Prosze o pomoc , czy dobrze postąpiłem bo nie wiem ... ?
Napisano Ponad rok temu
gameness-nikt Ci nic nie zrobi. Policja Ci nic nie zrobi.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia :-)
Napisano Ponad rok temu
p.s pewnie zx nim troche pochodzi i ten gość bedzie świadkiem takiej samej sceny. spóbuj podejść do tego w ten sposób i na luzie przede wszystkim
Napisano Ponad rok temu
Za co sie nalezolo ? To najpradopodobniej byla wina dziwczyny on oberwal i pewnie nawet nie wiedzal za co !Dobrze zrobiles nalezalo sie kolesiowi. Gdybym zobaczyl tak moja laske tez bym to samo zrobil.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecież nie jest powiedziane, ze wiedział,że ma chłopaka... Laska kręciła na dwa fronty i jest to ewidentnie jej wina...Zgadzam się ze streeterem,że zachował się jak dres...Nie nie wiedzial za co jasne. Wiedzial ze ona ma chlopaka a mimo to zachowal sie jak zachowal i juz za to mu sie nalezalo.
Napisano Ponad rok temu
kurna, juz facet napisal ze on WIEDZIAL (PODKRESLAM!!!!!!!) ze dziewczyna ma chlopaka. jak nie czytacie wszystkich postow to nie wiecie i zejdzcie z tego juz..wrrrrPrzecież nie jest powiedziane, ze wiedział,że ma chłopaka... Laska kręciła na dwa fronty i jest to ewidentnie jej wina...Zgadzam się ze streeterem,że zachował się jak dres...Nie nie wiedzial za co jasne. Wiedzial ze ona ma chlopaka a mimo to zachowal sie jak zachowal i juz za to mu sie nalezalo.
Napisano Ponad rok temu
najlepiej jakby byla wobec ciebie jakos zalezna, cos co od ciebie potrzebuje etc.. i tak powolutku odcinac bez slowa, wykonczyc psychicznie,niech poczuje, badz msciwy w subtelny sposob:)....
i chocby nie wiem jakby blagala NIE WRACAJ do niej, najlepiej nie ufac niczemu co krwawi co miesiac i nie zdycha jak to powiedzial kiedys ktos.....
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurna, juz facet napisal ze on WIEDZIAL (PODKRESLAM!!!!!!!) ze dziewczyna ma chlopaka. jak nie czytacie wszystkich postow to nie wiecie i zejdzcie z tego juz..wrrrr
Ok, sorry nie doczytałem tego. Swoją drogą i tak nie widzę winy kolesia, bo nie był to jego kumpel(chyba,że znowy niedoczytałem, ale nie chce mi się wracą do tego) tylko jakiś obcy facet i co mu szkodziło sobie pomacać.
A co do tego to chyba nikt nie ma wątpliwośćichocby nie wiem jakby blagala NIE WRACAJ do niej
najlepiej nie ufac niczemu co krwawi co miesiac i nie zdycha jak to powiedzial kiedys ktos.....
To było w South Parku, chyba nauczyciel to powiedział
Napisano Ponad rok temu
No jak tak bardzo chcial sobie pomacac, a wiedzial ze dziewczyna ma chlopaka to jest sam sobie winien - ryzykowal i mu sie nie udalo. Tyle
kurna, juz facet napisal ze on WIEDZIAL (PODKRESLAM!!!!!!!) ze dziewczyna ma chlopaka. jak nie czytacie wszystkich postow to nie wiecie i zejdzcie z tego juz..wrrrr
Ok, sorry nie doczytałem tego. Swoją drogą i tak nie widzę winy kolesia, bo nie był to jego kumpel(chyba,że znowy niedoczytałem, ale nie chce mi się wracą do tego) tylko jakiś obcy facet i co mu szkodziło sobie pomacać.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To było w South Parku, chyba nauczyciel to powiedział
nie wiem kto ale ten tekst tak mi sie wryl w pamiec, swiete slowa
tak czy siak ufaj babie a daleko nie zajdziesz...
Napisano Ponad rok temu
niewiedziałem gdzie to napisać no ale zdażyło sie to na ulicy wiec pisze tu
pojechałem do mojej laski ide sobie przez miasto do niej do domu patrze pod klatka stoi ona i jakiś koleś "liże się " z nią i po tyłku ja maca
podszedłem bliżej i do kolesia : " Przepraszam kolego ... " on do mnie żebym spieroddalał się ona odwróciłą głowę i smutna sie zrobiła a ja temu kolesiowi połamałem szczęke 8O ( kumpel zadzwonił i mi powiedział ) a ona sie rozpłakała i zaczeła mnie przepraszać . odeszłem i powiedziałem Dziękuje i dowidzenia .
czy dobrze zrobiłem uderzajać tego kolesia ?? bo naprawde nie wiem dziwnie sie z tym czuje ...
Szacunek stary, ja bym pewnie osobiście jeszcze dorzucił wiązankę dla niej, ale.....
Napisano Ponad rok temu
a laska?@no cóz..
bedzie miał odpowiednia opini.
wiesz w przesłości tesh mi się zdarzyło..2 razy taka sytuacja...rozmumeim
u mnie mordobicia nie było..y\tylko marcinprzeopraszam.tak wyszło i nadalk cię kocham.,
cóż boli..bywa..ale ja jestem teraz szczęśliwy i o tego typu laskach nie myslę..
bo to jak vnce rzekł zwykłe k...
albo jak tae tad pies nie wesmie jak ....
ok rei al.
Napisano Ponad rok temu
wspolczucie.... i trzymaj sie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kali dobrze
kali zle.
kali kupa.
obciach lekki...
Napisano Ponad rok temu
Jakie opanowanie, po prostu niechęć do wyżycia się nakimś, kto w tej sprawie nie zawinił(w większości jeśli nie wiedział, lub mniej zawinił jeśli wiedział), cała awantura lub jakaś inna forma wyrażenia pogargy/zdenerwowania/bólu/odrącenia/...(niech sobie ktoś wybierze) powinna się skupić na panience...Nie wazne czy ten chlopaczek wiedzial ze ona ma chlopaka czy nie. Kazdy by tak samo postapil, a niektorzy nawet brutalniej. watpie czy by ktos wytrzymal widok osoby bliskiej ktora zdradza cie z jakims innym typem. Gratuluje opanowania tym ktorzy by to zniesli.
Napisano Ponad rok temu
Nie wazne czy ten chlopaczek wiedzial ze ona ma chlopaka czy nie. Kazdy by tak samo postapil, a niektorzy nawet brutalniej. watpie czy by ktos wytrzymal widok osoby bliskiej ktora zdradza cie z jakims innym typem. Gratuluje opanowania tym ktorzy by to zniesli.
A ja myślałem że tym różnimy się między innym od innych zwierzątek że się potrafimy opanować...
Co do samego tematu to moim zdaniem postąpiłeś zle bo wyszedłeś na głupa a można to było spokojniej załatwić a panna i koleś czuli by sie dużo gorzej. A to co zrobiłeś to było przestępstwo po prostu i się nie oszukujmy, można zwalać na afekt patologiczny ale wątpie żebyś naprawde był pod jego wpływem.
Inna sprawa że nie wiem jak sam bym postąpił :wink: !
Wielkie JOŁ !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Student - zawód wysokiego ryzyka????
- Ponad rok temu
-
śmierć kolejnego studenta w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Incydent