suplementacja pod sztuki walki
Napisano Ponad rok temu
PS. Nie pierdzicie po ostrowii na noc
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to jednak sporo osób ma ten sam problem po odżywkach białkowych, zwłaszcza po tych tańszych :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Z tego co wiem to jednak sporo osób ma ten sam problem po odżywkach białkowych, zwłaszcza po tych tańszych :wink:
bo ja sie zastanawiam czy w tym moim koktajlu to wina sostrowii czy tych 6 wmiksowanych gruszek
Napisano Ponad rok temu
Ja do takich mixów polecam banany/truskawki/maliny i pokrewne.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no ... np. coś jak laktozę?to wina bialka na 100 % duzo osob na to narzeka a niektorzy mowia ze jak kupuja o smaku waniliowym to tak ochydnie potem wali ... moze to ostrovia cos w sobie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zajebiscie mi się podoba że worek 900g ostrowii mam po 29 złotych gdzie w niektórych sklepach chodzi po 40-45 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Isao, pewnie jadles stacka, to wina "buzerow no" nie kreatyny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak zdążyłem się zorientowac ceny na ich stronce są wyższe niż u różnej konkurencji,ale mimo wszystko myśle że można coś zamówić,przynajmniej ja zrobiłem mały zapas odżywek na przyszły rok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czym sie rozni stack kreatynowy od kreatyny? jak ma sie siano to lepiej wylozyc na stack? jaki jest dobry?
Kreatyna to kreatyna.
Stack to mix różnych form form kreatyn + dodatki (np. pobudzacze).
Jeśli masz wolny grosz to możesz zainwestować w stacka. Chociaż moim zdaniem nie jest to niezbędne. Pamiętaj też, że niektóre dodatki np te pompujące mogą utrudniać trening SW.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
jabol treca szajs
dla mnie wygrywa mono vitalmaxa w dawkach 15 g na dzien
nie za duzo
ja chcialem na pierwszy cykl brac po 2,5 - 3 gramy dziennie.
troche sie z tym boje bo mam genetyczne sklonnosci do kamicy nerkowej. bylem u lekarza i pytalem. powiedzial mi ze to nie ma nic do rzeczy. ze to zupelnie inny rodzaj obciazenia nerek.
Itosu
BTW. Pamietam jak raz w zyciu mialem atak kolki nerkowej. bylem sam na chaci, mdlalem z bolu. Zwijajac sie na podlodze zadzwonilem na komore mojego lekarza rodzinnego a ona zanim sie przedstawilem wypalila mi: "RMF FM najlepsza muzyka!". Myslalem ze czas umierac
Napisano Ponad rok temu
o k**** chyba bym skonal tamBTW. Pamietam jak raz w zyciu mialem atak kolki nerkowej. bylem sam na chaci, mdlalem z bolu. Zwijajac sie na podlodze zadzwonilem na komore mojego lekarza rodzinnego a ona zanim sie przedstawilem wypalila mi: "RMF FM najlepsza muzyka!". Myslalem ze czas umierac
do tematu, macie jakies sprawdzone stacki kreatynowe?
czy moze zamiast stacka lepiej normalna kreatyne + wegle czy cos na powera ?
ogolnie to zalezy mi zeby podniesc sile, wytrzymalosc, szybciej sie regenerowac i wolniej meczyc ;P no i moze do wiosny pare kilo przytyc, ale to w ramach dodatku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak jest grubsza kasa mozna inwestowac w stacki. Mnie kreci Clout + Body Octane z MAN (przy budowaniu sily) proste sklady bez zbednych skladnikow (pobudzaczy itd), chcialbym wyprobowac za jakis czas.
Witaminy cynk b6 magnez i jest groovie