kettle - zacząć przygodę
Napisano Ponad rok temu
To prawda z tym tylnym lancuchem.
Jesli chodzi "o nieporecznosc", to pokonywanie jej, szukanie rownowagi, kontroli wymaga sporo sily (takiej potrzebnej do walki). Przetestuje na kims, bo mnie zaciekawil ten aspekt. Dam ogloszenie w gazecie - "szukam blizniakow"
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, pyta mnie "why novocaine", bo takiego nika mam tez na jego forum
Napisano Ponad rok temu
ura, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Bardzo masz sztywne ruchy na tym filmie. Olbrzymi kontrast w porównaniu do Dana. Czy to tak zawsze?to sie pochwale
Napisano Ponad rok temu
prorock, moze to dlatego ze chwile wczesniej nioslem 40kg kettla w jednej rece, w niezawiazanych butach, w temperaturze 10 stopni.
a moze po prostu jestem koslawy
(pewnie to drugie )
Napisano Ponad rok temu
To był koszmarny dzień, każdy spieprzył swoją robotę. Sam Colonna za późno wrócił z walki Adamka, który w tej samej gali boksował z Briggsem, nie mogłem się porządnie rozgrzać. Potem przez 15 minut czekałem w holu w przeciągu, zrobiłem się zupełnie zimny. Na koniec okazało się, że mam za duże buty. Rozumiesz, ćwierć wieku boksowania za mną, a założyłem nowe, za duże buty. Wszystko poszło wtedy nie tak, wszystko zawaliłem.
tak apropos tych butów... ;D
Napisano Ponad rok temu
Oj tam, oj tam. Nie musisz mi się tłumaczyć. Może po prostu z dobrego serca i poczucia empatii martwię się o ciebie i zwracam uwagę na coś ważnego, a może po prostu zazdroszczę ci tych kursów z Molecular sth & sth.prorock, moze (...) a moze (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale to nie wiem ile trzeba by technike najpierw na sucho szlifowac - jak ktos zrobi zle swingi 40kg i mu krzyz strzeli to nie zazdroszcze, takie rzeczy sie potem do konca zycia ciagna:)Dla faceta 90 kg to sa 32.5 i 40 kg. "16" w Rosji to dla juniorow.
K_P
turkish get ups popranie wykonane 16 stanowia problem moim zdaniem nawet dla duzych kolesi - ale tu mowie o technicznie wykonanym a nie ludziach co na sieci gna sie pod 40 w kazda strone:)
Napisano Ponad rok temu
Dla faceta 90 kg to sa 32.5 i 40 kg. "16" w Rosji to dla juniorow.
K_P
Kubus Ty mowisz o gierojowym sporcie czy jak to tam oni nazywaja totalnie myslisz pojecia to nie znaczy ze przychodzi koles i daja mu w reke od razu 16 bo jest juniorem lub 32 bo ma 35 lat np
zawody tak sa zorganizowane - jak nie wiesz to poczytaj np konkurencja snatch - 10 minut 40 kg
i ile razy mozesz wykonac w 10 minutach
nie stresuj ludzi bezsensu :nie:
Napisano Ponad rok temu
zawody tak sa zorganizowane - jak nie wiesz to poczytaj np konkurencja snatch - 10 minut 40 kg
i ile razy mozesz wykonac w 10 minutach
nie stresuj ludzi bezsensu ".
Tomasz, mowilem ogolnie o poslugiwaniu sie kettlem, a nie w kontekscie np. maxvella (wiadomo, zestaw cwiczen, determinuje dobor ciezaru, sa cwiczenie, ktore ciezko by bylo zrobic 12). Choc nie widze powodu, zeby w miare silny czlowiek, nie zrobil jego programu (maxvella) np. 20, czy pozniej 25 kg, ale po tym jak sie nauczy wykonywac poprawnie te cwiczenia mniejszym kettlem..
K_P
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Zajelo mi to 18:33 ale robilo sie w miare latwo (poza ostatnimi pompkami) i dosc szybko wrocilem do siebie.
Nastepny bedzie 300 meltdown workout
Napisano Ponad rok temu
AHAHAHAHAHAH ura czy na zdjeciu na górze strony tam w tle, drugi od lewej to oskar piechota?
ja nie ura, ale mogę odpowiedzieć: TAK