Dziennik Patryk666
Napisano Ponad rok temu
Ale sylwetki maja przekosmiczne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jabys dowiedzial sie ile dostaja kasy za pare fotek to bys z golym fiutem dal sie sfotografowac w dodatku jesli to magazyn typu Universal albo jakas gazetka czy cos takiego to oczywiscie odzywki maja na conajmniej 5 lat za free w zaleznosci ile beda tam na okladkach.Wiem, ze Ci koelsie pozuja jak geje... zwlaszcza Ci w majtach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MASAKRA! trzeba reagowac szybko i cos kombinowac...
Na rowerek nie mam pieniedzy, ale na worek mi starczy... chcialem go kupic aby troche boksowac w wolnym czasie... poprawie technike na shidokan i troche sie wypoce...
jutro wkleje fotki zakupionego stuffu
Elo ziomki
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj zaliczylem trening łap:
Biceps:
Unoszenie sztangi na biceps 4 serie 10 -> 55kg
Unoszenie hantelek naprzemiennie staly ciezar 4 serie 10 -> 24kg
Unoszenie sztangielek chwyt mlotkowy staly ciezar 4 serie 10 -> 24kg
Triceps:
Francuskie wyciskanie sztangi łamanej lezac 4 serie 15 -> 30kg 12 -> 35kg 10 -> 40kg 8 -> 45kg
Prostowanie na triceps w opadzie staly ciezar 2 serie 15 -> 14kg
Pompki w podporze tyłem z obciazeniem 30kg 2 serie po 15 ruchow
Prostowanie na wyciagu podchwytem 2 serie i nachwytem 2 serie po okolo 12-15ruchow
Potezna pompa i roztrenowanie... w koncu zaliczam progres w rozmiarze bicpesa... na dzien dzisiejszy 0,5 cm na + czyli nic tylko kontynuowac ostry trening
Napisano Ponad rok temu
Kiedys kolega mi pokazywal na klate aby nalozyc maksymalny ciezar ktorym pod koniec zrobie 8 ruchow... ciezary maja byc nalozone tylko z 5kg krazkow...
Robic powotrzenia az do zalamania wtedy dwie osoby sciagaja po jednej piatce z kazdej strony i jedziesz dalej i tak az do zalamania na czystej sztandze:) Mysle, ze takie cos byloby niezle, ale na razie poki cokolwiek idzie nie bede swirowac... za niedlugi czas doloze cos takiego bez zwiekszenia ilosci serii...
teraz jeszcze mam dylemat czy robic cykl na krecie w czasie grudzien->styczen bo czeka mnie operacja, gdyz odnowilo mi sie pewne scierwo, ktorego nabawilem sie jeszcze wtedy kiedy jezdzilem wyczynowo na rowerze... na krzyzu robi mi sie jakies bolesne gowno, ktore trzeba wyciac... najgorsze jest, ze tego nie zaszywaja i czlowiek musi lezec na brzuchu przez conajmniej miesiac, zalezy od tego ile tkanki beda musieli mi wyciac... 3 lata temu mialem na plecach dziure okolo 5 cm i lezalem 1,5 miesiaca, ale to pelnej formy powrocilem dopiero po okolo 3 miesiacach... czlowiek musi lezec bo kazdy ruch boli i 3 razy dziennie musi miec wlewana pewna masc bezposrednio do rany aby ta sie czyscila i nie wdal sie jakis stan zapalny... to oczywiste, ze strace wtedy na jakosci co w moim przypadku wiaze sie ze spadkiem ilosci miesnia i jednoczesnie sporym wzrostem tkanki tluszczowej
Nie wiem czy jest sens wydawac 500zł na suple i walic cykl masowy w takim wypadku... zoabczymy jak to sie potoczy bo moze jeszcze nie bede musial byc operowany na "gwalt"... O cykl na PH w takim wypadku nie ma mowy... to bedzie musialo zaczekac...
Dzisiaj stanalem na wadze... 82,5 kg... nieco stracilem na jakosci a waga stoi w miejscu albo minimalnie spada;/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o operacje to mam nadzieje, ze nie bedzie na razie potrzebna:P gdyby co to nie bede zalowal tych 220zł za bardzo... mam jeszcze troche kasy zarobionej na wakacjach, dzieki ktorej chcialem zrobic pare kilo miesnia dlatego trzeba zapierniczac bo Nas wiatr zwieje chlopy...
Chcialem kupic HP Clout i XS do tego Up your Mass 2x aby walic po tr... ale wtedy juz by mi bylo szkoda kasiorki:P... ten cykl poczeka jeszcze hehe
Dzisiaj shidokan po 1,5 tygodniowej przerwie:D bedzie sie dzialo
Napisano Ponad rok temu
**Dieta***
1. (B:40 W:100g T:23)
- Płatki owsiane 100g
- Jaja kurze 180g + bialko 90g
- dzem
2. (B:24 W:60 T:47)
- Chleb Ciemny 100g
- szynka z kurczaka/indyka 50g
- ser zółty 50g
- orzechy włoskie/pestki z dyni/slonecznik 50g
- warzywa (pomidor/ogorek/rzodkiewka/salata)
3. (B:32 W:76 T:3)
- Ryz brazowy 100g
- Piers z kurczaka 150g
- warzywa
4. (B:32 W:76 T:3)
- Ryz brazowy 100g
- Piers z kurczaka 150g
- warzywa
5. (B:40 W:20 T:40)
-50g groszku
-50g kukurydzy
-50g kapusty pekinskiej
-50g ogorka
-50g sosu czosnkowego
-150g kurczaka
Przed snem bialko pro longatum BX 40g
Bialko: 200 - 2,4g/1kg
Weglowodany: 330 - 4g/1kg
Tłuszcze: 116 - 1,4g/1kg
KCAL: ~3164
sporo juz tych kalorii wiec codziennie bede kontrolowal co sie ze mna dzieje i szybko reagowal... przez ostatnie 1,5 tyg nie mialem shidokanu a I tak waga raczej spadal niz szla do gory... a teraz bedzie czasem nawet i 3 razy w tyg... zobaczymy za tydzien co pokaze waga...
Napisano Ponad rok temu
to ile ty tu masz białka? 100g+?- Jaja kurze 180g + bialko 90g