Zdjęcia z treningu! (Muay Thai) - Combat + Tae Tad
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I też go lubię
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No czekam na filmy / zdjecia- shaft & pozostali fachowcy - schemat opisany...
Jarek już dawno dał fotki i film, i też mu się dostało, choć zupełnie za co innego. Taki los gwiazd filmowych ;-)
P.S. Też uważam, że twoje lowki są za bardzo mawashi-gerowe, a za mało biodrowe.
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem nie tylko lowkick, ale i uderzenia kolanem - te na zdjeciu.
Napisano Ponad rok temu
Jarek - z tego co pamiętam to był filmik z egzaminu (najpierw zdjęcia)? Dostało się za bezpieczeństwo.
Etiopczyk - co masz do kolan?
Jarek - do zdjęć na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] też się można doczepić:
Np. kopiący staje na palcach - błąd. Słaby klincz.
A gdzie garda u kopiącego?
Wow- ale dystans do prostego. "wbrew pozorem uderzenie proste - proste nie jest"
Wow - brak gardy i odrywanie stopy przy kopnięciach jest COOL!
Za duży przechył ciała i za mały skręt stopy.
Wzięte z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I tym podobne i tak dalej...
Napisano Ponad rok temu
A co do zdjęcia na którym ktoś kopie kolano i staje na palcach - to właśnie robi dobrze.
I jak przyjdzie ci do głowy odsyłanie mnie do szkoleniówek Kamana to ja cię odeślę do filmów z walk Muay Thai na Lumpini.
Napisano Ponad rok temu
Etiopczyk, daj sobie spokój
K.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo ladnie sie chlopcy bawicie, proponuje jednak zamiast ogladania szkoleniowek z Kamanem przejsc sie i pocwiczyc pod okiem "zywego" trenera
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Jak jest wojna to ja lubię, przy czym ja tylko zwróciłem uwagę na kilka elementów, ale teraz wygląda na to, że trzeba się wypowiedzieć.
Combat misiaczku, póki się nie pokazałeś na zdjeciach brzmiałeś znacznie lepiej. Cięszę sie, że lubisz muay thai, ale jak go lubisz to go rób tak jak należy. Obejrzyj własny film i poparz na low kick, większość thai bokserów w wadze lżejszej od Ciebie potrafiłaby go walnąć tak, że by Ci nogę złamało. Nie tylko nie skręcasz stopy, nie dokręcach biodra to na dodatek nawet nie kopiesz low kicka. I nie ma się co obrażać na to, że ktoś to pisze, raczej z pokorą przyjąć ok może facet coś ma rację.
A teraz co ? nie dość że wyszedłeś na lamera to jeszcze na dodatek się szarpiesz. Po co to ? Co chciałeś aby napisać, zajebiście- napisałem zajebiście ale mam takie tam uwagi - nic złośliwego. Teraz zrozumiesz co to złośliwość.
Napisano Ponad rok temu
Przyklady z pankrationu troszke niefortunnie wybrales... widac ze tam cwicza a nie pozuja.
Napisano Ponad rok temu
ja tez shaft to jest gosc.Hej, nie znam Shafta ale mam wrażenie, że lubie chłopa za ineligencję i znajomość rzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nikt nie zwraca ci uwagi bo wiadomo ze szkoda czasu. ja tez przestane bo chłopaki przestaną mnie lubic i tez nazwą mnie net warriorem. czego bardzo bym nie chciał, co nie???
ale slij dalej filmiki i fotki. ja juz mam pasy w fotelu zebym nie spadł powtórnie.
pozdrawiam all
Napisano Ponad rok temu
Przy twoim kopnięciu kolanem też nie ma skrętu biodra
ok, bo to pozowane.
A co do zdjęcia na którym ktoś kopie kolano i staje na palcach - to właśnie robi dobrze.I jak przyjdzie ci do głowy odsyłanie mnie do szkoleniówek Kamana to ja cię odeślę do filmów z walk Muay Thai na Lumpini.
No właśnie - tu tak, tam inaczej.
ale slij dalej filmiki i fotki. ja juz mam pasy w fotelu zebym nie spadł powtórnie.
Wrzuc swoje wg identycznego schematu. Zachęcam.
Combat faktycznie wyglada jakbys samemu byl "sobie sterem, zeglarzem, okretem" cwiczysz gdzies w klubie czy tylko ograniczasz sie do indywidualnych cwiczen
To są właśnie treningi w klubie. Jak coś sprawdzić Kamila - on prowadzi treningi.
BTW: byłem ostatnio na turnieju w Warszawie, Muay Thai - a jakże...
Przyklady z pankrationu troszke niefortunnie wybrales... widac ze tam cwicza a nie pozuja.
Ale jak ktoś chce to się przyczepi.
Obejrzyj własny film i poparz na low kick, większość thai bokserów w wadze lżejszej od Ciebie potrafiłaby go walnąć tak, że by Ci nogę złamało
Jakoś na zawodach kopali i nie złamali. Dziwne? W zadaniówce to miało być ZAZNACZENIE lowa- nie kopanie.
Nie tylko nie skręcasz stopy, nie dokręcach biodra to na dodatek nawet nie kopiesz low kicka. I nie ma się co obrażać na to, że ktoś to pisze, raczej z pokorą przyjąć ok może facet coś ma rację.
Słuchaj może oglądałeś inny film. Na tarczach - skręcam stopę, w innych wypadkach przeważnie też.
A teraz co ? nie dość że wyszedłeś na lamera to jeszcze na dodatek się szarpiesz. Po co to ? Co chciałeś aby napisać, zajebiście- napisałem zajebiście ale mam takie tam uwagi - nic złośliwego. Teraz zrozumiesz co to złośliwość.
Ho ho - już się boję.
BTW: czekam na filmy. Pokażcie fachowcy jak to się robi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu INFO o Kamilu, sekcja OFICJALNA: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To nie jakaś podróba. On parę razy był na zawodach...
Małe porównanie kolanka... Stopa na ziemi. Jarek - stąd widzisz, że można się doczepiać. W paru innych wypadkach kaman odrywa stopę...
A teraz czekam na wasze filmy...
Napisano Ponad rok temu
I co? Stopa na ziemi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sekcja VALE TUDO w Białymstoku
- Ponad rok temu
-
Problemy z psychiką!
- Ponad rok temu
-
Koreańczycy a predyspozycje
- Ponad rok temu
-
Ochraniacz na głowę
- Ponad rok temu
-
Prasa o SW
- Ponad rok temu
-
pytanie do trenerów?chociaż nie tylko
- Ponad rok temu
-
Dwa pytania do profesjonalistów!
- Ponad rok temu
-
Dariusz Gurgul
- Ponad rok temu
-
Kto dorzucil DO do SW i czy to ma sens?
- Ponad rok temu
-
Gdzie na Śląsku można trenować ken-jutsu?
- Ponad rok temu