1. Aeroby możesz śmiało robić po treningu, ale tez nie zaszkodzi w dni nietreningowe.
2. Tłuszczów masz mało, dodaj sobie np. makrelę wędzoną (ok. 100/150g).
Napisano Ponad rok temu
1. Aeroby możesz śmiało robić po treningu, ale tez nie zaszkodzi w dni nietreningowe.
2. Tłuszczów masz mało, dodaj sobie np. makrelę wędzoną (ok. 100/150g).
Napisano Ponad rok temu
Kurrrna nie lubię wędzonych ryb i to mnie odstrasza ! No ale cóż, chyba czas najwyższy się przemóc Dzięki za radę
Napisano Ponad rok temu
Takich tłuszczy na patelni to nie licz, wrzuć oliwe z oliwek albo olej z pestek winogron i dodawaj np. do ryżu albo z kielona wal.
Użytkownik lezu edytował ten post Ponad rok temu
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
dokładnie dołóż dwa lub trzy razy kielon oliwy i będziesz miał dobre tłuszcze
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe gdzie ja na tym moim zadupiu dostanę z pestek winogron xD Jutro poszkam
Napisano Ponad rok temu
Nie musi być koniecznie z pestek winogron, każdy inny będzie dobry, ale jak masz gdzieś koło siebie biedre to kupisz
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
14.06.2013
Posiłek I
Jajecznica (4 białka,2 żółtka, boczek, cebula)
Posiłek II
Też jejcznica
Posiłek III
Mintaj mrożony ~120g + kapusta
Posiłek IV
Kurak ~100g + edam 50g
Posiłek V
125g Twarogu z dżemem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Jozef230 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
15.06.2013
No to tak :
Posiłek I
Owsianych 100g+ trochę normalnych do smaku
ku i jajecznica
Posiłek II
Ryż 100g+ pierś w cieście 100g
Trening barków:
Wycisk przed głową 50kg/8 60/7 65/4 70/1
Unoszenie sztangielek bokiem 10kgx8 x3
Podciąganie sztangi 30x8 / 35 x8/ x2
Unoszenie sztangielek przodem 10x8 x3
Na tylne aktony tak jak wsiołowanie tylko na boki(bez unoszenia przedramion) 17,5kgx8 x3
Kaptury sztangielkami i potem sztangą
Posiłek III
Ryż 100g+125g kuraka + fasolka konserwowa
Posiłek IV
Znowu kurak 100g + nachosy
"Good day to die hard"
Posiłek V
125g twarogu z owocem
Waga lekko padła z rana przed ładowaniem, a potem znowu podskoczyła, ale to dopiero jeden pełen tydzień na diecie. Fajnie w końcu móc coś wszamać Szkoda że generalnie od razu na tej diecie czuję się zdecydowanie mniejszy, no ale cóż... Mam nadzieję że jak zacznę znowu masować to wpadnie dużo mięcha
Napisano Ponad rok temu
Z ilu jajek ta jajecznica w I posiłku ? Bo mam wrażenie, że za mało białka wcinasz.
Tam gdzie jesz kurak, staraj się dodawać warzywa (choć trochę).
Dodaj sobie w którymś posiłku wędzoną rybę, po trochu oliwy do paru posiłków, lub inne źródło tłuszczy (nie nachosy )
W ostatnim posiłku staraj się nie jeść owoców, owoce na noc raczej nie są dobre (np. jabłko czy banan), daj sobie 150g twarogu. Chyba, że ten ostatni posiłek wcale nie wypada tak późno.
Napisano Ponad rok temu
Nie sa dobre bo? Kulturysta z niego jest że musi każdy gram liczyć? jabłko ma tyle cukru co nic banan niewiele więcej :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Staram się mu pomóc, zaszkodzić mu nie chce.
Dużo czy nie dużo, ja staram się unikać cukru na noc i myślę, że źle nie robię, choć też kulturystą nie jestem.
Zresztą... przecież nie musi się dostosować do moich rad
Napisano Ponad rok temu
Może u was cel uświęca środki ale nie da sie nawet owocu nie zjeść bo palimy fat.... pobiega se dłużej żeby go sumienie nie zabiło :E
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Te nachosy to po to żeby dać sobie upust przy ładowaniu Warzywka do kuraka zazwyczaj dorzucam z tym, że zapomnę dopisać. Co to owca na noc to po prostu zamiast wcinać i memłać sam twaróg dodaję sobie owoc, twaróg i mleko/wodę i miksuję sobie co sprawia, że jest to wręcz dobre A właśnie o to chodzi mam problem ze źródłami tłuszczy. Dzisiaj próbowałem wychylić tego kielona oliwy i o mało co nie zwróciłem całego obiadu... A co do ryby przemogę się jednak często idę na łatwiznę. No ale ten sport pewnych wyrzeczeń wymaga a zjedzenie czegoś czego nie lubię to nie koniec świata. Dzięki za rady, po to tworzyłem dziennik, aby podsłuchać co kto ma do powiedzenia .
Co do jajecznicy 4 białka, 2 żóltka (chyba jednak zostanę przy tej ilości zółtek) z boczkiem i cebulą. Może i jest tego białka za mało, ale na razie jeszcze nie pracuję, a nie chcę co chwila do rodziców po hajs latać ;] Do tego jestem na redukcji - problem pojawi się jak zacznie się z powrotem masa. wtedy będę miał duży problem z wyrobieniem normy żywieniowej.
Napisano Ponad rok temu
wg mnie na redu powinno się spożywac jeszcze więcej białka
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba najlepiej jak kupię sobie jakieś białko i będę sobie gdzieniegdzie popijał. Jakieś propozycje ?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Plan treningowy-ocena |
Street Workout i Kalistenika |
|
|
||
Jaki Plan Treningowy ? |
Trening dla początkujących |
|
|
||