Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
151 odpowiedzi w tym temacie

budo_wos
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 362 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?
Smiesza mnie te Wasze teksty "o wyroku" czy o jakich 10 latch kiedy cos tam wymaza. Mącicie chłopakowi w głowie i macie z tego radoche, no dobra ja też, ale Mu wcale do smiechu nie jest.

gameness-nikt Ci nic nie zrobi. Policja Ci nic nie zrobi.

Pozdr.
  • 0

budo_gameness
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 68 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dzieki wos i reszcie i chyba raczej juz nic nie bede miał chyba ze mnie sklepią kumple ale to mnie grzeje :P dzisiaj jest wtorek to juz minęlo 4 dni od incydentu :P to raczej z policja nie bede mial problemów ( chyba ze to wszystko tak wolno działa ) :)
  • 0

budo_saudade
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 217 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Twoją reakcję na tamto zajscie rozumiem gameness, a co do konsekwencji, to raczej nie powinny mieć miejsca. Minęły 4 dni, ale "Pan Bóg nierychliwy, ale sprawiedliwy"-jak niektórzy mawiają. Jeżeli ten lover się uprze i połazi po lekarzach, policji etc. to może nie być kolorowo.
Powodzenia :-)
  • 0

budo_streeter
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 83 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no przykro to mówić ale dla mnie zachowałes się jak półgłówek żeby nie powiedzieć dres!!! jesli juz sie komus należało pierd....lnąć to własnie lasce a nie gościowi. jakby ona nie chciała to napewno taka sytuacja by nie miała miejsca. gościowi trzeba było podac rekę i z usmiechem na twarzy zyczyc im wszystkiego najlepszego
p.s pewnie zx nim troche pochodzi i ten gość bedzie świadkiem takiej samej sceny. spóbuj podejść do tego w ten sposób i na luzie przede wszystkim
  • 0

budo_shiroi_kumo
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 159 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dobrze zrobiles nalezalo sie kolesiowi. Gdybym zobaczyl tak moja laske tez bym to samo zrobil.

Za co sie nalezolo ? To najpradopodobniej byla wina dziwczyny on oberwal i pewnie nawet nie wiedzal za co !
Pozdro
  • 0

budo_baku
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 59 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie nie wiedzial za co jasne. Wiedzial ze ona ma chlopaka a mimo to zachowal sie jak zachowal i juz za to mu sie nalezalo.
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

Nie nie wiedzial za co jasne. Wiedzial ze ona ma chlopaka a mimo to zachowal sie jak zachowal i juz za to mu sie nalezalo.

Przecież nie jest powiedziane, ze wiedział,że ma chłopaka... Laska kręciła na dwa fronty i jest to ewidentnie jej wina...Zgadzam się ze streeterem,że zachował się jak dres...
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Przecież nie jest powiedziane, ze wiedział,że ma chłopaka... Laska kręciła na dwa fronty i jest to ewidentnie jej wina...Zgadzam się ze streeterem,że zachował się jak dres...

kurna, juz facet napisal ze on WIEDZIAL (PODKRESLAM!!!!!!!) ze dziewczyna ma chlopaka. jak nie czytacie wszystkich postow to nie wiecie i zejdzcie z tego juz..wrrrr
  • 0

budo_jirzynek
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 91 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

wg mnnie dobrze ze gosciowi przywaliles, jakbys podwinal ogon i poszedl to bys zostal frajerem, tylko jeszcze tej lasce musisz dac jakos popalic,

najlepiej jakby byla wobec ciebie jakos zalezna, cos co od ciebie potrzebuje etc.. i tak powolutku odcinac bez slowa, wykonczyc psychicznie,niech poczuje, badz msciwy w subtelny sposob:)....

i chocby nie wiem jakby blagala NIE WRACAJ do niej, najlepiej nie ufac niczemu co krwawi co miesiac i nie zdycha :/ jak to powiedzial kiedys ktos.....

pozdrawiam
  • 0

budo_zapas
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1015 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

dobrze zrobiles ale nie mscij sie na niej poprostu ja olej bo ona bedzie robic tak zawsze :twisted:
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurna, juz facet napisal ze on WIEDZIAL (PODKRESLAM!!!!!!!) ze dziewczyna ma chlopaka. jak nie czytacie wszystkich postow to nie wiecie i zejdzcie z tego juz..wrrrr

Ok, sorry nie doczytałem tego. Swoją drogą i tak nie widzę winy kolesia, bo nie był to jego kumpel(chyba,że znowy niedoczytałem, ale nie chce mi się wracą do tego) tylko jakiś obcy facet i co mu szkodziło sobie pomacać.

chocby nie wiem jakby blagala NIE WRACAJ do niej

A co do tego to chyba nikt nie ma wątpliwośći

najlepiej nie ufac niczemu co krwawi co miesiac i nie zdycha :/ jak to powiedzial kiedys ktos.....

To było w South Parku, chyba nauczyciel to powiedział
  • 0

budo_mradu
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3413 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:MMA

Napisano Ponad rok temu

Ok, sorry nie doczytałem tego. Swoją drogą i tak nie widzę winy kolesia, bo nie był to jego kumpel(chyba,że znowy niedoczytałem, ale nie chce mi się wracą do tego) tylko jakiś obcy facet i co mu szkodziło sobie pomacać.

No jak tak bardzo chcial sobie pomacac, a wiedzial ze dziewczyna ma chlopaka to jest sam sobie winien - ryzykowal i mu sie nie udalo. Tyle
Pozdrawiam
  • 0

budo_jirzynek
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 91 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To było w South Parku, chyba nauczyciel to powiedział

nie wiem kto ale ten tekst tak mi sie wryl w pamiec, swiete slowa :)

tak czy siak ufaj babie a daleko nie zajdziesz...
  • 0

budo_gambit
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2089 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

niewiedziałem gdzie to napisać no ale zdażyło sie to na ulicy wiec pisze tu

pojechałem do mojej laski ide sobie przez miasto do niej do domu patrze pod klatka stoi ona i jakiś koleś "liże się " z nią i po tyłku ja maca :evil:
podszedłem bliżej i do kolesia : " Przepraszam kolego ... " on do mnie żebym spieroddalał się ona odwróciłą głowę i smutna sie zrobiła a ja temu kolesiowi połamałem szczęke 8O ( kumpel zadzwonił i mi powiedział ) a ona sie rozpłakała i zaczeła mnie przepraszać . odeszłem i powiedziałem Dziękuje i dowidzenia .

czy dobrze zrobiłem uderzajać tego kolesia ?? bo naprawde nie wiem dziwnie sie z tym czuje ... :cry:

Szacunek stary, ja bym pewnie osobiście jeszcze dorzucił wiązankę dla niej, ale.....
  • 0

budo_wodnik szuwarek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1113 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

stray...rozumiem..ale mozęsz mieć kłopoty..aczkolwiek moze ktoś zrozumie cię w tej całej lawinie sądwoniczej maszyny..oby cię ta maszyna nie zmieliła..bez sensu byż wyszedł na kryminaliste..
a laska?@no cóz..
bedzie miał odpowiednia opini.
wiesz w przesłości tesh mi się zdarzyło..2 razy taka sytuacja...rozmumeim
u mnie mordobicia nie było..y\tylko marcinprzeopraszam.tak wyszło i nadalk cię kocham.,
cóż boli..bywa..ale ja jestem teraz szczęśliwy i o tego typu laskach nie myslę..
bo to jak vnce rzekł zwykłe k...
albo jak tae tad pies nie wesmie jak ....
ok rei al.
  • 0

budo_eszu
  • Użytkownik
  • Pip
  • 19 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

prezykra sprawa niechcialbym zobaczec swojej dziewczyny w takiej akcji chyba bym sie zdeczka zdenerwowal!! pozatym laska wiedziala co robi a co do tego kolesia to swiety napewno niebyl i wierdol mu sie nalezal...

wspolczucie.... i trzymaj sie....
  • 0

budo_delta
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 379 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie wazne czy ten chlopaczek wiedzial ze ona ma chlopaka czy nie. Kazdy by tak samo postapil, a niektorzy nawet brutalniej. watpie czy by ktos wytrzymal widok osoby bliskiej ktora zdradza cie z jakims innym typem. Gratuluje opanowania tym ktorzy by to zniesli.
  • 0

budo_shaft
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1759 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

gratulujemy tym, którym potrzeba sie pytac o to czy robi dobrze.

kali dobrze
kali zle.
kali kupa.

obciach lekki...
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie wazne czy ten chlopaczek wiedzial ze ona ma chlopaka czy nie. Kazdy by tak samo postapil, a niektorzy nawet brutalniej. watpie czy by ktos wytrzymal widok osoby bliskiej ktora zdradza cie z jakims innym typem. Gratuluje opanowania tym ktorzy by to zniesli.

Jakie opanowanie, po prostu niechęć do wyżycia się nakimś, kto w tej sprawie nie zawinił(w większości jeśli nie wiedział, lub mniej zawinił jeśli wiedział), cała awantura lub jakaś inna forma wyrażenia pogargy/zdenerwowania/bólu/odrącenia/...(niech sobie ktoś wybierze) powinna się skupić na panience...
  • 0

budo_sawosz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1121 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Luta Livre

Napisano Ponad rok temu

A ja myślałem że tym różnimy się między innym od innych zwierzątek że się potrafimy opanować...

Co do samego tematu to moim zdaniem postąpiłeś zle bo wyszedłeś na głupa a można to było spokojniej załatwić a panna i koleś czuli by sie dużo gorzej. A to co zrobiłeś to było przestępstwo po prostu i się nie oszukujmy, można zwalać na afekt patologiczny ale wątpie żebyś naprawde był pod jego wpływem.

Inna sprawa że nie wiem jak sam bym postąpił :wink: !

Wielkie JOŁ :D !
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024