Paweł trenuje i dobrze się z tym czuję!
Napisano Ponad rok temu
Zaraz poszukam i porównam i jutro jak będę robił nogi to na końcu na chwilę poproszę kumpla aby jeszcze raz nagrał ale z mniejszym ciężarem i dokładnie technicznie.
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie bo to prostowanie nie miało wiele wspólnego z prostowaniem ramion na wyciągu Pamiętaj że technika to podstawa.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Cajmer edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WPIS #4
29-03-2015 Niedziela
SPLIT #1
Tydzień: 2
Trening: Dzień nietreningowy
DIETA #1
Tydzień: 2
Spożyte: ~ 4200 kcal
Wartości odżywcze: 140g B, 130g T, 608gW
Posiłek I:
Kasza manna 60g
Kakao 20g
Cukier 40g
Mleko 3.2% 300ml
Szynka wieprzowa gotowana 61g
Chleb zwykły 108g
Posiłek II
Ziemniaki późne 380g
Karkówka 150g
Kapusta biała 150g
Pierniki desimmo 200g
Sernik na zimno 150g
Posiłek III
Kasza manna 60g
Kakao 20g
Cukier 40g
Mleko 3.2% 300ml
Sernik na zimno 150g
Użytkownik Kasza edytował ten post Ponad rok temu
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Widze Kasza dalej liczy białko roślinne... a zwierzęcego wychodzi góra 50% do tego połowa węgli z cukru
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
To tylko jeden dzień był właśnie taki z węglami . Teraz ładuje makaron, kaszę i planuję kupić ryż ten z biedronki w paczuszkach.
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Ten na kg po 1kg wychodzi najtaniej. Bodajże 2.5zł za 1kg
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zwykły biały długoziarnisty
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Twaróg dorzuć, jajka jakieś, uzbiera się tego pełnowartościowego białka
ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA: DZIENNIK TRENINGOWY OLOSEK
W RAZIE PYTAŃ, PORAD ZAPRASZAM NA PRIV
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Po co wpieprzasz te pierniki, zamiast kase wydawać na takie rzeczy lepiej kupic paczke jajek. Bez urazy kolego, ale ta dietka wg mnie leży.
Napisano Ponad rok temu
3-4 nie zjesz? A twaróg co, wiele razy były rozmowy na temat szejków, twarogu w naleśnikach, na kanapkach z dżemem, gdziekolwiek. Płatki owsiane też możesz wrzucić gdzieś
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Jak grochem o ścianę. Pierwszy dziennik co widziałem, porady innych ludzi z forum wywoływały u Ciebie oburzenie, tym razem niby przyjmujesz wszystko ale nie wdrażasz w życie. Stary, tanie źródła dobrego białka, twaróg z biedronki, jakieś wątróbki, jajka, za te kakao, mleko, pierniki i nawet ten cukier możesz sobie dobrą dietkę sprawić.
Napisano Ponad rok temu
Gość jest niemozliwie niemyślący. Wałkujemy mu od 2 miesięcy że zamiast syfu piernikowego lepiej zjeść jajko i twaróg, na milion smacznych sposobów mozna to jeść ale nie. On układa bezsensowne plany (typu rampa) i dalej wciąga cukiere puder z tłuszczami trans.
Nowy dziennik te same bznadziejne błędy. Miał nas słuchać i dalej kmini jak koń pod górę zamiast korzystać z NASZEJ DARMOWEJ WIEDZY.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Większość rad nie jest pode mnie.. Każdy ma inne życie, inne wydatki itd. musicie to w końcu zrozumieć.. Wy jecie po 500g twarogu dziennie, a ja nie wcisne w Siebie 100. Trzeba też pomyśleć że nie każdy ma blender, organizm który wszystko trawi.. Robie co mogę a jak raz mama kupi pierniki to już wielki problem i świat się zawali.. Jestem na masie przypominam i nie muszę mieć 100% wyczyszczonej diety.. Na razie przytylem 5kg i jest dobrze.. Tyracie te płatki i twaróg jakby tylko one były.. Mam zamienniki za nie, to jem co innego - proste.. Zamiast meczyc twaróg wolę zjeść 2 jajka + jakiś makaron lub kaszę z kakao.
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Ale na pierniki kasa jest. ostatnio sie chwaliłeś że mama kupiła smartfona, tableta, laptopa.... widac bieda taka jednak nie piszczy skoro Kasza musi mieć sprzęt a na białko normalne ciąglu jakoś tych 5zł dziennie brak...
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Halo, halo tez jestem na utrzymaniu rodziców, czasem gdzieś coś dorobię, ale głównie to oni dbają o moją dietę. I nie mam problemu żeby zjeść rano jajka, potem wrzucić uwaga do MIKSERA, powtarzam MIKSERA twaróg +woda/mleko+kakao+banan i zmiksować, nie mam problemu żeby jeść ryż, makaron, kaszę gryczaną, kurczak wcale nie odstaje ceną od takiej karkówki. Nikt nie każe Ci jeść tylu jajek, urozmaicaj jakoś tą dietę. Ja nawet jak mam słodycze to staram się ich nie ruszać. Wystarczą chęci a nie ciągłe narzekanie na to samo, w życiu trzeba sobie radzić a nie liczyć tylko na mamę. Kombinuj sam, zawsze się coś znajdzie. Niech Twoim głównym pomieszczeniem w domu będzie kuchnia, przygotuj sobie w głowie plan co zjesz np jutro, na następny dzień, rób listę zakupów z mamą i zamień pierniki na coś pożywnego, głupi kawałek mięsa i już coś. Patrz na promocje, często się zdarzają, kupuj na zapas, mroź, miej zawsze coś pod ręką a nigdy nie zabraknie odpowiednich produktów w Twojej diecie
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Kasza przestań srać tą kasą. Trzymasz diete nie trzymasz Twoja sprawa. Wrzucasz to dziennika my podpowiadamy, uznales ze bedziesz sie stosowac do rady, dajemy rady ale dalej bez wdrażania w życie. Nie robimy tego po to żeby Cie zjebać bo jesteś Kasza i tyle, tylko robimy to bo chcemy rozwinąć a nie podcinać Twoich skrzydeł. Młody jesteś racja jesteś na masie i nie musisz mieć czystej michy ale rób masę tak dalej na białku roślinnym cukrach itd. zalejsz się a na reduckji wrócisz do wagi z podstwówki. Pozdro
PS. Nawet nie wiesz ile osób znam (i w tym ja) które sobie radzą z dietą zamaist narzekać. Polska mentalność...