Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pojdzie.jest tam jakas granica ktora sie przekracza i idzie.140kg dzwigasz,to na chlopski rozum przekroczyles ja juz z pewnoscia :wink:
co to za teoria
Napisano Ponad rok temu
daj mu spokój, człowiek jest z zagranicy przecie.. :>
To co na cmentarz czy pod pomnik? Jedz pod pomnik, co tu będziemy z Panem po cmentarzach chodzić? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taka madrosc silowniana (..) mozliwosci.to normalne.
sorki zakrecilem sie
Szwed a ile wazysz bo ja mam taki sam problem jak Ty tylko na odwrot
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczysz i ci kg przybywa?
wpierdalam gory zarcia a waga stala w granicach 74 kg
Novocaine ten link do tego brodatego mudzachedina z rzezba Franka Zane nie dziala. wrzucisz jeszcze raz
dzieki z gory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wywiad [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
myspace [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jego forum [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jeszcze nie mialem swojego "sticking point"taka madrosc silowniana z dawnych lat.kazdy kto dlugo i regularnie dzwiga to moze zauwazyc.najpierw ida male ciezary stopniowo wieksze i dochodzi do momentu,wlasnie tego kiedy czuje ze nic wiecej nie pojdzie wtedy probuje i probuje w koncu sie udaje przelamac ta granice.pozniej wolniej ale coraz wiecej az do granic mozliwosci.to normalne.
Napisano Ponad rok temu
Niewykorzytanym zrodlem masy sa... nogi, u Ciebie zapewne tez.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Bo to nie chodzi o "wpierdlanie gor zarcia". Chodzi o kilka malych dobrze zbilansowanych posilkow dziennie. Wiadomo, ze jak podasz gore, to organizm i tak nie wykorzystuje i oddaje spowrotem.
Niewykorzytanym zrodlem masy sa... nogi, u Ciebie zapewne tez.
Pozdrawiam
K_P
nie no to jest podstawa zeby zjesc jak najwiecej ale zeby pojedynczy posilek nie byl za duzy. to wiem 8)
nogi zamierzam teraz wykorzystac bo mam kopytka jak panienka poki co
Napisano Ponad rok temu
i mimo wszystko ciezko dojsc do 4000kcal :? nie napychajac sie weglami.
Napisano Ponad rok temu
Ja mam dolegliwosci kregoslupa i kolana - przestalem jakis czas temu robic nogi za sztanga i.... masa zaraz zjechala (sucha masa miesniowa, nie tluszcz po odzywkach, ktorych odklada sie na brzuchu i bokach). Ludzilem sie, ze inne cwiczenia zastapia przysiady - hak maszyna, inne maszyny, czy rower. Nie zastapily. A pamietam, ze korpus mialem duzo delikatniejszy, a wage wieksza, bo mialem masywne nogi, a nie takie chude jak teraz.
Teraz kombinuje przysiady (nie moge z duzym ciezarem), wiec robie pelne, z pelna kontrola w kazdym momencie, z zatrzymywaniem w roznych fazach, ucze sie czucia wszystkich pracujacych miesni, np. zginaczy etc.
Zobacze jak bedzie za pare miesiecy.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
a gdzie odklada sie tluszcz nie-z-odzywek?tluszcz po odzywkach, ktorych odklada sie na brzuchu i bokach
Napisano Ponad rok temu
Itosu i to jest wlasnie powod malej masy.
odnosnie sylwetki moich nog to u mnie jest to kwestia tego ze duzo biegalem jako dzieciak i w okresie dorastania.
mam szczuple i tyle.
w chwili obecnej waze jakies 74 kg przy 180 cm, robie przysiad ze 130 kg i wciaz idzie do przodu. od 6 - 15 roku zycia gralem w pilke nozna w klubie, sekcji, na zawodach dla mlodzikow (w cholere duzo biegania), potem bylo karate i robienie kata w niskich pozycjach na setki plus bieganie na dlugich dystansach. ciezary zaczelem dzwigac stosunkowo niedawno. sylwetka nog do dzisiaj jednak zostala. mam nogi biegacza nie ciezarowca. na silowni wiezienne pakery ktorzy patrza tylko kto ile na lawie wycisnie czesto sie dziwia ze taki szczypior jak ja bierze tyle na przysiad mimo ze w nodze nie mam nawet 60 cm.
mala masa ciala i raczej malo umiesniona sylwetka jest zwiazana z tym ze traktuje trening silowy bardziej po macoszemu. ilekroc przydusze na krotko z ciezarami technika idzie drastycznie w dol. caly czas szukam zlotego srodka.
mysle ze moglbym miec wyorane nieprzypasione 80 kg miesni ale boje sie ze moje cialo na macie zacznie pracowac jak zespol oddzielnych grup miesniowych...