jest bardzo duzo kobiet na aikido ktore potrafia lepiej wykonywac techniki niz nie jeden facet ...
Niestety :nie: , jest bardzo mało
Napisano Ponad rok temu
jest bardzo duzo kobiet na aikido ktore potrafia lepiej wykonywac techniki niz nie jeden facet ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ma bardzo dużo. Facet to nie baba i na odwrót. Żadne stereotypy, nie ma czego porównywać, tak po prostu jest i wszystkie feministki tego swiata nic w tym temacie nie zmienią.Kobieta to nie baba. Dzień kobiet chyba nam szkodzi bo stereotypy się szerzą...
Co ma płec do treningu? Coś mi się widzi że w Polska to sredniowieczny ciemnogród.
Nie biadolą, tylko udają że twardo znoszą cierpienie... Dałeś się zwieść :twisted: Bo inteligentna baba to potrafi nieźle grać swoją rolę i dużo dzięki temu osiągnąć.Jak ? Proste: kobiety nie biadolą, kobiety mają klasę.
Napisano Ponad rok temu
Niestety :nie: , jest bardzo mało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakoś nie bardzo rozumiem czemu przyczepiłeś się tego babskiego biadolenia, ale jakby pisać po twojemu to wyjdzie topic "Mój wyśniony uke", albo jakieś inne wzdychania do księcia z bajki.Wiedziałem, że potraficie tylko krytykować. Tak najłatwiej. Nie ma co zasłaniać się topikiem. "Nie lubię jak uke śmierdzi" można powiedzieć: "lubię, jak uke pachnie". Nadal będzie na temat, wiadomo o co chodzi, a nie brzmi jak babskie biadolenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja za to lubie cwiczyc z przystojnymi uke , co to sie dlugo w oczeta wpatruja, zeby sprawdzic czy oby na pewno wszystko do mnie dotarlo
Napisano Ponad rok temu
...
Nie lubię ćwiczyć z dziewczynami bo boję się że zrobię im krzywdę.
...
Lubię ćwiczyć z dziewczynami, bo zazwyczaj są dobrymi uke, a sam wkładam mniej siły, a więcej techniki ćwicząc z nimi.
Napisano Ponad rok temu
... z powodu "kiepskiego" uke, ktory zepsul nam koncepcje naszej techniki... ...
Napisano Ponad rok temu
Nie biadolą, tylko udają że twardo znoszą cierpienie... Dałeś się zwieść :twisted: Bo inteligentna baba to potrafi nieźle grać swoją rolę i dużo dzięki temu osiągnąć.
PS. Też lubię poudawać że ćwiczę z ładną paninką, np kiriotoshi, albo iriminage, albo aikiotoshi
Napisano Ponad rok temu
Slowa w aikido sa nieskuteczne. Za to dobrze wykonane techniki moga byc skuteczne. To tylko potwierdza moje zdanie, ze na zadne dyskusje podczas treningu nie ma miejsca..Tak stojącego sztywno uke zostawiałam na środku dojo.Chłopak byl w szoku i nie mógł zrozumieć że gdy mnie nie atakuje to po co mam wykonywać jaka kolwiek technikę.I serio,stalismy tak prawie cały trening,on nie przyjmował nic co do niego mówiłam.
Napisano Ponad rok temu
Mnie przystojni krepują
Napisano Ponad rok temu
Ja będę ten dobry, bo udało się kogoś objechać kryjąc się za nickiem na forum ? Żałosne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Wy będziecie ci dobrzy, bo udało się kogoś objechać kryjąc się za nickiem na forum ? Żałosne.
Napisano Ponad rok temu
a Wy będziecie ci dobrzy, bo udało się kogoś objechać kryjąc się za nickiem na forum ? Żałosne.
Nikt nie podał danych personalnych żadnego uke. Dyskutujemy tu o powtarzających się schematach.
Napisano Ponad rok temu
Chodzilo mi o "kiepskich uke" tzn takich ktorzy jak sie upra zeby technika nam nie wyszla to tak sie wlasnie stanie, przez co cwiczenie z takim osobnikiem jest dla mnie bezsensowne, bo jesli ktos mi chce udowodnic ze to nie wyjdzie to przynajmnije w moim przypadku trudne nie jest...... z powodu "kiepskiego" uke, ktory zepsul nam koncepcje naszej techniki... ...
Ke ?? 8O :shocked!: 8O
Albo w tym zdaniu jest o dwa cudzysłowy za mało albo o dwa za dużo.... :?
W.
Napisano Ponad rok temu
Kiedy mi administrator zabronil odpowiadac na wiadomosci prywatne :roll:odpowiadja na PRIVY !!!!!!!!
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu