Szafik!! Ramzi!!
Dziennik Patryk666
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to jedz to i zdawaj relacje, bo przymierzam sie do robienia definicji na tych landryneczkach po nowym roku...
Napisano Ponad rok temu
Bloka nikt nie czul, ale walili boostery/clomid na wszelki wypadek... na cyklu libido potezne co tez da Nam duzo uciechy przez okres cyklu hehe...
Napisano Ponad rok temu
na cyklu libido potezne co tez da Nam duzo uciechy przez okres cyklu hehe...
Ciekawe jak zadziała.
Na przyrosty a nie na libido, ma się rozumieć
Napisano Ponad rok temu
Na dzisiaj klata
3x wyciskanie sztangi na plaskiej
3x wyciskanie na skosie glowa w dół
3x wyciskanie wasko na plaskiej
3x wyciskanie sztangielek na skosie glowa w gore
3x rozpietki na skosie glowa w gore
Mega pompa i odpowiednie roztrenowanie... w koncu czuje to co mam czuc... a nie jakies sranie w banie... na mnie takie rzeczy nie dzialaja... jak chce zrobic sile i mase potrzebuje poteznego bodzca... reszta lezy w diecie...
fota po treningu... juz jestem po 3 posilkach wiec pas jak to u endomorfow w sporo gorszej formie jak na czczo...
Napisano Ponad rok temu
wrzuce jeszcze moja nowa diete... rozchulal mi sie metabolim i musze wrzucic wiecej wegli... bede obserwowal co sie dzieje i kontrolowal wszystko w lustrze aby sie nie zatluscic jeszcze bardziej... abym nie mial potem 10kg do zrzucenia;P
***Dieta***
1. (B:32 W:71g T:23)
- Płatki owsiane 70g
- Jaja kurze 180g + bialko 30g
- dzem
2. (B:15 W:60 T:33)
- Chleb Ciemny 100g
- szynka z kurczaka/indyka 70g
- orzechy włoskie/pestki z dyni/slonecznik 50g
- warzywa (pomidor/ogorek/rzodkiewka/salata)
3. (B:32 W:76 T:3)
- Ryz brazowy 100g
- Piers z kurczaka 150g
- warzywa
4. (B:32 W:76 T:3)
- Ryz brazowy 100g
- Piers z kurczaka 150g
- warzywa
5. (B:40 W:20 T:40)
-50g groszku
-50g kukurydzy
-50g kapusty pekinskiej
-50g ogorka
-50g sosu czosnkowego
-150g kurczaka
Przed snem bialko pro longatum BX 40g
Bialko: 185 - 2,25g/1kg
Weglowodany: 310 - 3,8g/1kg
Tłuszcze: 75 - 0,9g/1kg
KCAL: ~2655
Napisano Ponad rok temu
Rób tak dalej to juz wogole nic nie bedzie działało poprawnie nawet po regence
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o powtorzenia to ich ilosc wahasie miedzy 10 a 6
a co wg Cebie powinienem zmienic jezeli takie lzejsze treningi niestety nie daja efektu nawet na dluzsza mete...
Oklepane zestawy cwiczen nadaja sie dla mnie przy redukcjach kiedy chce zachowac miesien, a nie walczyc o jego przyrost...
Napisano Ponad rok temu
W grudniu planuje rozpoczac potezny cykl masowy, na ktorym planuje wrzucic na siebie kilka kilo dobrej masy miesniowej... podrzuce troche kalorii jednoczesnie dodajac aeorby w celu zapobiegniecia podlewania... jak na razie za aeroby robia treningi shidokanu, na ktorych wylewam z siebie litry potu... dorzuce jeszcze jakies rowerki i jakies treningi na worku bokserskim i powinno byc si
Na cykl zamowie sobie HP + CLOUT + XTREME STACK wiec powinno mnie chociaz minimalnie poklepac bo to chyba najmocniejsze staki na rynku, a na pewno jedne z mocniejszych...
nastepnym cyklem bedzie juz lajtowe ph, a na PCT clomid/6-oxo/Novedex XT/Attitude + STORM... Mysle, ze bedzie to cos w stylu Epithin badz polaczenie H-drola z Epi coby mi flakow nie zrylo za bardzo i nie zablokowalo... na mocniejsze zabaweczki pryjdzie jeszcze czas na przyszla zime...
Kontynuuje mojego mega splita... cwicze jedna partie miesniowa dziennie... jezeli szybko idzie to dodaje druga... silownia bedzie mniej wiecej 4-5 razy w tyg... nie trwaja dluzej niz 45 minut...
Napisano Ponad rok temu
Barki:
Wyciskanie sztangi zza karku (pelny zakres ruchu) 3x 12 -> 52kg ; 10 -> 62kg ; 8 -> 72kg
Unoszenie sztangielek do przodu 3x 12 -> 12kg
Unoszenie sztangielek na boki 3x 12 -> 12kg
Unoszenie sztangielek na boki w opadzie 3x 15 -> 12kg
Unoszenie sztangi lamanej wzdluz tulowia 3x 15 -> 30kg; 12 -> 40kg; 10 -> 45kg
Trening srednio udany... jakos nie moglem sie wczuc w prace miesni... male zacmienie, pewnie spowodowane nerwami i stresem zwiazanym ze szkola... ona po prostu nie jest dla mnie dlatego sprawia mi tyle zawodu i psuje humor... wlasciwiei nie mialem dobrego dnia od kiedy jestem na tej uczelni. To wszystko wplywa takze na efekt na silowni... Walczymy dalej...
Napisano Ponad rok temu
Na bica i trica planuje po 12 serii... nie przesadzaja z ciezarem... wszystko ma byc technicznie. Musze trafiac w miesien, a nie bezsensowenie machac obciazeniem bo to dla sezonowcow;P
Po treningu zdam relacje co i jak...
PZDR!
Napisano Ponad rok temu
Biceps:
Unoszenie sztangi lamanej 4x 15 -> 30kg; 12 -> 40kg; 10 -> 47kg; 8 -> 52kg
Unoszenie sztangielek naprzemiennie 4x 10 -> 24kg
Unoszenie sztangielek mlotkowo 4x 10 -> 24kg
Triceps:
Francuksie wyciskanie sztangi lamanej 4x 15 -> 30kg; 12 -> 37kg; 10 -> 42kg; 10 -> 42kg
Sciaganie drazka wyciagu podchwytem 4x max
Wyciskanie sztangi poziomej, wasko podchwytem 4x 12 -> 65kg
Przedramie:
3 superserie uginania przedramion podchwytem i nachwytem...
Odczucia:
Dzisiaj nakladalem w niektorych cwiczeniach dosc spore ciezary przez co ciezko bylo mi zlapac pompe... Ogolnie bywaly lepsze dni... Wszystko przez ten stres... sila spada, wytrzymalosc tak samo... po raz pierwszy w zyciu nie ciezko zlapac mi pompe, a czasami nawet jej brak co jest dla mnie czyms niezwyklym... Nawet libido mi spadlo i zastanawiam sie nad jakims boosterem tescia... Lekiem na to wszystko bedzie zmiana studiow bo dlugo tak nie pociagne;/
Suplementacja:
Od razu po tr. porcja carbo a po 20 minutach porcja bialka...
WF nie biore bo ostatnio aby wyrobic nerwowo musialem lykac jakies psychotropy przy ktorych nie powinienem brac zadnych pobudzaczy... nie chce sie truc tym gownem wiec od dziaiaj juz pierdolnalem tymi tabletkami... itak nie dzialaly na mnie skutecznie... dalej mnie chuj strzela...
Napisano Ponad rok temu
Łapki w koszulce
Przód luz
Bokiem
Poza ala Arnie... tylko mniejszy o jakies 30-40kg
bokiem lapka(mniejsza)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda tylko, ze nie mam 190cm wzrostu bo to tez dla mnie by byla bomba... jak na razie 184 cm musza mi wystarczyc... wiecej juz raczej nie urosne
Dla niektorych Mega grubas jest idealem sylwetki, a dla mnie chocby takie cos ->
albo
albo
Napisano Ponad rok temu