Czego masz takie zdanie ?
I czego nie ma efektów Twoim zdaniem... ?
znaczy sie efekty są siłowe ale to minimalnee, jedynie sylwetka mi sie nie podoba ...
Napisano Ponad rok temu
Czego masz takie zdanie ?
I czego nie ma efektów Twoim zdaniem... ?
znaczy sie efekty są siłowe ale to minimalnee, jedynie sylwetka mi sie nie podoba ...
Napisano Ponad rok temu
a dzisiejsze FBW :
Nogi - Wypychanie na suwnicy - 10/10/10/10 - 50kg/70kg/70kg/90kg
Łydki - Wspięcia na palce siedząc - 10/10/10/10 - 25kg/25kg/25kg/25kg
Klata - Wyciskanie hantli skos dodatni - 10/10/10/6 - 15kg/17,5kg/20kg/22,5kg
Plecy - Ściąganie drążka wyciągu górnego - 10/10/10/10 i znowu nie zapamiętałem obciążenia kur..de jego mać ...
Barki - Wyciskanie w góre na maszynie siedząc - 10/10/10/10
Biceps - Uginanie hantli z supinacją - 10/10/10/10 - 10kg/12,5kg/12,5kg + 15kg/15kg i zmiana na 5 powt. 12,5kg
Triceps - Pompki na poręczach - 10/10/10/10
i to wszystko na dziś
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Postaram się troche pomóc,bo sam miałem trudności ?
W czym dokładnie tkwi problem?
Ciężko ci nabrać masy ?
Trzymasz ścisło dietę?
Jak długo lecisz na FBW,próbowałeś kiedyś splita?
dokładnie w tym że próbuje redukować a jem wszystko co mi stanie na drodze w szczególności jak pracuje na piekarni to zawsze jakaś drożdżówka dziennie wpadnie ale jakoś ciężko mi sie z tym rozstać diety nie trzymam tylko poprostu staram sie jeść dużo białka, węgli itd. poprostu sie nie ograniczam, jem co chce poprostu z naciskiem na zdrowe produkty ...... bardzo łatwo łapię mase mięśniową jak i tłuszczową ale również łatwo potrafie zredukować ... wiesz co nigdy tego nie liczyłem ile trenuje bo zawsze jakąś tam przerwe w treningach po pare miesięcy miałem ale ostatnio wróciłem i od tego roku leci już około ponad 3 miesiąc a SPLITa nie będe próbował bo jak na mnie trenowanie 1 parti mięśniowej raz w tygodniu to poprostu za mało
Napisano Ponad rok temu
dzisiejsze znowu te samo fbw ....
Nogi - Wypychanie na suwnicy - 10/10/10/10 - 70kg/50kg/50kg/50kg
Łydki - Wspięcia na palce siedząc - 10/10/10/10 - 25kg/25kg/25kg/25kg
Klata - Wyciskanie hantli skos dodatni - 10/10/9/6 - 15kg/17,5kg/20kg/22,5kg
Plecy - Ściąganie drążka wyciągu górnego - 10/10/10/10 ...............................
Barki - Unoszenie hantli bokiem - 10/10/10/10 - 6kg/6kg/7kg/8kg
Biceps - Uginanie hantli z supinacją - 10/10/10/10 - 10kg/12,5kg/12,5kg + 15kg/15kg i zmiana na 5 powt. 12,5kg
Triceps - Pompki na poręczach - 12/10/10/10
na koniec treningu - uginanie ramion ze sztanga biceps - 10/około15kg + pompki na poręczach - 10
Napisano Ponad rok temu
doobra dzisiaj wolne od treningu, jedynie wpadł Muay Thai ... i od dzisiaj (o ile w sobote nie będe wyjeżdżał) robie sobie przerwe do konca tygodnia z treningami ... jeśli w weekend nie wyjade to w sobote wpadam na siłke i robie normalny trening FBW ... ale regeneracja musi być bo od kilku tygodni chodze przemęczony a dlaczego ? za mało śpie po nockach bo jedynie 4-5 godzin, czwartek nocka i z nocki do roboty na 7 rano i tak przed 15-16 godzin .... NIE NAWIDZE PIĄTKÓW wkrótce o ile wszystko pójdzie dobrze to daje wypowiedzenie i ide do normalnej roboty gdzie jest system zmianowy i można sie chociaz raz porządnie wyspać ...to do przyszłego tygodnia
Napisano Ponad rok temu
U siebie w dzienniku też wspominałem o pogorszeniu snu, ze względu na krótszy czas jego trwania. Niestety praca, a tym bardziej w takim systemie zmianowym, może okazać się trudnym problemem do rozwiązania.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Napisano Ponad rok temu
U siebie w dzienniku też wspominałem o pogorszeniu snu, ze względu na krótszy czas jego trwania. Niestety praca, a tym bardziej w takim systemie zmianowym, może okazać się trudnym problemem do rozwiązania.
ale to sie już niedługo zmieni, 3 lipiec (poniedziałek), to będzie mój ostatni dzień w robocie gdzie robie same nocki i po tym sie wyspać nie potrafie ... i wreszcie pójde do normalnej roboty gdzie są normalne godziny i zmiany ...
Napisano Ponad rok temu
a wpisów z treningów jak nie było przez ostatnie kilka dni tak jeszcze dłuugo nie bedzie już ... bez sensu wpisywac jedno i to samo
Napisano Ponad rok temu
Jak uważasz, moim zdaniem warto wrzucać nawet jeżeli progres występuje tylko w pojedynczych ćwiczeniach bądź jest minimalny.
Napisano Ponad rok temu
dobra, wracam do dziennika, oczywiście nic sie nie zmieniło, wszystko po staremu, jedynie ćwiczenia brzuch dałem, do siłowni powróciła również suwnica którą wcześniej ktoś rozwalił ... także dzisiejsze FBW:
Nogi - Suwnica - wypychanie 4 serie 10 powt. 50+kg( mały ciężar bo rozwaliłem kiedyś kolano)
Łydki - wspięcia na palce siedząc 4s 10 powt. 30kg,
Klata - wyciskanie hantli skos dodatni - 10/10/10/6 - 17,5kg/17,5kg/20kg/22,5 kg - mój rekord to 27kg na skosie dodatnim ...
Plecy - ściąganie drążka wyciągu górnego 4s 1`0 powt.
Barki - unoszenie ramion w góre siedząc na maszynie (nie wiem jak to nazwać) 4 serie 10 powt.
Biceps - uginanie hantli supinacja 4s 10 powt. 12,5kg/12,5kg + 6 powt. 12,5kg oraz 4 15kg, tak samo w 4 serii
Triceps - pompki na poręczach 4s 10 powt.
Brzuch - unoszenie nóg i bioder w leżeniu na plecach po 30 powtórzeń + spięcia brzucha na skosie po 30 powtórzeń, OGIEŃ !
Moja waga również zaczęła spadać, wcześniej z 80kg zrobiło sie teraz około 76,5 (dokładnie nie wiem bo co chwile coś jem albo sie napije wody także poniżej 77 na 100% jest ) . jeśli mnie chęci nie opuszczą bede dalej dodawał tutaj wpisy, siła i moc niech z wami będą
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sensu ćwiczyć przy rozwalonych nogach, naprawdę robisz sobie większą krzywdę niż jesteś w stanie sobie wyobrazić
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sensu ćwiczyć przy rozwalonych nogach, naprawdę robisz sobie większą krzywdę niż jesteś w stanie sobie wyobrazić
nie napisałem że rozwaliłem sobie nogi TYLKO kolano prawe, oczywiście teraz wszystko jest dobrze z nim i normalnie ćwicze, nie odczuwam żadnego bólu kolana ...
Napisano Ponad rok temu
Siema ! dzisiaj znowu FBW,
Nogi - Suwnica - wypychanie 4 serie 10 powt. 50+kg
Łydki - wspięcia na palce siedząc 4s 10 powt. 30kg,
Klata - wyciskanie hantli skos dodatni - 10/10/10/6 - 17,5kg/17,5kg/20kg/22,5 kg
Plecy - ściąganie drążka wyciągu górnego 4s 1`0 powt.
Barki - unoszenie hantli bokiem (nie wiem jak to nazwać) 4 serie 10 powt.
Biceps - uginanie hantli supinacja 4s 10 powt. 12,5kg/12,5kg + 6 powt. 12,5kg oraz 4 15kg, tak samo w 4 serii
Triceps - pompki na poręczach 4s 10 powt.
Brzuch - unoszenie nóg i bioder w leżeniu na plecach po 30 powtórzeń + spięcia brzucha na skosie po 30 powtórzeń,
a od przyszłego tygodnia po konsultacji z trenerem personalnym lece z nowym planem FBW, tym razem podzielony na AB, mam nadzieje że plan bedzie spełniał moje wymagania, tym bardziej że mam zastój i tylko waga leci w dół, aa i jeszcze siła zostaje cały czas ta sama
Napisano Ponad rok temu
Siema ! nowy plan FBW, nowa motywacja no i .... no i tyle chyba ;D
Plan A
Wyciskanie sztangi na płaskiej - 2 rozgrzewkowe 20kg x12 + 12/12/12 - 20kg/30kg/30kg (max to chyba coś około 70 -75 kg, za silny to ja nie jestem),
Wykroki chodzone (masakrator) - 3 długości kortu do squasha +- 10 metrów w 1 strone,
ściąganie drążka wyciągu górnego do klatki nachwytem - 15/15 + podchwytem wąsko 15/15 (zapomniałem obciążenia znowu )
wyciskanie żołnierskie - 12/12 - 20kg/20kg
ściąganie warkoczów wyciągu górnegodo wyprostu ramion - 15/15/15 - 40kg/40kg/40kg
uginanie ramion na drążku wyciągu dolnego - 15/15/15 - 35kg/35kg/35kg
brzuszki na skośnej - 3x20 powtórzeń
trening dzisiaj ogień ! wkońcu coś nowego, cel treningu - redukcja oraz rzeźba ... aktualnie na wadze poniżej 76,5 kg... to tyle
Napisano Ponad rok temu
Przysiady z workiem bułgarskim 15kg - 3x10
wyciskanie hantli w góre skos dodatni - 15/15/12 - 17,5kg/17,5kg/20kg
wiosłowanie hantlą w opadzie tułowia - 12/12/12 - 15kg/15kg/15kg na każdą strone
unoszenie hantli w góre i w bok - 10/10/10 - 6kg/5kg/6kg
21 reps biceps - 4 serie
wyciskanie francuskie sztangi łamanej siedząc - 15/15/15 - +- 12kgx3
brzuszki na piłce bosu - 20/25/25
Napisano Ponad rok temu
Spory ciężar jak na bułgary, nie masz problemów ze stabilizacją i utrzymaniem równowagi?
Napisano Ponad rok temu
kurde zapomniałem wpisu z piątkku wstawić
Napisano Ponad rok temu
kurde zapomniałem wpisu z piątkku wstawić
Spory ciężar jak na bułgary, nie masz problemów ze stabilizacją i utrzymaniem równowagi?
właśnie tu się sam zdziwiłem że problemów ze stabilizacją i równowagą nie było bo pierwszy raz robiłem wykroki z nimi i lajtowo poszło tylko później 2 dni zakwasów hehe a tak to problemów nie ma
Napisano Ponad rok temu
Witam wczorajszy trening:
przysiad z bułgarskkim - 10kg - 3x20 powt.
Wyciskanie hantli - 15kg/17,5kg/20kg - 15/15/10
wiosłowanie hantlą - 3x12 - 15kg na ręke
unoszenie hantli w góre i w bok 3x10 powt. 5 kg
21 reps biceps - 3 serie z ciężarem +-20kg
wyciskanie francuskie leżąc - 3x15 - nie pamiętam obciążenia
brzuszki na piłce bosu - 2x25 powt + 1x 50
od następnego treningu chyba musze dopier***ić ciężaru bo za łatwo wchodzi te 15 - 20 powtórzeń, ale zakwasy i tak są, od jutra staram sie dopieprzyć ciężaru żeby te 15-20 powtórzeń było robione z trudem ...
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
SUPLE-GNIEZNO? |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
Stowarzyszenie Combat56 |
COMBAT |
|
|
||