Chudniemy!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
problem tylko z tym, że czasem to włąsnie mięsnie sie przede wszystkim zrzuca
kompletnie nie kumam waszych problemów z zejsciem z wagą. WU mnie wystarczy, ze zaczynam niej jeść ( ale za to często) więcej ruchu i po około trzech tygodniach wskazówka zaczyna iść w dół
Napisano Ponad rok temu
Ciekawym efektem ubocznym takiego liczenia jest poprawienie proporcji posiłków - np. zawsze jadłem orzechy i owoce jako posiłek, ale na oko, po dużej garści, i spokojnie wychodziło mi 700 kcal i ok 60 g węglowodanów. Wciąż je jem, ale teraz nie więcej niż 40 g orzechów, a zwykle 30 g, cyrklując na 350-400 kcal na posiłek, nie chodzę głodny, a chudnę. To samo z ryżem, makaronem - ZWŁASZCZA z makaronem - i wciąż jem to samo co jadłem, czyli to co lubię, ale w lepszych proporcjach i w każdym posiłku dbam o zbilansowanie składników odżywczych - i samo idzie.
Jeszcze dwa kilo, a potem idę robić plecy.
Napisano Ponad rok temu
to jest osobne wesole zagadnienie - ja odkrylem ze po zmianie diety lubie inne rzeczy, np. przestalem lubic pieczywo, bardziej lubie smak miesa bez sosow/ketchupow itd. Czlowiekowi sie wyd aje ze gust kulinarny mu sie nie zmieni i cale zycie sie bedzie meczyl jak odstawi chleb a to tak nie jest:)i wciąż jem to samo co jadłem, czyli to co lubię,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak a lowcarb przeszedlem, to chleb mi tak nieziemsko smakowal ze glowa mala, a teraz jest baza do zapchania sie jak znow normalnie jemto jest osobne wesole zagadnienie - ja odkrylem ze po zmianie diety lubie inne rzeczy, np. przestalem lubic pieczywo, bardziej lubie smak miesa bez sosow/ketchupow itd. Czlowiekowi sie wyd aje ze gust kulinarny mu sie nie zmieni i cale zycie sie bedzie meczyl jak odstawi chleb a to tak nie jest:)i wciąż jem to samo co jadłem, czyli to co lubię,
Napisano Ponad rok temu
około godziny 20 kończę treningi bjj.z racji tego że nie jestem w stanie szybko wrócić do domu i coś zjeść chcę uzupełniać żarcie chemią.
widzę 2 opcje.1-2 banany + 30 g białka OstroVit WPC 80 albo 100g UNS MASS Shocker.
potem koło 22-23 ser biały chudy 130 g.
w ciągu dnia staram się zjeść około 3-4 posiłków pełnowartościowych.
którą opcje doradzacie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co ma w sobie ten shocker?1-2 banany + 30 g białka OstroVit WPC 80
100g UNS MASS Shocker.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale poowolutku odrabiam nadwyzki spowodowane rzuceniem palenia.
Napisano Ponad rok temu
ja jem potreningowo taki
Per 100g:
Energy: 411.0Kcal
Protein (as-is): 34.0g
Carbohydrates: 46.0g
of which sugars: 9.8g
Fat: 9.8g
of which saturates: 1.6g
Dietary Fibre: 3.3g
Napisano Ponad rok temu
a koło 22.30 serek biały z oliwą.