jak na dziewczyne to masz swietne wzrost/wagamam 185 wzrostu i 76 wagi.niby to mało a jednak brakuje mi do takiej sylwetki.
ja mam 183/90 i ciagle za malo waze i nie widac, ze cwicze :roll:
Może chociaż koledzy na macie czują że ćwiczysz :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak na dziewczyne to masz swietne wzrost/wagamam 185 wzrostu i 76 wagi.niby to mało a jednak brakuje mi do takiej sylwetki.
Napisano Ponad rok temu
temat jest o sylwetce, dlatego o tym wspomnialemjak na dziewczyne to masz swietne wzrost/wagamam 185 wzrostu i 76 wagi.niby to mało a jednak brakuje mi do takiej sylwetki.
Może chociaż koledzy na macie czują że ćwiczysz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Corvo eksperymentuj, dowiesz sie, co bedzie dla Ciebie najlepsze. Ja tego nie wiem, na odleglosc.
To zalezy od Twoich cech wrodzonych. Dobierz sobie piec cwiczen podstawowych, zadnego gowna typu maszyny - nie mnoz niepotrzebnych cwiczen - rob to jakies 6 tygodni i zobaczysz jak na Ciebie to dziala.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szansa jest 100% Powiem Ci tak: ja najlepiej w zyciu wygladalem cwiczac: 5x w tyg. bieganie, 3x w tyg. pływanie, 5x w tyg trening na macie. Oprocz tego w domu mialem drazek, na ktorym codziennie robilem serie sobie. Dieta: ważywa i drób na wodzie.a jak jest wg was szansa przy dobrej diecie osiagnac swietna sylwetke bazujac na cwiczeniach naturalnych typu pompki i drazek
ja chyba wroce do tego typu treningu. raz w tygodniu duze ciezary w cwiczeniach typu dwuboj olimpijski, raz w
tygodniu pompki, drazek i hantle po 20 kg i 3-4 x tydz. SW. zamierzam za to bardziej skupic sie na zarciu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Da sie, pod warunkiem, ze w tych cwiczeniach uwzglednicie pompki na jednej rece i pistolety (P.Tstasouline). Drazek np. podciaganie nogi w poziomce i inne kombinacje.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Szansa jest 100% Powiem Ci tak: ja najlepiej w zyciu wygladalem cwiczac: 5x w tyg. bieganie, 3x w tyg. pływanie, 5x w tyg trening na macie. Oprocz tego w domu mialem drazek, na ktorym codziennie robilem serie sobie. Dieta: ważywa i drób na wodzie.
Teraz już mi się nie chce tak zap..ać i mam kanapową sylwetkę typowego zjadacza pizzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Między 93 a 89kg przy 182-183cm. Z tym, że waga stanęła mi na 88.8kg i nawet jak jadłem jeszcze mniej, dokładałem saune, czy areoby to nie szło nic w dół. Teraz waże grubo ponad 100 i staram się zejść poniżej tej granicy, bo wtedy jest dużo łatwiej ćwiczyć.A ile wtedy ważyłeś i przy jakim wzroście?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Najlepsza sylwetka Forum-Kulturystyka.pl |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Pride 20 - Fotki |
MIXED-MA |
|