Chudniemy!!
Napisano Ponad rok temu
Nie mam wyliczonych kalorii poprostu codziennie rano sie warze i jesli waga jest wieksza niz dnia poprzedniego to wprowadzam korekty:)
Napisano Ponad rok temu
zjedz po przyjsciu z pracy.Witam
Ja mam takie pytanko.
Często pracuję w nocy i nie wiem czy jeść w nocy czy też nie. Jeśli bym przyjął tradycyjne podejście by w nocy i przed snem nie jeść, to dajmy na to jeśli ostatni posiłek zjadłbym około dwudziestej, poszedł spać około ósmej rano i obudził się około czternastej, to wypadałoby około osiemnastu godziny bez jedzenia. Zastanawiam się czy organizm nie potraktowałby tego jak głodówkę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
ogolnie co warto jesc, jakie produkty maja w sobie optymalny stosunek zawartosci białka do tluszczy i weglowodanow?? ostatnio naprzyklad spozywam sporo jajek na miekko
pzdr
Pytanie bez sensu, jeżeli nie układasz diety pod konkretny cel to zalecam czytać tabelki na produktach...
Napisano Ponad rok temu
Co wy na to?? Hit czy Kit?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja ostatnio usłyszałem stwierdzenie ,że moje treningi (karate 60 min) są zbyt intensywne i nie pozbawiam się na nich tłuszczu.
Co wy na to?? Hit czy Kit?
Wygląda jak by ktoś słyszał coś od kogoś, ale nie bardzo zrozumiał
Tłuszcz oczywiście spalasz, ale w dużo mniejszej ilości niż na HIIT/Aerobach.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Pewnie chodzi o teorię Heart Rate Zone, wg której optymalne spalanie tłuszczu zachodzi w pewnej strefie intensywności pracy serca. Teoria ugruntowana naukowo, głównie przez badania prowadzone na zlecenie producentów monitorów serca. 8) Ma zastosowanie raczej do wysiłków o stałej, mierzalnej intensywności jak np. bieganie, pływanie lub jazda rowerem. W przypadku sztuk walki trudna do zastosowania.są zbyt intensywne i nie pozbawiam się na nich tłuszczu.
Napisano Ponad rok temu
Czy jest sens zaczynać redukcje w połowie sierpnia/październiku z użyciem thermali?? Czy okres zimowy nie wpłynie tak czy siak na naszą przemianę materii że nawet jeśli zrzucimy tkankte to zarośniemy przez zime?? (nie wspominam o świetach ) jaka jest wasza opinia?
Bless
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wypalaj na lato.
Na sezon plażowy :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Jak biegam rano nigdy nie moge osiagnac takiej wytrzymalosci jak wieczorem przez co krocej biegam, dlatego biegam wieczorami 2 godz po ostatnim posilku. Po wieczornym bieganiu nic juz nie jem, planuje tylko kupic odzywke bialkowa dla zapobiegniecia katabolizmowi.
Napisano Ponad rok temu
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powinienes.czyli czy moge po wieczornym bieganiu wypic bialko przed snem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kompedium wiedzy-silownia
- Ponad rok temu
-