Chudniemy!!
Napisano Ponad rok temu
i w tej kolejności to robiłeś? na każdym treningu tak samo?
Dokladnie ta kolejnosc - nogi, klatka, plecy, rece, brzuch. Kazdy trening taki sam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po pierwszym treningu to dosc normalne, ze cie miesnie bola - musza sie do wysilku przyzwyczaic. Ja po moich pierwszych squatach nie moglem wejsc po schodach i chodzilem jak kaczka niemal nie moga zgiac nog w kolanach
Napisano Ponad rok temu
Ale mam pytanie odnośnie wagi: w tym tygodniu waga spadła tylko o 0,3kg (w ciągu poprzednich 2 tygodni spadała średnio o ok. 1,2kg). Czy coś nie tak, czy dalej mam cisnąć taką dietą/ćwiczeniami jakie mam? Może coś zmienić?
Za to BF spadł od początku diety z 27,8% do 25,7%, co mnie cieszy
Napisano Ponad rok temu
rob dalej co robisz. 0.3 to w ogole nie jest zmiana. ja schudlem 2kg w ciagu dwoch tygodni, to jest zmiana
Napisano Ponad rok temu
Zazdroszczę Ci zrzucenia 2kg w ciągu 2 tygodni
Napisano Ponad rok temu
W takim razie, jeśli 0,3kg to nie jest praktycznie zmiana, to może powinienem coś zmienić?
rob dalej co robisz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do diety - wyliczyłem za pomocą dziennika posiłków, że wsuwam za mało węgli - ok. 100g miałem dziennie, a powinienem ok. 200g, więc dorzuciłem brązowy makaron z pełnego ziarna. Wyrzucić to to? Może wywalić jakieś tłuszcze - np. oliwę z oliwek?
Nie mam pomysłu, co mogę zmienić.
Napisano Ponad rok temu
Pamietaj, ze na twoja wage wplywa wiele rzeczy - bilans wody, ilosc zaleglego pokarmu w jelitach itp.
Co do wegli - jesli chcesz chudnac - jedz ich malo. Ja jem obecnie mniej niz 100 gram dziennie. Wegle staraj sie tez jesc glownie rano i przed/po cwiczeniach. Na noc raczej je odpusc. Oliwy z oliwek bron boze nie odstawiaj (no chyba, ze pijesz szklanke dziennie).
P.S. Mala rada - polecam zrobic sobie domowy sos vinaigrette do posilkow.
1.5 kubka oliwy z oliwek extra virgin
0.5 kubka octu z bialego wina
1.5 lyzeczki soli
0.5 lyzeczki pieprzu
To podstawa. Do tego mozemu dorzucic rozne przyprawy. Ja osobiscie grubo kroje 3 zabki czosnku i lyzke przypraw wloskich (oregano, bazylia, natka pietruszki). Wszystko wrzucam do duzej butelki. Przed uzyciem wstrzasnij butelka pare razy i pokrop (zakrywajac kciukiem ujscie) po posilku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy jest on warty zakupu?
Napisano Ponad rok temu
Zrzuciłem 10kg, widać już kawałek mięśnia pod tłuszczykiem (bo to dopiero połowa drogi ).
Zmieniłem styl życia, lepiej śpię, lepiej się czuję, ubieram spodnie dwa rozmiary mniejsze.
Dziękuję jeszcze raz, zwłaszcza użytkownikom novocaine i Tau, zamęczyłem Was na śmierć pytaniami
Jak uda się jeszcze więcej zrzucić, dam znać - bo to motywujące!
Napisano Ponad rok temu
Chciałem podziękować wszystkim za pomoc i rady
Zrzuciłem 10kg, widać już kawałek mięśnia pod tłuszczykiem (bo to dopiero połowa drogi ).
Zmieniłem styl życia, lepiej śpię, lepiej się czuję, ubieram spodnie dwa rozmiary mniejsze.
Dziękuję jeszcze raz, zwłaszcza użytkownikom novocaine i Tau, zamęczyłem Was na śmierć pytaniami
Jak uda się jeszcze więcej zrzucić, dam znać - bo to motywujące!
Odkąd zacząłem przygodę ze Sztukami Walki czyli dwa lata temu, również od tego czasu zrzuciłem trochę z siebie ... z około 82 kg na około 60 kg ... Tak więc ponad 20 kg
I podobnie tak jak piszesz ... lepiej się czuję nie tylko fizycznie ale i psychiczne, jednak z tymi ubraniami to trochę lipa jest bo w pewnym momencie musiałem wszystkie ubrania wyrzucić i kupić nowe Ale jaka to frajda kiedy coś mi się podoba i wszystko na mnie pasuje
Nie chcę Cię demotywować bo od tego jest inny serwis Ale powiem Ci że zrzucić wagę to jedna sprawa, są efekty że idzie w dół więc fajna sprawa, ale potem ją utzymać ... tu zaczyna się nieraz nerwówka
Napisano Ponad rok temu
No i tak od dwóch lat zacząłem trenować Taekwondo, jednak jest jest to klub ani WTF ani ITF, jesteśmy otwarci na inne style i możemy startować również w Kickboxingu oraz Tang So Do
Była to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. I od tego czasu zacząłem się tym jakoś głębiej interesować, niesamowicie się wciągnąłem, zacząłem interesować się MMA.
No i od roku trenuję to tu to tam również parter który również niesamowicie mi się spodobał
No ale jeżeli chodzi o chudnięcie to bieganie ... to jest podstawa, zacząłem po trochu biegać o opłaciło się, choć w szkole pamiętam że nie nienawidziłem biegać, teraz patrzę na to z innej perspektywy.
Teraz już jednak nie biegam samemu a jeżdżę w weekendy na różne biegi masowe, nie dość że sobie pobiegam to i ludzi można poznać, nie mówiąc że super impreza
Heh ... ale wykład
A Ty trenujesz na Dąbrowskiego ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kompedium wiedzy-silownia
- Ponad rok temu
-
Aminokwasy, a zbieranie sie gazów ;|
- Ponad rok temu
-