Zaczepia cie koles, od czego najlepiej zaczac walke??
Napisano Ponad rok temu
Wybacz, choc calkowicie rozumiem o co ci chodzi, to takie tlumaczenie zalatuje podstawowka.
Napisano Ponad rok temu
Pozdroofka
Napisano Ponad rok temu
Keep Ya head up
Napisano Ponad rok temu
zesz kurwa...
powiedzial Adam potwierdzajac ze nie tylko ciscokid uzywa tutaj takiego jezyka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....po pierwsze o malo co bym sie nie wyjebal.
.....po drugie miesnie mnie tak bolaly ze ojej
mowie ci przy nie rozgrzanych miesniach nie ma co.....
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ludzie ja sie nieupieram przy obrotówkach tylko tłumaczyłem o co mi chodzi i w jakim momencie mozna użyc tego!!
Napisano Ponad rok temu
Pamiętaj, że na ulicy nie ma zasad.. Nikt nie powie ci, że walczymy według reguł TKD, że nie ma walki na sprzęty itd.. Lepiej czasami zrezygnować z walki niż zgrywać kozaka. A jeżeli do walki już musi dojść to napewno nie używać technik obrotowych na nie zmiękczonym przeciwniku i na śliskiej nawierzchni.
Już to sobie wyobrażam jak ktoś robi obrotówkę w momencie gdy przeciwnik skraca dystans do zera. Zostajemy tyłem do przeciwnika, który nam może włożyć np. nożyk w nery albo między żebra. I co wtedy? Żal i rozpacz. Co jak co ale na ulicy też trzeba głowy używać i nie ma co zgrywać największego kozaka...
Mówisz o respekcie wsrod ludzi na ulicy. Co ci to da, że zlejesz jakiegoś gościa w sytuacji w której równie dobrze mogłeś sie wycofać? Będziesz znany w całym mieście z tego powodu, że kogoś pobiłeś? Napewno nie. Jedno jest pewne. Gdy spotkasz drugi raz tego pobitego przez ciebie gostka a on będzie z kolegami napewno zemści się na tobie. Co wtedy zrobisz? Udasz, że jestes Brucem Lee? Nie. Może chociaż wtedy pomyślisz "po co ja byłem takim koazkiem" i godnie zniesiesz buty na twarz grupki podpitych kolegów pobitego przez ciebie gostka..
To by bylo na tyle.
Napisano Ponad rok temu
(co do sytuacji pisałem cos tam jezeli stoisz lekko bokiem czy cos takieog)
Nie chodzi mi o to ze jesli pobije jakiegos kolesia to zaraz całe miasto bedzie o tym wiedzialo ale jesli np koles jest z mojej dzielnicy i widze go pare razy w tygodniu to co za kazdym razem mam uciekac?? Tak czy sie jesli, to bedzie taki moment ze nieuciekne i co wtedy??
Ale jakby juz za pierwszym razem doszło do starcia i jezeli chciałby potem kogos na mnie nasłąc to pewnie mamy tych samych kumpli a oni by sie raczej nie mieszali - szczególnie ze on zaczał!!!!(jedno osiedle - całkiem małe) bo tu gdzie mieszkam wszyscy o wszystkim wiedza i wiekszosc osób czaja;]
Peace!!
Napisano Ponad rok temu
Niby masz racje!! Ale niezawsze jest tak ze akurat jakis koles moze miec kose albo bedzie zima i jest slisko, wszystko zalezy od sytuacji. Mi w topicu chodziło o normalne warunki pogodowe jakie panuja latem!
(co do sytuacji pisałem cos tam jezeli stoisz lekko bokiem czy cos takieog)
Nie chodzi mi o to ze jesli pobije jakiegos kolesia to zaraz całe miasto bedzie o tym wiedzialo ale jesli np koles jest z mojej dzielnicy i widze go pare razy w tygodniu to co za kazdym razem mam uciekac?? Tak czy sie jesli, to bedzie taki moment ze nieuciekne i co wtedy??
Ale jakby juz za pierwszym razem doszło do starcia i jezeli chciałby potem kogos na mnie nasłąc to pewnie mamy tych samych kumpli a oni by sie raczej nie mieszali - szczególnie ze on zaczał!!!!(jedno osiedle - całkiem małe) bo tu gdzie mieszkam wszyscy o wszystkim wiedza i wiekszosc osób czaja;]
Peace!!
Tiaaa z sąsiadem się lać to jest niezłe samobujstwo, podrugie jak się znacie to on raczej nie zaatakuje ty to samo, swój swojego nie ruszy, chyba ze gostek jest nie normalny i ma zaniki pamięci zaburzenia bycia sąbą.
Napisano Ponad rok temu
O ja..........
Ludzie ja sie nieupieram przy obrotówkach tylko tłumaczyłem o co mi chodzi i w jakim momencie mozna użyc tego!!
Na ulicy w żadnym momencie tego nie polecam urzywać, dobra urzywajesz latem a zimą znowu się będziesz lał , no dobra jak się lałem to urzyłem obrotówki, oja biedby zapomnianiałem że to było latem a teraz jest ślisko i zima, złe nawyki trzeba tępić.
Napisano Ponad rok temu
Pozatym kto cie uczy na TKD ze pierwsza reakcja na ulicy to kopinęcia Niewiem jak ty ciebie uczyli ale ja też chodze na TKD ale wiem ze jesli na ulicy zaczne walkę od kopnięcia to to samo co samobójstwo .
Zastanów sie jak coś napiszesz. :roll:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pierd*olenie o szopenie jak koles zaczepia cie na ulicy to niewy*jebiesz mu z pół obrout :roll: chłopie zastanów sie co piszesz.... .
Pozatym kto cie uczy na TKD ze pierwsza reakcja na ulicy to kopinęcia Niewiem jak ty ciebie uczyli ale ja też chodze na TKD ale wiem ze jesli na ulicy zaczne walkę od kopnięcia to to samo co samobójstwo .
Zastanów sie jak coś napiszesz. :roll:
pozdrawiam
Po wielu latach trenowania zrobisz to co cie uczyli czyli kopniesz kiedyś chodziłem na teakwondo zrezygnowałem za bardzo przykładali sie do nóg.
Napisano Ponad rok temu
poproszę o tłumaczenie na polskijak chcesz leszzca wypłaszczyc to tylko mu centralnie jeb w nos najlepiej łokciem ale to jak jest mus bo czysta robota to z prztczajki od tyłu w łeb. bomba żuca na ziem gdy nie nic widać kiedyś kolo miał prędkom akcje i 2 musiał taktycznie wyczaić i dał na luzie radę bo od tyłu
yo ziomy
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz leszzca wypłaszczyc to tylko mu centralnie jeb w nos najlepiej łokciem ale to jak jest mus bo czysta robota to z prztczajki od tyłu w łeb. bomba żuca na ziem gdy nie nic widać kiedyś kolo miał prędkom akcje i 2 musiał taktycznie wyczaić i dał na luzie radę bo od tyłu
yo ziomy
K.rwa, Kozzy. Kul madafaka z ciebie. Ilu leszczy już tak od tyłu poskładałeś? Yo yo yo meeen.
Ludzie, powiedzcie mi, że on się nabija
Napisano Ponad rok temu
bomba żuca na ziem gdy nie nic widać
Widac tu wyrazne odwolanie do poezji Mirona Bialoszewskiego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muay-Thai a ulica...
- Ponad rok temu
-
Psychika, technika - niech to ktos przeczyta
- Ponad rok temu
-
Psychika Kibica (kibola? hools'a?)
- Ponad rok temu