cisnienie, i zyc trzeba :[ reszte z krwia wbiłem w drugie udo INSULINOWKA 15mm
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jest zle. gosc mi szarpnął sztange na barkach, do tyłu. chrupło jebło. finisz :zalamany:
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ale czarne dni. uszkodzone plecki ale hce cwiczyc dalej. zgubiłem wczoraj cały towar. 2 superki 3 propki hcg. kumpel umówił sie z moją laską na sponsoring. zgodziła sie, zobaczymy o 14 czy przyjdzie........
zamówiłem superke propa i hcg. pociagne to dalej chocby do konca tych butli, zobaczymy jak sie bedzie cwiczyc z tymi kontuzjami. smutny i przybity.... :przestraszony:
  • 0

szafik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3866 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Czarny to Ty jesteś. Zajmij się leczeniem kontuzji a nie odpierdzielasz.

kumpel umówił sie z moją laską na sponsoring. zgodziła sie, zobaczymy o 14 czy przyjdzie........

że co?
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nie mam zamiaru. dam rade dokonczyc cykl.
ja musze dojsc do poziomu kiedy odbijac bede genki dame :zabawa:
jest zle. moją policja zwineła, narkotykowi. kurwa boze :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ech. bez treningu od 3 dni, ale dzis wypierdalam pakowac. a co wam powiem, spotkałem sie wczoraj z laską. Rzucamy róznymi szczegółami z zycia. Schodzi temat na dupczenie sie. i wszystko co kiedykolwiek mówiła okazuje sie kłamstwem po czym dodaje - i jest jeszcze coś. sponsoring.
- na bank
- no tak
- co dokładnie ?
- seks za pieniadze. ale to było kiedys, teraz jestesmy azem i to sie nie powtózy
- co kurwa ? to prawda?
- tak

wstałem, spiąłem sie kurwa i pytam
- PRAWDA KURWA?
oddech jak pojebany
- tak(przez łzy)
- TY KURWO Z KIM JA JESTEM.

I ona w płacz, popchnąłem ją wypierdoliła na ziemie tam gdzie miejsce kazdej szmaty , głowa do ziemii, panika i pado
- zartowałam, ale to koniec, ja sie ciebie boje, jak mogłes w to uwierzyc
i wiecie ja mam jej wierzyc? kurwa!
ale byłem centymetr od takiego spuszczenia wpierdol pizdzie, co ja mam sobie myslec. nie wiem kurwa :wstyd: ale mam tak dosc, powiedzcie, jesli to był kawał, to kurwa na chuj. nie ogarniam jej. za chuja. mam dosc. ale kocham bombe i tą agresje. i załuje ze nie wyjebałem jej w ryj. :/ a razem jestesmy niby, udaje ze łykłem ze to kawał, ale kurwa nie wiem :zdziwko:
  • 0

szafik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3866 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Słaby mówisz jak typowy koks, taki łysy, zalany i z pustką w głowie. Ja pierdole. W ryj to sobie przypierdol a nie lasce. NIech jest jaka jest, wyjebane ale nie podnoś ręki na kobiete. Wyjebane, głowa do góry i wychodzisz. Co ona sobie zamierza pogrywać na Twoich uczuciach? bez jaj.
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wiem ale... nie czułem nigdy czegos takiego......

dzisiaj poszła klatka i tric, to jak pompuje npp to :hurra: :hurra:

plecki nic nie zawadzały :)

a co do szacunku... szanowac moge kobiete, nie kurwe. :rozpacz: to była masakra dla mnie...
usłyszec takie cos..
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ok. wracam do poprzedniego treningu. znowu mocno spadłem z wagi, przez ostatnie jakies 10 dni kibel 5 razy na dzien. ile bym nie zjadł i wogóle. ale juz sie poprawiło, 2 dni jadłem całkiem inaczej niz wczesniej i troche sie wygłodziłem. zobaczymy jak bedziem. zwiekszam w koncu dawki do 100 i 100 ;) musze powiedziec, strasznie chuowo sie dupczy, kutas znieczulony. chodzi mi po głowie johimbina.
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jakiś czas temu zacząłem wydalać jedzonko w niemal niezmienionej postaci. Myslałem ze przejdzie....... NA ten moment Waże gówno. Nie wspominam o gazach i wielu innych problemach które sie pojawiły na raz... mam soków na 2,5 tygodnia i dokoncze je. Postanowiłem jeść papki do konca cyklu. Jakoś bedzie....
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dobra. lekarz i diagnoza - pan to nie ma w tych jelitach zadnych kosmków. Jak pan chce wchłaniac jedzenie :wstyd: lekarzy bedzie jeszcze w brud w tym tygodniu. Na razie waga stoi w miejscu. Szkoda cykl prowadzic dalej ...
  • 0

szafik
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3866 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

O kurwa. To spoko. CIekawy jestem diagnozy skąd to się wzieło, ze ich nie masz?
  • 0

Rychu1418048785
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1274 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Słaby i jak tam z tym zdrowiem dalej ? :dontgetit:
  • 0
Powrót do formy po dłuższej przerwie.

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

na razie dostałem pare tabletek i na winku lepiej masa idzie niz superce :P szkoda cyklu... ale wariatem trzeba byc. zaczałem budzic strach u mijajacych mnie ludzi wieec musiało mnie konkret przyjebac ostatnim czasem;p od poniedziałku wracam na split, w koncu stare dobre sprawdzoe cwiczenia :)
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a móili zze duze ilosci bałka niszczą jelita, błedy przesżłosci. no i ogółem infekcje jelit blebleble.
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ech szkoda, jak juz koncze cykl rozchorowałem sie tak kurewnie ze kazdy mówi mi ze spadłem. 40 gorączki, nie da sie z wyra ruszyc, a to prawdopodbnie tlko alergia. Kurwa mac. przerwa od tescia 4 dni, teraz juz normalnie polece ostatnie 7 strzalów, potem 15 tys hcg i clomid, na odbloku nie ma co oszczedzac. wrzuce tez urinal intensiv bo cos czuje nery, dorwałem esseliv przeceniony do 15 zł to wziałem 10 paczek, zamierzam zjesc wszystkiew dakach 8-10 na dzien. Kurwa jebana choroba, nawet do konca nie wiem co pisze. choroba na cyklu to tak duzy problem, woda lała mi sie nosem, czy organizm na cyklu jest az tak wypruty z kwasu aorbinowego i reszty witamin ? 3x10 rutinoscorbin skutecznie zamknęły naczyn ia krwionośne, teraz to ani sie wysmarkac, cement w nosie. pije co godzine szklanke wody zeby wypłukać lekarstwo, przy okazji ostatnio szczególna troska dla nerek. Leci calcium wieksza ilosc czosnku i gripex. i niczego wiecej nie tkne, o nie. Jak se wylałem do pojemnika ostatnio do badan moczu pływały w nich jakies farfocle, zakazenie? czy winstrol?
ach, do tego moja patologiczna miłość robi mi jazdy , a była o której czesto wspominałm uświadomiła sobie ze mnie kocha i spłakana lata mi do pracy, ja na bombie mam mniej uczuc to fakt, ale wiecej rozumu :dobani: niedlugo do szwecji, sciagaja mnie dwa miesiace wczesniej niz zamierzalem :szok: :dobani: :dobani: waga nie wiem bo skonczyłem z manią mierzenia sie i wazenia. Gdyby na bombie mozna było byc cały rok ach :mur:
wspomne tylko jeszcze ze matka znalazła mi koksy, z uzyte koksy, strzykawki, igły i wyzej wymienione uzyte sprzety. MA marsosc, mocne zdrowotne jazdy, i nie jest swiadoma jak blisko mogą jej grać, rodzice nawet tej znaleznej nie skomentowali. Ba, nawet nie wyrzucili. Skurwysynsko dobrzi ludzie z nich niezaleznie co czaem o nich mysle... A ja tak czesto zawodze :mur: :mur: :mur:
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wyzdrowialem jak ręką odjał, mało tego na siłowni tak ruszyłem, z masą ruszyłem. Przedłuzam bombe o 4 tygodnie dorzucając 20 mg metki, flaki kontrolowane , zamiast carbo i białek leci konkret gainfast + kompleks 10 białek mutanta. Bede miał wiecej czasu opisze osiągi, od dobrych dwóch miesiecy sie nie ważyłem wiec bedzie ciekawie :hyhy:
Piekna sprawa jak ruszyły dipsy i drążek, pora ruszyc z zaniedbanymi przysiadami które... wychodzą jak u swierzaka. Ale z drazkiem tez tak było, z dipsami tak było, po wypruciu sie w pracy za granicą ledwo szło sie wypchnąć na poreczach a teraz dokładam do siebie 35kg na 10 powtórzeń :hyhy:
nie ma jak chwalic sie cyklonem na bogato :looka: dill mnie troche skubie, 2 bomby za winko genesis, 4stówki za 2 superki juzniepamietamjaka, 320 za hcg 20tys. 9 propow 9 stow good pharm a postatnio podrzuca mi kurwa nie chce mi sie siegac do plecaka zeby sprawdzic , 180 200metkti, teraz tak jedzonko 100 zł x 19 tyg. 1900
i osłonki ~70zł miesiac = 350 zł.
podsumowujac. 5 klocków na to aby byc duzym :szok: o kurwa.

aaa. suple 6 kg serwatki x 40 240
carbo 50 zł stykło do niedawna
ostatni zakup 330

no, + karnety. 6500 jak ręką odjął :dobani: niech chociaz te 19 tygodni ON nie zabije mi jajec. Ale, czuje sie dobrze, jem bardzo zdrowo, rzadko uzupełniałem sie prochem a moje jelita nigdy nie działały tak dobrze jak ostatnio, ale to zasługa lekarza. Pora wybrac sie jeszcze do gastrologa i proktologa, skalpel mni nie ominie. Tak btw, nie jade do szwecji bo mi sie kurwa nie chce :ok:

fajna sprawa bo masywny sie zrobiłem w chuj. Siedzimy z kumplem na placu przed nami takie rurki ja wiem na 7 metrów. I mówimy po co to jest jak dziecko sie po tym nie wespnie .
kumpel mówi, jak byłem dzieckiem to umiałem pare metrów i po to to jest.
- no co ty kurwa, ze niby chyce sie tak, i mam sie podciagac?
Bez uzywania nóg chwytem wokół rurki wjebałem sie na samą górę, nachwytem ręka na ręce podciągnąłem u góry dziesiec razy i jakgdyby nic zeszedłem, supersayan kurwa :cool: a wakacje płakałem ze ja sie nigdy nie podciagałem na treningach i nie umiem nawet 2 razy. Kolejna rzecz, JAKI WYKURWISTY JEST WIOSŁOWANIE SZTANGĄ CHWYTEM SPLECIONYMI REKAMI TO JEST CHUJ. ;) calutkie plecy stały sie widoczne w zaledwie 28 dni na winku, kazdy miesien :) a nie robilem martwego ze wzgledu na obawe przed uszkodzeniami, ten syf wysusza, poczuł bym sie bogiem dopierdalając 40 kg nad maksem, bo takie róznice czuje na tym srodku(tu własnie przy dipsach z 15 kg w jednym tygodniu dokładałem po 10 z treningu na trening i w 4 tym tygonu dałem sobie spokój ze wzgleu na stawy) Pora wrzucic jakis trening, ale niech mi ktos powie ze przeładowany, to jest bomba i nie mam zamiaru sie opierdalać. rozpisze cos na czasie i sie odezwe, a póki co pora dbac o układ pokarmowy i zdrowie. Echm czemu nie ogarnałem tego wczesniej, kilka tablerek wystarczyło zjesc i rosne w oczach. a ogarnąłem to dopiero jakos w 10 tygodniu cyklu jak spadac zacząłem na superce przy 4 tys kcal :dobani: teraz 2 razy w roku będe dbac o zołąek i jelita i polecam wszystkim, ostatnio jem nieco ponad 2500 Kcal ze wzgledu na brak czasu a puchne :super: a teraz z odzywek zamierzam dopierdolic dodatkowe 800. Chaotycznie pisze, to z tego powodu ze nie mam na nic czasu za 3 godziny wstaje do pracy i w ogole nie powinno mnie tu byc.
  • 0

słaby
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1728 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

blebleble . . cały ten dziennik wyjebał bym w chuj. Ale w sumie zostawie dla potomstwa by nie popełniali tych samych błędów.

Ok, co u mnie. Dużo czasu leci na nauke, zarywam nocki.
Nie widze sie zbytnio z ludzmi, w ogóle to ja kurwa nie mam czasu na nic. Jest tylko rozwój. Ogarnąłem sobie osobistego trenera i dietetyka, i startuje z głową. Od niemalże początku. wymiary podam na czasie, jest strasznie chujowo. wiekszosc czasu siedze na dupie.
Ok, do przodu. tak to ma wyglądać;
dobra, zbalansowana dieta :
JADŁOSPIS – 5 zbilansowanych posiłków
1 posiłek
* 100g płatków owsianych, odżywka białkowa (35-40g) – owsianka na wodzie
* 100g płatków owsianych, 2 całe jajka, 5 białka jaj. słodzik, cynamon, kakao itd.
(w formie omletu lub pół na pół z mąką razową TYP 2000)
* Jajecznica (2 całe jajka + 5 białka jaj), 140g chleb żytni pełnoziarnisty/ pumpernikiel, warzywa
2 posiłek
Węglowodany:
85g ryż paraboliczny/basmati/jaśminowy, makaron durum, kaszy/ 130g chleb żytni pełnoziarnisty
Białka:
160g mięsa lub 200g chuda ryba lub 7 jajek (2 całe + 5 białka)
Tłuszcze:
14g oliwy z oliwek lub olej lniany/ 26g orzechów/ 90g awokado
3 posiłek
Węglowodany:
85g ryż paraboliczny/basmati/jaśminowy, makaron durum, kaszy/ 130g chleb żytni pełnoziarnisty
Białka:
Tłuszcze:
4 posiłek
Węglowodany:
85g ryż paraboliczny/basmati/jaśminowy, makaron durum, kaszy/ 460 ziemniaków
Białka:
Tłuszcze:
5 posiłek
Białka:
160g mięsa, tuńczyk, filet łososia / 200g chuda ryba/ 35-40g odżywki białkowej (białko
serwatkowe Izolat lub koncentrat)/ 7 jajek (2 całe + 5 białka) / 200g twaróg chudy
Tłuszcze:
14g oliwy z oliwek lub olej lniany /26g orzechów/ 21g masło orzechowe/ 90g awokado
Jak będziesz jadł łososia to nie dodajesz oleju ponieważ łosoś to ryba która
zawiera dużą ilość kwasów tłuszczowych oraz jak do posiłku użyjesz całych jaj to
też już nie dodajesz dodatkowych tłuszczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rening-wolne-trening-wolne-trening-wolne-wolne
Dobieramy takie obciążenie żeby w każdej serii był zapas 1-2 powtórzeń
Przerwy wypoczynkowe pomiędzy seriami – od 30 sekund do 1 minuty
Każde ćwiczenie po 3 serie z powtórzeniami w przedziale 10-8 a na brzuch i łydki 15-12
1. Rozgrzewka aerobowa 5-10 min. (rowerek, bieżnia, orbitrek)
2. Rozgrzewka dynamiczna ok.2-5 min. (krążenia stawów, skłony, wymachy)
3. Rozgrzewka specjalistyczna przed pierwszym ćwiczeniem 2-3 serie z małym
ciężarem z większą ilością powtórzeń
4. Trening właściwy
Plecy
 Ściąganie drążka na wyciągu górnym do karku 3 x 10-8
 Przyciąganie uchwytu V do brzucha 3 x 10
 Unoszenie tułowia z opadu na ławce rzymskiej 3 x 15
Klatka Piersiowa
 Wyciskanie sztangi na poziomej ławce leżąc 3 x 10-8
Barki
 Wyciskanie sztangi z przed klatki piersiowej siedząc na ławeczce 3 x 10-8
 Unoszenie sztangielek na bok stojąc 3 x 10