WItam
Mam 19 lat 190 cm wzrostu i ważę 91 kg. Właśnie zakupiłem monohydrat kreatyny i tutaj moje pytanie. Czy dobrze myślę żeby wypić 5 g przed treningiem i 5g po treningu? I jak z z dniami bez treningu? 5g przed śniadaniem i tyle?
Napisano Ponad rok temu
WItam
Mam 19 lat 190 cm wzrostu i ważę 91 kg. Właśnie zakupiłem monohydrat kreatyny i tutaj moje pytanie. Czy dobrze myślę żeby wypić 5 g przed treningiem i 5g po treningu? I jak z z dniami bez treningu? 5g przed śniadaniem i tyle?
Napisano Ponad rok temu
Pytanie wałkowanie wielokrotnie na forum, naprawdę nikomu nie chce się sprawdzać? Nie wspominając już o tym jak dużo artykułów o kreatynie znajduje się na portalu.
Dzienna dawka: 1 g kreatyny na każde 10 kg/mc. W Twoim przypadku możesz śmiało zastosować wspomniane 2 porcje po 5 g kreatyny.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
A czy ktoś z Was używał inkospor creatine? Szukam jakiegoś dobrego produktu i kilka osób poleciło mi ten, ale chciałbym się upewnić wśród specjalistów. Z góry dzięki za informację.
Napisano Ponad rok temu
Zwyczajny monohydrat kreatyny, nic nadzwyczajnego Produkt jakich wiele na obecnym rynku suplementów diety.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kreatyna coś daje? Czyli efekty stosowania kreatyny |
Artykuły i Ciekawostki |
|
|
||
... mieszanke białka kreatyny i glukozy ... |
Rozmowy nie na temat |
|
|