Co i jak!!!!!!!!!!!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
60 % bialka serwatki + 30 % bialka jaj + 10% bialka sojowego i byl bym na 100% pewien ze wlasnie takie sa tam proporcje to napewno bym takie bialko kupowal, wtedy to bialko sojowe bylo by jak gdyby uzupelnieniem diety. Taka mieszanka byla by wporzo. Jednak takiej 100% pewnosci sie nigdy nie ma. Jesli natomiast wiem tylko tyle o bialku ze jest tam bialko serwatkowe i sojowe i ze jest tanie w zyciu bym tego nie kupil, bo pewnie 80 % z tego to bialko sojowe. Potem jesli ktos by jakos labolatoryjnie sprawdzil sklad i okazalo by sie ze tam prawie sama soja jest, producent by powiedzial "no co, na opakowaniu pisze ze jest soja i serwatka, nie podalismy w jakich proporcjach, to co ze jest tam tylko 20% serwatki ? ale jest, tak jak na opakowaniu pisze - ze jest".
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokladnie wystarczy wziasc na przyklad legendarnego boeinga megabola sama soja i tylko kibel po nim, odnosnie sfd wystarczy poczytac temat o x5 gdzie za zadne skarby olimp nie chcial i nie przedstawil do dzis udzialu poszczegolnych bialek, samo to mysle ze tlumaczy wszystko, ze skoro niechca przyznac sie ile go tam jest to napewno wiecej niz polowa a mi rolmecz z allegro nie potrzebny wole dolozyc te 20-30 zl i miec pozadne bialko, ktore sie chociaz wchlonie w calosci a nie jak roslinne w max 80% sie wchlania z przewodu pokarmowego, zreszta kazdy szanujacy sie produkt z wyzszej polki pozadnego producenta niema nawet w skladzie bialka roslinnego bo to zanizka tylko jego klase bo gdyby bylo inaczej i naprawde by tak dobrze dzialalo to w bialkach z usa za 200-300 zl czy nawet w polskich produktach lepszych bialek bylby udzial bialka roslinnego a tak nie jestja wam powiem tylko jedno , czemu soje dodają praktycznie tylko do tanich białek ? bo można w ten sposób obniżyć cene produktu , i nikt tak naprawdę nie wie ile tego białka sojowego tam jest ( a im więcej tym taniej ) odpowiedź nasuwa sie sama
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
oraz
(strona 67 conclusion - wnioski)
lub
i kup tu teraz CEE skoro ludzie i po badaniach pisze ze i tak jeden pies co za kreatyna to za co sie teraz bierzemy
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i kup tu teraz CEE skoro ludzie i po badaniach pisze ze i tak jeden pies co za kreatyna
nie jeden chuj tylko wrecz pisze ze cee natychmiast przeksztalca sie do kreatyniny w kontakcie z kwasami zoladkowymi oraz ze polaczenie krety z grupa estrowa zamiast zwiekszyc jej stabilonsc, to drastycznie ja zmniejsza. Wiec wynika z tego ze 100 razy lepszy jest monohydrat.
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to teraz zadam niezwykle ważne w tym temacie pytanie : Na chuja kupować suple ?
hehe dlatego kreta na podtrzymanie, a cykle na saa/ph
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
poniewaz czlowiek ma taka psychike ze gdy cos bierze to odrazu lepiej mu sie cwiczy, ma wiekszy zapal, jakies nadzieje i cele sobie stawia jak sie to naukowo nazywa placebo malo przypadkow bylo gdy ktos dostawal wyjebke saa, czy slodzik zamiast metki a odrazu 10kg wiecej na sztandze, czy wkret z dietanabolem na naszym forum i juz po paru godzinach niektorzy pisali ze juz brali albo ze maja na sprzedaz splycic mozna to wszystko do jednego o czym kazdy kto cwiczy pare lat wie sukcesem jest dieta a z niezbednych suplementow to witaminy, mieneraly i uzupelnienie diety bialkiem czy weglami, czasami jakas kreatyna czy stack na stagnacje albo no-booser przed treningiem na rozruszanie a pomniejsze suplementy typu tauryna, hmb, l-karnityna itd. mozna bezpiecznie omijac szerokim lukiem bo napewno cos tam daja ale nie daja takich efektow o jakich marzymy po przeczytaniu etykiety na opakowaniu...to teraz zadam niezwykle ważne w tym temacie pytanie : Na chuja kupować suple ?
Napisano Ponad rok temu
o teraz zadam niezwykle ważne w tym temacie pytanie : Na chuja kupować suple ?
po co wogole komu siłownia ? nagle wszystko stracilo dla mnie sens, przejzalem na oczy, kulturystyka to nie to co chce........jutro zapisuje sie na balet
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
cały biznes opiera sie na wielkim wałku a kiedy to sie wszem i wobec wyda to co będzie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a kiedy to sie wszem i wobec wyda to co będzie ?
bedzie ARMAGEDON ten biblijny, a nie na bica
glutamen swiete slowa
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaraz wyśle meila do muscletecha i sie spytam czemu nas w chuja robią , i że i tak każdy zna prawdę xD
to by bylo calkiem smieszne
Napisano Ponad rok temu