traktuje to jako leucyne po prostu (hmb to metabolit tego aminokwasu) , do tego badania to badania , wiele badań wskazuje na nieprzydatność bcaa , karnityny , na końcówce przygotowań do zawodów wcyhodzi w praktyce co działa a co nie.
Kordian Skibiński - przygotowania do sezonu 2015 z NANOX NUTRICEUTICALS POLSKA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie ale ten stan mogą poznać tylko nieliczni bo jednak większość trenujących nigdy nie pomyśli o zawodach bo nie ma takich aspiracji. Dlatego tak różne opinie. Zawodowiec powie że suplement A jest potrzebny a amator który na scenie to śpiewał tylko w gimnazjum nie będzie miał z tego suplementu pożytku.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
na poziomie rekreacyjnym opierałbym sie z suplementów głownie na białku (WPC) , bcaa , kreatyna , przedtreningówka , na redukcji warto sie zainteresować karnityną i jakies spalacze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaki bilans Ci wychodzi?
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Niby mozna przeliczyć ale szybciej będzie jak podaj bilans i BTW bo pewnie każdy jest ciekaw
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Kordian Skibinski edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jeden chciałby mieć takiego sponsora . Firma zbiera dobre opinie. Widzę że nie jesteś maniakiem ciężaru i dobrze bo spora rzesza kulturystów stawia na ilość a nie jakość. Niby technika to kwestia osoby ale wiem po sobie że zredukowanie obciążenia może spowodować znacznie większe przetrenowanie mięśni niż jego dodanie. Kwestia tej magicznej techniki
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
tez lubie ciężar ale przez ostatnie kilka lat ucze sie swojego organizmu , wczesniej trenowałem podnoszenie ciężarów i trójbój. Mam nawyki z tych sportów m.in związane z obciążeniem , uważam że zarówno ciężar musi być duzy jak i technika dobra - ani jedno kosztem drugiego
Napisano Ponad rok temu
Święte słowa.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jakie wyniki w podrzucie i rwaniu?
Napisano Ponad rok temu
oj nawet nie pamietam - trenowałem to w wieku 14-15 lat a teraz mam 35 także wybacz skleroze dziadkowi
Co do mojego sponsora to współpraca jest bardzo dobra , nawet bym powiedział ze wzorowa , wiadomo ze nie jest to nie wiadomo jakie wsparcie ,ale zawsze odpada mi kupno paru suplementów a i wiem ze dostaje takie z najwyższej półki jakościowej, do tego super jest mieć świadomość ze ktoś cie docenia i wspiera w tym co robisz. WIELKIE DZIEKI dla NANOX NUTRICEUTICALS POLSKA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem Ci szczerze że twoje menu jak naprawde bardzo cięzkie podziw za to że jestes dzień w dzień w stanie jeść dokładnie to samo.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Kordian Skibinski edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Praca i pieniądze jednak są najwazniejsze bo dzieki nim możemy rozwijać nasza pasję.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
najważniejsze może nie ale bardzo ważne i niestety czasem wychodzi jak wychodzi.
Napisano Ponad rok temu