Jestem nowy na forum ale sporo czytałem wasze wypowiedzi i chyba nigdzie nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi a wiec piszę. Mam 180cm wzrostu , waga aktualna to 87kg ( miesiąc temu było 89kg) od roku wróciłem na siłownię po rocznej przerwie, od miesiąca jestem na diecie redukcyjnej. Jestem w pełni zdrowy i kiedyś brałem Thermal Pro tak w skrócie o mnie.
Moje pytanie dotyczy doboru odpowiedniego spalacza tłuszczu do mojej sylwetki i treningu. Trenuję trzy razy w tygodniu trening siłowy i po każdym 40 min aerobów, waga spadła mi 2 kg i dalej stoi jak zaczarowana tak wiec postanowiłem sięgnąć po jakiś spalacz. Miesiąc temu robiłem sobie analizę i wychodziło mi tak :
Waga: 89,6kg
Tłuszcz; 26%
Masa mięśni 62,9kg
Woda: 51,6%
BMI: 27,7
Czytałem ranking spalaczy i zastanawiam się nad Thermadex czy może polecacie coś innego ? A i od razu pytanie bo większość spalaczy dawkuje się przed śniadaniem i przed treningiem a co jeśli ja jem śniadanie i po 2 godzinach zaczynam trening ?
Nie piszcie że dieta jest najważniejsza bo jestem szefem kuchni i coś o tym wiem . Czekam na konkretną pomoc …