Wymarzona sylwetka - fotki
Napisano Ponad rok temu
Pewnie beda tez pobierane geny od szympansa, ktory jest 5-6 razy silniejszy od czlowieka, a wazy tylko 60-65 kg, wiec po co obciazac serce 120 kg?
A tak naprawde, to widze odwrot od kulturystyki. A bedzie raczej to co zawsze ceniono - greckie kanony proporcji. Zobaczymy.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Za 30 lat nikt nie bedzie podnosil ciezarow, nie bedzie potrzeby, juz dzis na uzytek wojska, testuje sie cos niby szkielety z wlokna weglowego, ktore potrajaja mozliwosci. To komu sie bedzie chcialo.
Pewnie beda tez pobierane geny od szympansa, ktory jest 5-6 razy silniejszy od czlowieka, a wazy tylko 60-65 kg, wiec po co obciazac serce 120 kg?
A tak naprawde, to widze odwrot od kulturystyki. A bedzie raczej to co zawsze ceniono - greckie kanony proporcji. Zobaczymy.
Pozdrawiam
K_P
Też słyszałem o tych szkieletach (chyba nazywają to egzoszkieletem),ale mówimy tu o kulturystyce,a tej raczej w wojsku i teraz nikt nie uprawia.
O pobieraniu genów nic nie wiem,ale bazując na tym co piszesz to powinno to raczej pójść w kierunku sportów typowo siłowych gdzie liczy sie siła a nie wygląd mieśni szympansa :wink:
Te kanony o których wspominasz to prawdopodobne, bo taka jest tendecja ,ale tylko w kulturystyce naturalnej, jesli chodzi o zawodową to wg mnie wszelkie wspomaganie będzie miało na celu zyskanie jeszcze większej masy przy idealnej rzeźbie.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Warto obejrzeć dla przypomnienia "Iron pumping".
Kiedyś ciężko się trenowało na wolnych ciężarach. Teraz w siłowni sceneria jak z gwiezdnych wojen - maszyn więcej niż ludzi. Kiedy lat tamu 21 zaczynałem przygodę z siłownią jeździłem 4x w tygodniu na drugi koniec miasta. W piwnicznym pomieszczeniu mieliśmy stare pordzewiałe sztangielki, kilka olimpijskich gryfów z gumowanymi talerzami, jeden wyciąg, drążek, poręcze przyścienne i drabinka. To miejsce miało klimat i atmosferę ciężkiego treningu, a wraz z nami pociły się ściany. Teraz w siłowni leci techno, a z treningu robi się klub dyskusyjny o brykach i komórach. Nikt się nie poci, a brzuch ćwiczą poprzez głośny śmiech...
Przepraszam za offtopa, ale jak zobaczyłem fotkę Franka Zane'a to jakoś mnie taka nostalgia naszła...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ma trochę za płaską klatę jak dla mnie i kaptury odstają za bardzo;]
Poza tym spoko :wink:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i w niecały miesiąc
Napisano Ponad rok temu
masakra
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Może za 100 lat, albo 200. Przypomnijcie sobie parę wizji z przeszłości... w 2015 roku mieliśmy być na Marsie z załogową bazą wedle planów NASA itd itp. Chyba niektórzy uważają, że czeka nas szybszy postęp niż nas czeka ;]
Napisano Ponad rok temu
http://www.tomgotripped.com/PL/
masakra
Muahahah. To z cyklu jak z tymi super skutecznymi systemami walki. W miesiac czasu zrobia z ciebie super fajtera zdolnego pokonac naraz rzesze przeciwnikow uzbrojonych w palki noze i bron palna :>
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Może za 100 lat, albo 200. Przypomnijcie sobie parę wizji z przeszłości... w 2015 roku mieliśmy być na Marsie z załogową bazą wedle planów NASA itd itp. Chyba niektórzy uważają, że czeka nas szybszy postęp niż nas czeka ;]
Przypomniałeś mi jak ojciec mi kiedyś opowiadał(ma 60 na karku) jak za jego czasów pisali w gazetach że przed 2000 rokiem jedzenie będzie tylko w tabletkach zamiast normalnych posiłków ;]
Napisano Ponad rok temu
No i poniekad to prawdaPrzypomniałeś mi jak ojciec mi kiedyś opowiadał(ma 60 na karku) jak za jego czasów pisali w gazetach że przed 2000 rokiem jedzenie będzie tylko w tabletkach zamiast normalnych posiłków ;]
Napisano Ponad rok temu