suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o kreatyne to najlepsze duze dawki mono jak dla mnie, cos kolo 15g i jest gitarka
miedzy cykalmi kreatynowymi jakis stack przedtreningowy ktory jej nie ma, white flood dla mnie miazga, ekonomiczny i zajebisty kop na nim jest, smak tylko chujnia
Napisano Ponad rok temu
Zma apteczne czy moze jakies witaminy typu olimp?
Napisano Ponad rok temu
mutant mass u mnie leżał około roku, ale jak bym miał kupować to pewnie kupiłbym to samo.
Gaspari Nutrition też się nieźle lansi i obiecują światu, że ich gainery są okey
Zwłaszcza,że oni mają w ofercie produkt do konkretnej grupy wiekowej 20-25 a więc takiej której zależy na szybkich efektach, nie mają systematyki itp itd
Co do kreatyny i tych 15 gramów.
Zawsze słyszałem, że organizm może przyjąć max około 8gram więc....?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam jednak pytanie co do bialka serwatkowego. czy dlugotrwale branie bialka serwatkowego wplywa negatywnie na strukture kosci i stawow. kiedys slyszalem ze tak. i w sumie zapomnialem o sprawie az do niedawna. kumpel (gosc siedzacy cale dnie o zupce z paczki w ciemnym pokoju przy kompie) byl u lekarza i ten mu powiedzial ze ma kosci i stawy jakby bral pan bialko serwatkowe przez pol zycia. tak pytam bo bialko serwatkowe to jedyny suplement z jakim mialem i mam stycznosc.
pozdr
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zma polepsza sen; na regeneracja nie ma nic lepszego od snu.panowie mam pytanie co lepiej lukac na lepsza regeneracje organizmu:
Zma apteczne czy moze jakies witaminy typu olimp?
witaminy sie przydadza tylko, jesli masz niedobory, co przy dobrej diecie jest malo prawdopodobne. w pierwszej kolejnosci bralbym ZMA, potem Omega 3, a dopiero pozniej witaminy.
odnosnie bialka, hmm musialoby w jakis sposob wyplukiwac wapn z organizmu, ale tez nie widze jak...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wy lepiej mi powiedzcie cos dobrego na uspokojenie, bo kupilem valerin mite, ale to gowno, 6 dzisiaj zjadlem i nic.
Zależy do czego chcesz- jeśli do spania to polecam Relamax z witaminą B6, szybko mnie usypia. Jak weźmiesz mniej tabletek to po prostu uspokaja.
Napisano Ponad rok temu
słyszałem dobre opinie zarówno od młodych jak i starszych wiekiem.
sam nie brałem. cykl dobowy mam zwalony ale mogę sobie pozwolić na spanie do 11;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w jakim celu cos na uspokojenie? venoma nie bierz
co nie tak z Venomem? Wszystkie produkty tej firmy odradzasz czy ten testowales?
nie mam doswiadczenia z tym wiec jestem ciekaw bo spotykalem skrajnie dobre opinie
Napisano Ponad rok temu
firma produkujaca zaliczyla bardzo nie mila wpadke w postaci dosypek do supli z czym wiaza sie wlasnie te skrajnie dobre opinie...dosypywali np skladnik ktory jest w "meridi"-lek dla grubasow na chudniecie na recepte