Cześć, jestem Mateusz, osoba która od 4 lat próbuje coś z sobą zrobić, zaczyna, kończy po 2 tygodniach z lenistwa.
Zacznę od samego początku, byłem kiedyś osobą wysportowaną, biegałem, grałem w piłkę, zdrowy tryb życia. 4 lata temu niestety dostałem kontuzji lewego kolana, łękotka, więzadła krzyżowe, ścięgna boczne, to wyeliminowało mnie na długi okres czasu z szkolnego "wf" głównie składającego sie z mojej pasji, czyli piłki nożnej. Po paru miesiąca po powrocie do zdrowia postanowiłem spróbować, zacząłem normalnie grać z chłopakami na boisku, lecz kolejny raz uszkodziłem kolano, ta sama historia powtórzyła sie 4 razy, jestem po artroskopii, czekam na operacje więzadeł krzyżowych (za 6lat). Przez ten długi czas rozleniwiłem się strasznie w stosunku do mojego trybu życia, zero ruchu, śmieciowe żarcie, brak śniadań, spore kolacje. Dziś gdy zobaczyłem się w lustrze, popatrzyłem i stwierdziłem, ze koniec tego, mam już siebie dośc, nie moge na siebie patrzeć. Dziś przywiozłem sobie od starego znajomego siłownię, taką podstawową, ławeczka, sztanga, pare hantli, dostałem też w prezencie Muscletech - Hydroxycut Hardcore Elite - 110kap na dobry początek. Znajomy polecił mi to, ponieważ bardzo mu to pomogło zrzucić trochę ciałka. Jestem zdeterminowany i zrobię wszystko, by wreszcie sie udało. Dlatego teraz Was proszę, o dobór ćwiczeń.
Z góry bardzo Wam dziękuje.
- Wiek 18
- Wzrost 197cm
- Waga 115kg
- Waga planowana powiedzmy, że narazie niech będzie około 90kg
- Staż treningowy Jak wyżej napisałem.
- Ile robisz treningów w ciągu tygodnia? Jeszcze nic.
- Rodzaj Twoich treningów
- Intensywność Twoich treningów
- Czy zazwyczaj szybko chudniesz czy masz tendencję do tycia? Moja waga bardzo się waha, lecz zauważyłem, ze potrafie szubko schudnąć.
- Co uważasz za najtrudniejsze w stosowaniu dobrego odżywiania? Odmówienie sobie śmieciowego jedzenia.
- Czy stosujesz suplementy i jeśli tak to jakie oraz od jak dawna(czy systematycznie?)
- Kontuzje/Urazy Uraz łękotki lewego kolana, więzadła krzyżowe, ścięgna boczne, artroskopia
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-kaps-2,p.html