A co tu taka cisza?
Rychoovsky DT
Napisano Ponad rok temu
A ciut zapuściłem dziennik ale już zaczynam regularnie dodawać
Jeśli chodzi o treningi, wszystko dalej idzie w idealnym kierunku
no i jeden z moich celów osiągnięty !
105Kg na płaskiej pękł
Napisano Ponad rok temu
Dziś rano pełen sił i motywacji na kolejny trening a wieczorem 41 stopni gorączki i kroplówka, wtf ;(
parę dni stopki i wracam do gry
Napisano Ponad rok temu
A te zdjęcia co mają na celu? bo nie kumam - to nie portal społecznościowy.
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Hehe, chłopak jakby Cię porządnie rozłożyło to o 2 w nocy słodko byś spał i się pocił, a nie foty wrzucał....
Napisano Ponad rok temu
z tego co pamiętam ten cały 'DT' jest do niczego innego jak zapisywania własnych osiągów, dzielenia się z tym ludźmi o tej samej pasji jak i motywacja. Moja motywacja jest moja dziewczyna i nic wam do tego
chyba, że chcieliście odegrać scenę zazdrości. Mój dziennik, moje posty jak macie coś do tego to nie komentujcie bo sobie nie życzę tego typu wpisów
Napisano Ponad rok temu
Dziwne masz podejście ale to twój DT. Rób co chcesz.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Fajna ta 1 fotka, oczywiście druga też Moją pasją też jest dziewczyna i motywacją więc Cię rozumiem.
Szybko wracaj do zdrowia
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dziewczyna jest pasją??? Jak związek może być pasją??
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
nie jestem jak inni i nie nazywam się każdy
dzięki Kasza dziś się już lepiej czuję
Napisano Ponad rok temu
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Moja motywacja jest moja dziewczyna i nic wam do tego
chyba, że chcieliście odegrać scenę zazdrości. Mój dziennik, moje posty jak macie coś do tego to nie komentujcie bo sobie nie życzę tego typu wpisów
Jakich wpisów?
Chłopak, ja mam dużo więcej lat od Ciebie i nie raz chorowałam, a przy 41 stopniach człowiek nie myśli i nie potrafi funkcjonować, więc nie gadaj głupot, siedziałeś do 3:30 na forum... tak się czuje osoba chora? I don't think ...
Scene zazdrości.. Bobas ile Ty masz lat...zanim coś napiszesz... pomyśl przez trochę...
Napisano Ponad rok temu
Jakich wpisów?
Chłopak, ja mam dużo więcej lat od Ciebie i nie raz chorowałam, a przy 41 stopniach człowiek nie myśli i nie potrafi funkcjonować, więc nie gadaj głupot, siedziałeś do 3:30 na forum... tak się czuje osoba chora? I don't think ...
Scene zazdrości.. Bobas ile Ty masz lat...zanim coś napiszesz... pomyśl przez trochę...
Bo przez tego typu twoje komentowanie mam coraz mniej chęci na zaglądanie na to forum, powiedziałem nie podoba Ci się mój " dt " ? nie komentuj.
Post był dodany koło godziny drugiej przeze mnie jak się obudziłem i poszedłem zażyć lekarstwa. Chyba proste jest, że jeśli koło 19 godziny dostałem lek oraz kroplówkę na zbicie gorączki to nie będę jej miał przez następne 10 godzin tylko spadnie w przeciągu 2-3h.
To, że ty nie myślisz podczas choroby to twoja indywidualna sprawa, każdy człowiek inaczej reaguje na choroby oraz stan własnego samopoczucia, więc proszę Cię nie próbuj być mądrzejsza ode mnie i nie wciskaj mi na siłę, że wcale nie miałem gorączki. To ty się zastanów komentując coś.
Napisano Ponad rok temu
Błagam Cię ... wiesz jak to jest... puknij w stół, a nożyce się odezwą... cak cak cak
roger, over and out
Napisano Ponad rok temu
Skoro masz niby dużo lat więcej ode mnie to tym bardziej nie rozumiem twojego podejścia do tej sprawy. Inteligentna osoba by nie zachowywała się tak jak ty. Na szczęście będę mądrzejszy od Ciebie i zakończę tą bezsensowną dyskusję z tobą, bo ty i tak wiesz wszystko lepiej o osobie której nawet nie znasz
Użytkownik Rychoovsky edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kuruj się szybko
Powracam!
Napisano Ponad rok temu
Bez sensu te spiny. Jakieś kłotnie nie wiadomo o co, po jednej stronie armia moderatorów adminów po drugiej zwykli userzy, chłopak prowadzi DT po swojemu nigdzie nie ma określone że zakaz wstawiania zdjęć z dziwczyną tak samo nie ma zakazu zdjęć kurczaka z ryżem i brokułami co każdy widział milion razy. Moderatorzy zamiast przymknąć oko i nie robić z igieł wideł to burzą się tam gdzie problemu nie ma. Pozdrawiam i powrotu do zdrowia. Zachowajcie zdrowe podejście...
Napisano Ponad rok temu
Każdy ma swoje własne podejście. Oczywiście tu nikt nie zakazuje/nakazuje.
TKWM
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Majorek aka >>kung fu panda<<
- Ponad rok temu
-
DT Zieluch | Cel:75kg
- Ponad rok temu
-
No pain, no gain - DT
- Ponad rok temu
-
REDUKCJA - Zabijamy grubasa !!
Cajmer - Ponad rok temu
-
Powrót Pita str 19
pit86 - Ponad rok temu
-
DT od początku
- Ponad rok temu
-
Jak założyć i prowadzić swój dziennik treningowy? - Poradnik
Grammatikk - Ponad rok temu
-
PoMocny - dziennik treningowy
- Ponad rok temu
-
Litwin droga do Debiutów 2015 i przygotowania do 2016 r.
- Ponad rok temu
-
Dziennik Got2be (x_^)
- Ponad rok temu