Chudniemy!!
Napisano Ponad rok temu
Podstawa to dobra dieta i ćwiczenia Interwałowe :-)
Ja akurat nie mam jakieś ścisłej diety (typu ze licze ile gramów czego zjadam) ale ograniczam wegle,jem czesciej,mniej i ogólnie zdrowiej i widze po sobie dobre efekty ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Thyroterm z Priemum NutritionStudent moze jak najmniej wydać ;-) Licze maks 50/miesiac ;-) Ale jak trzeba bedzie to i do 70 dociagne.
Napisano Ponad rok temu
Ja brałem (i biore) inne specyfiki, ale one nie są w granicach podanej wyżej kwoty. No może poza ephedrą maxx (ale musisz znaleźć sklep, ktory nie zdziera, bo wartość tego nie powinna przekraczać 30-40zł, a dochodzi do 70 :roll: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sauna, dresik izolacyjny i rowerek stacjonarny.Potrzebny mi jakis mega skuteczny sposob Czekam na wasze pomysly 8)
PS. To jest temat o odchudzaniu, a nie o zbijaniu wagi. To są dwa oddzielne zagadnienia.
Napisano Ponad rok temu
Dieta :wink:Potrzebny mi jakis mega skuteczny sposob Czekam na wasze pomysly 8)
Napisano Ponad rok temu
Na 2 kilogramy w 36 godzin? "Nie wydaje mie się."Dieta :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ależ napisał, używając żadko wykorzystywanego pola "Temat" (patrz pogrubiony tekst obok daty wysłania posta). 8)Nie napisał ile kg w jakim czasie
Napisano Ponad rok temu
Prosze o szybka odp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bedzie baaardzo ciezko ale jest to mozliweJak mam 176 wzrostu i 71 kg, to czy by sie dalo schudnac do 66kg w 21 dni
Prosze o szybka odp
Napisano Ponad rok temu
ja stracilem jakies 5kg w miesiac, potem sie uspokoilo.
Napisano Ponad rok temu
Jak mam 176 wzrostu i 71 kg, to czy by sie dalo schudnac do 66kg w 21 dni
Prosze o szybka odp
Hmm a jest jakis wiekszy sens zrzucania przy twoim wzroscie z 71 do 66 kg ?
Wlasciwe widze dwa albo jestes modelka z dziwnym nickiem i wszystkie inne modelki sie z ciebie smieja . Albo zrzucasz wage przed turniejem zeby wpasc do lzejszej kategorii wagowej.
Ja sie zlamalem przy probie poprzedniej odchudzania , ale to glownie przez imprezy bo one rozregulowaly mi plan dnia i po alkocholu jakos tak czlowiek ma zawsze chec zeby sie najesc i zero checi zeby pocwiczyc. Ale zaczynam twardo od nowa. Waga startowa 94 kg , waga docelowa 80kg , czas - przed koncem tego roku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kompedium wiedzy-silownia
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy, a zbieranie sie gazów ;|
- Ponad rok temu
-
Smacznie i zdrowo czyli przepisy
- Ponad rok temu