rozumiem
w następny wtorek tak zrobię i powiem co i jak
Napisano Ponad rok temu
To prawda co ten typos gada ?
że podczas redukcji powinienem jak najmniej spożywać węglowodanów
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, jednak nie należy przesadzać.
Odpowiednia [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest kluczowa w budowaniu masy mięśniowej. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w połączeniu z odpowiednią [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]to również ważny element. Pamiętaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]jest najważniejsze.
Napisano Ponad rok temu
Akurat w moim przypadku najlepiej redukuje sie na wysokich węglach. Gość mówi co na niego działa. To niekoniecznie musi być dobre również dla Ciebie. Trzeba wypróbować i Low Carba i High Carba na redukcji aby zobaczyć co lepiej w Twoim przypadku zadziała.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem
Dziś dzień bez treningowy

Mam pewne pytanie, znalazłem w Biedronce fajny twaróg naturalny który mi bardzo pasuje np do kanapek czy różnych dań. Używam go zamiast masła jak jem kromki. Moglibyście go ocenić ?

Napisano Ponad rok temu
Na zastąpienie masła się nadaje ale na uzupełnienia białka nie bo masz tylko 7g/100g
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
No to jak tylko dla dodania smaku to możesz spokojnie dodać do diety.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie, bo na redukcji wychodzi mi, że mam spożywać 2500Kcal
Nigdy nie przekraczam tego progu ale czasem mam 2000 czasem 2300 i stąd pytanie czy nie przeszkadza w tym nic, że mam czasem takie przeskoki ?
Napisano Ponad rok temu
Takie przeskoki nie sa wskazane. Organizm powinien stopniowo schodzić z kaloryki. Raz masz 2.5 koła raz 2, przez takie skoki redukcja może sie opóźnić i nie ważne że cały czas masz ujemny bilans. Usystematyzuj to.
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem
są po prostu takie dni, że zjem te 2000 Kcal i już nie mam ochoty na nic więcej
Napisano Ponad rok temu
Dziwne ja na 2 tys zjadłbym nawet tynk ze ściany ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Sam się sobie dziwię bo nie jestem długo na tej redukcji i pierwszy tydzień był taki że miałem taki głód że rady nie dało a teraz się ustabilizowałem i nie mam problemu
ale to chyba nie źle ?
Napisano Ponad rok temu
spalacz jest CI zbędny na razie ![]()
Splacz używa się na dopalenie reszty smalcu, gdzie kalorii jest mało i nie mamy z czego już ucinać ![]()
Więc na razie odpuść ![]()
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Cajmer - Ponad rok temu
pit86 - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Grammatikk - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu