rozumiem
w następny wtorek tak zrobię i powiem co i jak
Napisano Ponad rok temu
To prawda co ten typos gada ?
że podczas redukcji powinienem jak najmniej spożywać węglowodanów
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, jednak nie należy przesadzać.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Akurat w moim przypadku najlepiej redukuje sie na wysokich węglach. Gość mówi co na niego działa. To niekoniecznie musi być dobre również dla Ciebie. Trzeba wypróbować i Low Carba i High Carba na redukcji aby zobaczyć co lepiej w Twoim przypadku zadziała.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem
Dziś dzień bez treningowy
Mam pewne pytanie, znalazłem w Biedronce fajny twaróg naturalny który mi bardzo pasuje np do kanapek czy różnych dań. Używam go zamiast masła jak jem kromki. Moglibyście go ocenić ?
Napisano Ponad rok temu
Na zastąpienie masła się nadaje ale na uzupełnienia białka nie bo masz tylko 7g/100g
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No to jak tylko dla dodania smaku to możesz spokojnie dodać do diety.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie, bo na redukcji wychodzi mi, że mam spożywać 2500Kcal
Nigdy nie przekraczam tego progu ale czasem mam 2000 czasem 2300 i stąd pytanie czy nie przeszkadza w tym nic, że mam czasem takie przeskoki ?
Napisano Ponad rok temu
Takie przeskoki nie sa wskazane. Organizm powinien stopniowo schodzić z kaloryki. Raz masz 2.5 koła raz 2, przez takie skoki redukcja może sie opóźnić i nie ważne że cały czas masz ujemny bilans. Usystematyzuj to.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem
są po prostu takie dni, że zjem te 2000 Kcal i już nie mam ochoty na nic więcej
Napisano Ponad rok temu
Dziwne ja na 2 tys zjadłbym nawet tynk ze ściany
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Sam się sobie dziwię bo nie jestem długo na tej redukcji i pierwszy tydzień był taki że miałem taki głód że rady nie dało a teraz się ustabilizowałem i nie mam problemu
ale to chyba nie źle ?
Napisano Ponad rok temu
spalacz jest CI zbędny na razie
Splacz używa się na dopalenie reszty smalcu, gdzie kalorii jest mało i nie mamy z czego już ucinać
Więc na razie odpuść
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Cajmer - Ponad rok temu
pit86 - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Grammatikk - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu