Witam ! Nazywam się Wojtek mam 17 lat w listopadzie kończę 18 , uczę sie w Liceum Na siłke zaciągnął mnie rok temu prawie że z przymusu mój kolega bylo to jakoś w maju albo czerwcu 2012.Jakoś później przećwiczyłem całe wakacje kolega przestał a ja zostałem . Rok temu byłem osobą która grała na komputerze wpierdzielała ciastka i sie opieprzała. Ważyłem ok 100kg przy 188cm wzrostu. Byłem gruby ,rączki miałem chudziutkie bez siły .Pamiętam jak nie umiałem zrobić na wf 10 pompek padłem po 6 ,co do podciągania to moje pierwsze zaliczyłem dopiero po wakacjach ubiegłego roku , teraz potrafie zrobić ok 12 . Krótko dalej mam cel spalić fat bo jest go jeszcze za dużo waże teraz 104,5kg z tym że mam o 5cm w pasie mniej niż jak to było rok temu .
Moje obecne cele:
-Zrzucić moją wage ze 104,5>95kg
-Wycisnąć na klate 120kg na 6 pow
-Nazbierać więcej motywacji do siłowni niż mam
Mój wygląd w kwietniu 2012 :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Obecnie mam tylko dwa zdjęcie jak jeszcze jakieś znajde albo zrobię to wrzuce
Zdjęcia były robione jakos miesiąc albo 2 temu.
Szału nie ma ale za redukcje trza sie brać
Moja suplementacja dotychczas :
-Białko łykam już od gdzieś października 2012 Miałem wpc 80 z olimpu i gold z on systems gdzieś po 1kg. Obecnie mam z niemiec mieszanke białek
-Miałem nie udany cykl na kreatynie przerwany z powodu choroby
Obecnie zaczynam to:
Kreatyny xplode wystarczy mi na 4 tyg więc potem dowale na 2tyg tcm
Rozpiske dietki, treningów z ciężarem itp zaczne od poniedziałku .Dziś jeszcze aero + podciąganie zrobie i tyle na ten tydź .
Pozdrawiam