Zdjęcia z treningu! (Muay Thai) - Combat + Tae Tad
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obronca, jak już mówiłem przegiął, ale nie uzasadnia to twojej formy odpowiedzi.
Może i obrońca przegiął, w zasadzie to nikogo cwelem i pedałem nazywać nie chciał ( bo nawet jakby to mnie to ryba), chciał tylko zaprotestować przeciw powiedzmy... "niezamądrej" modzie robienia sobie tatuaży.
Widok tatuażmena sprawiał że na naszych ustach wykwitał sardoniczny uśmieszek...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niby po co ..elvis?
Nie pytaj...poprostu idz... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obronca, jak już mówiłem przegiął, ale nie uzasadnia to twojej formy odpowiedzi.
Może i obrońca przegiął, w zasadzie to nikogo cwelem i pedałem nazywać nie chciał ( bo nawet jakby to mnie to ryba), chciał tylko zaprotestować przeciw powiedzmy... "niezamądrej" modzie robienia sobie tatuaży.
Widok tatuażmena sprawiał że na naszych ustach wykwitał sardoniczny uśmieszek...
I jak takiego nie pojechac
Napisano Ponad rok temu
obudzcie sie.
bo sam czesto sie z nim zgadzam.
dzieki spajk ze przejrzałes moje posty, ale chyba nie znalazłes w nich zadnych najazdów na nikogo...
wiec nie widze rpoblemu
combat wrzuca fotki ja wyrazam opinie, bo takie moje prawo i po to jest forum
nic udiowadniac nie musze
ci którym powinienem udowodniłem i swoje wiedzą.
nie wyimaginowany shaft.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie odebrałem:) ja tez znam dobrze Twoje wpisy i rozumiem o co chodzi.
dlatego zamykam temat z mojej strony i utrzymuje jedynie zdanie iż zdjęcia, a raczej filmiki przedstawiające Combata- z któego zdaniem na wiele tematów sie zgadzam i którego szanuje za rózne rzeczy- nie swiadczą dobrze o jego umiejetnosciach.
aczkolwiek wiem ze jeden czy dwa filmiki o niczym nier swiadcza.
z wyrazami bez sarkastycznego szacunku Drogiemu Spajkowi
shaft:)
Napisano Ponad rok temu
Tak 3mać
Napisano Ponad rok temu
ale naprawde moglbys cos pokazac od siebie shaft.bo narazie to siedzisz i marudzisz.obronca jest zalosny z textami typu : tatuazmen.takie neologizmy to se wsadz gleboko i przestan sie tu produkowac bo im wiecej czytam twoich postow to zaczynam watpic w to twoje "wyzsze wyksztalcenie na calkiem niezym uniwersytecie"
ho ho to nawet znamy słowo neologizm, tu napewno musi być wyższe wykształcenie :wink: , ale coś nerwy puszczają...
Napisano Ponad rok temu
ale naprawde moglbys cos pokazac od siebie shaft.bo narazie to siedzisz i marudzisz.obronca jest zalosny z textami typu : tatuazmen.takie neologizmy to se wsadz gleboko i przestan sie tu produkowac bo im wiecej czytam twoich postow to zaczynam watpic w to twoje "wyzsze wyksztalcenie na calkiem niezym uniwersytecie"
ho ho to nawet znamy słowo neologizm, tu napewno musi być wyższe wykształcenie :wink: , ale coś nerwy puszczają...
Puszczaj bronca, puszczaj....i idz...
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko do Tae Tad'a badz Combata, ten przechwyt high kicka to był umówiony ?[tzn.Combat mówi:Tae kopaj wysokiego, ja pzrechwyce i stzrelimy fote] czy poprostu przechwycony z nienacka ? [tzn. kop wysoki a combat łapie nózke w locie ]
Napisano Ponad rok temu
zastzregam sobie ze niechec byc tu mieszany w zadne kłutnie itd. itp.; P
Mam pytanko do Tae Tad'a badz Combata, ten przechwyt high kicka to był umówiony ?[tzn.Combat mówi:Tae kopaj wysokiego, ja pzrechwyce i stzrelimy fote] czy poprostu przechwycony z nienacka ? [tzn. kop wysoki a combat łapie nózke w locie ]
Oczywiscie ze ustawiony...i to jeszcze jak :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe no przyznam ze cierpliwosc to chlopaki musieliscie miec:) do tego ustawiania:))
Tzn. ???
Napisano Ponad rok temu
milego dnia
zapracowany niewyspany shaft
Napisano Ponad rok temu
tznaczy Panie Demontaz Uda ze imho zrobienie zdjecia zwlaszcza ruchu a zeby bylo na nim duzo widac jest trudne...a raczej czasochłonne:)
milego dnia
zapracowany niewyspany shaft
A no fakt, ale raczej duzo czasu nam to nie zajelo...w sumie to: pozycja -click- nastepna -click- itd :wink:
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sekcja VALE TUDO w Białymstoku
- Ponad rok temu
-
Problemy z psychiką!
- Ponad rok temu
-
Koreańczycy a predyspozycje
- Ponad rok temu
-
Ochraniacz na głowę
- Ponad rok temu
-
Prasa o SW
- Ponad rok temu
-
pytanie do trenerów?chociaż nie tylko
- Ponad rok temu
-
Dwa pytania do profesjonalistów!
- Ponad rok temu
-
Dariusz Gurgul
- Ponad rok temu
-
Kto dorzucil DO do SW i czy to ma sens?
- Ponad rok temu
-
Gdzie na Śląsku można trenować ken-jutsu?
- Ponad rok temu