budo_Mardox napisał
To jest bardzo zły tekst. Jeśli twój wykrywacz bullshitu nie włącza syreny alarmowej podczas skanowania tego tekstu, to nie wiem jak ci pomóc.Tutaj to wyczytałem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_Mardox napisał
To jest bardzo zły tekst. Jeśli twój wykrywacz bullshitu nie włącza syreny alarmowej podczas skanowania tego tekstu, to nie wiem jak ci pomóc.Tutaj to wyczytałem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
budo_Prorock napisał
Napisano Ponad rok temu
Nie potrafię ci pomóc, serio.To jest bardzo zły tekst. Jeśli twój wykrywacz bullshitu nie włącza syreny alarmowej podczas skanowania tego tekstu, to nie wiem jak ci pomóc.Tutaj to wyczytałem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czemu skąd to wiesz ? przecież jest napisane żeby ostro nie trenować .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy i ostatni raz odpisze na twojego posta.A mam pytanie dajmy na to że ćwiczyłbym z 5 razy w tygodniu Coś takiego jak w planie rossa czyli poniedziałek siła maksymalna , wtorek konddycja wytrzymałość , środa siła , czwartek kondycja wytrzmalosc , piatek siła . I tu mam pytanie bo słyszałem że po każdym treningu należy się rozciągać , ale słyszałem też żeby rozciągać się 3 razy w tyg bo mięsnie muszą mięć czas na regeneracje i słyszałem aby ćwiczyć rozciąganie dynamiczne ( wymachy nóg , kopy itp) codziennie min 2 razy dziennie Rano i podczas treningu . To jak w końcu mam się rozciągać ? Rano bym zrobił rozciąganie dynamiczne a po treningu statyczne BO PNF i ROZCIĄGANIE IZOMETRYCZNE NIE SĄ DLA MNIE PRAWDA ? TAK PRZECZYTAŁEM ŻE OSOBY KTÓRE SIĘ ROZWIJAJA JESZCZE NIE POWINNY TYCH ROZCIĄGAŃ WYKONYWAĆ . Czy jak będe wykonywał po każdym treningu siły maksymalnej i kondycij wytrzymałości rozciąganie to nie przetrenuje swoich ścięgien/mięśni ? ? Co mam zrobić ? z góry dzięki
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy i ostatni raz odpisze na twojego posta.A mam pytanie dajmy na to że ćwiczyłbym z 5 razy w tygodniu Coś takiego jak w planie rossa czyli poniedziałek siła maksymalna , wtorek konddycja wytrzymałość , środa siła , czwartek kondycja wytrzmalosc , piatek siła . I tu mam pytanie bo słyszałem że po każdym treningu należy się rozciągać , ale słyszałem też żeby rozciągać się 3 razy w tyg bo mięsnie muszą mięć czas na regeneracje i słyszałem aby ćwiczyć rozciąganie dynamiczne ( wymachy nóg , kopy itp) codziennie min 2 razy dziennie Rano i podczas treningu . To jak w końcu mam się rozciągać ? Rano bym zrobił rozciąganie dynamiczne a po treningu statyczne BO PNF i ROZCIĄGANIE IZOMETRYCZNE NIE SĄ DLA MNIE PRAWDA ? TAK PRZECZYTAŁEM ŻE OSOBY KTÓRE SIĘ ROZWIJAJA JESZCZE NIE POWINNY TYCH ROZCIĄGAŃ WYKONYWAĆ . Czy jak będe wykonywał po każdym treningu siły maksymalnej i kondycij wytrzymałości rozciąganie to nie przetrenuje swoich ścięgien/mięśni ? ? Co mam zrobić ? z góry dzięki
Czy ty wkoncu cos trenujesz?
Jestes mlody, idz gdzies, gdzie jest trener i on sie toba zajmie. Trenuj technike i rob to co ci trener kaze. Na sile przyjdzie czas. Ewentualnie zainteresuj sie tematem biegania i kondycji. Jestes za mlody na wiekszosc tych treningow rossa, one mocno obciazaja organizm, tylko czekac az zaczniesz pisac posty co cie boli.
Dobrze ze zaczynasz treningi w tym wieku (wg mnie najlepszy wiek to wlasnie 12-14lat), wyrabiaj podstawy, koordynacje bo to co bedziesz robil teraz odbije sie za kilka lat...
albo w sumie, trenuj 10razy w tyg., w koncu im wiecej tym lepiej...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie raz na dużej siłowni nie będziesz miał gdzie ćwiczyć,a na małej tak więc nie sugerowałbym się jej wielkością(zależy od ilości osób i godziny).To raz.
Dwa.Ostatnio ustalaliśmy ceny na podobnej siłowni(tj.też przy hali sportowej,podobna wielkość i ilość sprzętu) to daliśmy cenę 45 zeta za 16 wejść więc sam sobie odpowiedz czy warto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli nie przestaniesz uzywac duzych liter (w etykiecie internetowej jest to krzyk) bez powodu, to dostaniesz ostrzezenie.NOVO no pytam się dla tego że kto pyta ten nie błądzi będe więcej wiedział i ja chciałbym ułożyć jakiś trening bardziej pod siebie wiesz u rossa na przykład nie ma gimnastyki.
NO I MAŁO BYM NIE ZAPOMNIAŁ - czy ten plan co napisałem teraz tym którym trenowałem teraz na siłowni jest dobry ? ogólnie to sprawdzam różne metody .
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dieta na redukcje dla 16 latka + pytania |
Dieta |
|
![]()
|
||
Pytania o dietę na mase |
Dieta |
|