Czwartek: 16.07.2015r.
Plecy + Tył barku + Biceps:
1. Wiosłowanie sztangą nachwytem:
15x 50kg, 11x 60kg, 9x 65kg, 7x 70kg, 6x 70kg, 5x 75kg + DROP,
2. Wiosłowanie końcem sztangi w oparciu klatki:
15p, 12p, 10p, 10p, 6p + DROP,
3. Ściąganie drążka do klatki:
15x 7szt, 15x 7szt, 12x 8szt, 12x 8szt, 10x 8szt,
4. Szrugsy sztangą z przodu:
30x 50kg, 25x 50kg, 25x 50kg, 20x 50kg,
5. Rzymskie krzesło:
15p + 15kg - 4 serie,
1. Unoszenie hantli na bok w opadzie siedząc:
20x 5kg, 20x 5kg, 15x 5kg, 15x 5kg,
1. Uginanie sztangi prostej:
15x 25kg, 15x 25kg, 12x 25kg, 12x 25kg,
2. Uginanie hantlem na modlitewniku:
12x 7kg, 12x 7kg, 12x 7kg, 12x 7kg,
Bieganie: 30 minut.
Miska:
1. Serek wiejski lekki 200g, WPC 30g,
2. Filet z kurczaka 195g, makaron durum 70g,
3. Filet z kurczaka 195g, makaron durum 70g,
4. Wątróbka drobiowa 200g, masło 10g, cebula 75g, pomidor 165g, ketchup light 50g,
5. Twaróg chudy 250g, kakao nat. 10g, masło orzechowe 40g, wiórki kokosowe 30g,
Plus: WPC 20g,
Bilans: 2400 kcal, Białko: 264g, Węglowodany: 136g, Tłuszcze: 86g,