Dziennik Patryk666
Napisano Ponad rok temu
Sam nie zamierzam koksać nigdy i pokazać lamusom, ktorzy sie beda kluc ze mozna wygladac jak oni albo i lepiej na sucho.
Nie mowie, ze PATRYK666, czy inny co wbija musi byc lamusem tylko czasem widze ludzi co nie widza silowni bez koksu a o diecie nie slyszeli to zal mi sie ich robi..
Napisano Ponad rok temu
Nie mowie, ze PATRYK666, czy inny co wbija musi byc lamusem tylko czasem widze ludzi co nie widza silowni bez koksu a o diecie nie slyszeli to zal mi sie ich robi..
BO tak jest z większośćia tępych ludzi ktorzy uczeszczaja na siłownie i sie jeszcze madrzą,garstka ludzi potrafi sobie dokladnie wszystko przyszykować..
Po co wiecej ryżu albo miesa,zwiększyć dawke trzeba
Napisano Ponad rok temu
Po co wiecej ryżu albo miesa,zwiększyć dawke trzeba
si senior
Napisano Ponad rok temu
Gdybym nie spalil tyle miesnia na wakacjach to teraz wygladal bym calkowicie inaczej, a tak to troche przesralem ten caly czas silowania sie z ciezarami;/ i z dieta...
Teraz tylko pozostało mi wybrac czy za wszelka cene chce byc wiekszy czy pierdolic i cwiczyc dla przyjemnosci... Chcialbym przelamac ta stagnacje i zobaczyc jakikolwiek efekt w lustrze;/ bo finansowo tez juz cienko pierdze... w koncu do diety musze sie dorzucac, a to kosztuje... do tego suple... wiec nie chce wyrzucac kasy w bloto...
Jednak najwazniejsze jest dla mnie czerpanie przyjemnosci z zaliczania progresu na silowni i ogladania zmian w lustrze...
Napisano Ponad rok temu
Clenbuterol chinczyk 100 tab 0,04mg juz jest...
Zecapal zamowiony czekam na paczke:D
T bol i Epi ciagle sa niedostpene na pitbullu... pisza aby czekac i sprawdzac aktualizacje strony bo towar dojezdza kilkoma partiami... jak na razie jest jakas nowa zabawka od CEL, ale dla mnie raczej za wczesnie na takie cudenko;d
Na dniach, jak tylko przyjdzie mi kasa za sprzedana bluze, zamowie Xtreme stacka i Up Your Massa:D
na oslonki i witaminy musze zarobic przez miesiac luty:D albo zajrze do magicznej koperty i wyciagne te 2 stowki i potem odloze:D
Napisano Ponad rok temu
Jak widzisz zastuj po dlugim czasie,to czemu nie! sprobowac mozna z innymi srodkami
Dopilnować diety trening itd. a napewno pewno bedą zmiany
W twoim przypadku dieta to musi być cały czas,jak stwierdzasz ze ja odstawiasz to juz jest nie zaciekawie
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wogole po co ten t bol lepiej cloma za 30 zl ;d
Napisano Ponad rok temu
cloma za 30 zl ;d
ja wychodze z tego samego zalozenia. Dorzucam do tego tribulon i mam zajebisty odblok. Za ta kase to wolalbym 6oxo
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Epi jak na razie nie ma na Pittbullu... czekamy az bedzie dostepny i caly czas kontaktujemy sie z Nimi aby byc na bierzaco bo epi idzie jak woda... w jeden dzien wyprzedali wszystkie epithiny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
weź chłopie nie ryj mi wątroby bo bedę musiał se esseliv dokupić
Napisano Ponad rok temu
13 lat i kręconych włosów
Napisano Ponad rok temu
ile dałes ?lenbuterol chinczyk 100 tab 0,04mg juz jest...
Napisano Ponad rok temu
NIE ZACHOWUJCIE SIE JAK FRAJERNIA...
szzzkurwa chlopaki ogarnijcie sie przeciez ja nie pytam Was o nic tylko informuje wiec po cholere tu jakakolwiek dyskusja...
Datul wziałbys clomid? Szanuje to na prawde tylko clomid moze tyle samo zlego zrobic ile dobrego...
Body Ty tez schodzisz na nizszy szczebel rozmowy? Napisalem tu, ze PH czy T-bol to jakies landryny?
PEAS!