Co wziasc ?? prosze o jak najszybsze odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To, ze radzimy ludziom odpowiednie diety itp. to jedynie z troski, zeby jak najszybciej mieli zadowalajace efekty (a np. na odp. diecie beda mieli). Czy Ty myslisz, ze my jestesmy jacys "inni"??? Tez chodzimy do szkol, niektorzy z Nas powaznie mysla o swojej przyszlosci, uczymy siem, a mimo to znajdujemy czas na nasze... ze siem tak wyraze hobby czyli jesli my mozemy to kazdy moze musi byc tylko konsekwentny w swoim dzialaniu...
My radzimy co robic zeby w radykalnie najkrotszym czasie osiagnac zadowalajace efekty...
Ale ksztaltowanie ciala nie jest rzecza prosta, jest rzecza czasochlonna i szanujac swoje zdrowie nie urosniesz nie wiadomo jak przez kilka miechow...
jak chcesz tak grac to bierz krete - na pewno Ci nie zaszkodzi...I mam pytanie cwicze 5 miesiecy i chce juz przestac po "cyklu" z gainerem mct,i tu nasuwa sie pytanie czy jakbym juz nie mial zamiaru cwiczyc to moglbym sobie na koniec kreatyne kupic?dala by jakies zauwazalne efekty ?
cos da...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po tym cyklu(na nim zresztą tez bierz tylko witaminy
na mase cwiczysz z zakresem powtoorzen 6-12 powtoorzen,, ciezar stosunkowo duzy tak aby zrobic tą liczbe i nie wiecej
Napisano Ponad rok temu
czy zastosuja siem do naszych wskazuwek to juz ich sprawa - my doradzamy tak, aby bylo jak najlepiej...AHA SORRY ZA TAMTEGO POSTA ALE TAK MI SIE ZDAWALO ZE POLOWA TYCH LUDZI NIE BEDZIE ROBIC DIETY TAKIEJ JAK IM PISZECIE,ALE NAJWYRAZNIEJ SIE MYLILEM
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na takie połączenia bedzie czas za pare lat
mozesz brac aminokwasy, ale zalezy jak u Ciebie z kaską, mozesz tauryne, glutamine, cla
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz tez nic nie brac a skupic sie na diecie wtedy bedzie dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym Ci proponował znowu gainera albo sobie na jakis czas odpooscic odzywki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu