Zdjęcia z treningu! (Muay Thai) - Combat + Tae Tad
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
albo chociaż jakieś "zawieszeni broni"?
Wszystkim życzę(niezależnie od popełnianych błedów :wink: )radości z zmartwychastania Pańskiego.....
Napisano Ponad rok temu
ja tam swoje zdaniw yrazilem. aha i zeby była jasnosc. opieram je tez na filmiku ktory znajdziecie w multimediach(dziale). moze ktos nie widział.
wesołych swiat
Napisano Ponad rok temu
combat sie obraził i już nie pisze
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja nie do techniki zgłaszam wonty...,
tyle że do tatuaży na zdięciach, z zachodu przyszła do nas pedalska moda na robienie sobie tatuaży tam i siam... a przecież parę lat temu tatuaż byl oznaką cwela w pierdlu..., czy koniecznie musimy ulegać tej dziwnej manierze?
Mam nadzieje że combat nie jest zatatuażowany ale za to jego kolega..., ech czasy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeeee,
ja nie do techniki zgłaszam wonty...,
tyle że do tatuaży na zdięciach, z zachodu przyszła do nas pedalska moda na robienie sobie tatuaży tam i siam... a przecież parę lat temu tatuaż byl oznaką cwela w pierdlu..., czy koniecznie musimy ulegać tej dziwnej manierze?
Mam nadzieje że combat nie jest zatatuażowany ale za to jego kolega..., ech czasy...
Chuj ci do tego tatuazu, takie poglady zostaw sobie w swojej chorej glowce, chuj klade co znaczyly kiedys i skad przyszly! Czaisz?!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale obrońca troche przegiełeś pałe... zdjęcia były wrzucone tutaj nie po to zeby oceniać tatuaże czy zgrabne nogi tylko żeby zgłaszać uwagi na temat wykonywanych technik...
Napisano Ponad rok temu
tyle że do tatuaży na zdięciach
Wypowiedzial sie bezposrednio o mnie wiec mam prawo do KURWA bulwersacji, a pozatym obrazil ludzi na forum (tych z tatuazami) ze jest to PEDALSKA moda!!! Czlowieku!!! Ja chuj klade na jakas mode!!! Co to kurwa kolekcja wiosna-lato? Przeciez robisz to na cale zycie! Wiec o jakiej modzie ty mowisz? Co oznaczal tatuaz w wiezieniu???!!! Kurwa stary myslisz ze tam wynaleziono tatuaze???
Nara
Napisano Ponad rok temu
Więc się nie denerwój .
Napisano Ponad rok temu
gdzieś czytałem, że u zarania kultury tatuowano ciała, by przyciągać kobiety.Co oznaczal tatuaz w wiezieniu???!!! Kurwa stary myslisz ze tam wynaleziono tatuaze???
w więzieniu oznaczają wiele rzeczy, nie tylko cweli
zdaje się, że obrońca poza brakami w kulturze osobistej ma też braki w wykształceniu, co zresztą zwykle chodzi w parze
pozdrawiam
ps. też nie jestem zwolennikiem tatoo, ale Twój TaeTed mi się podoba. jeśli to trybal i jeśli to duży :-)
Napisano Ponad rok temu
-to jest to wykształcenie wyższe pełne na całkiem niezłym uniwersytecie
Co do braku kultury: przepraszam jeśli kogoś uraziłem, choć wydaje mi się że moja wypowiedź dość jest stonowana i kulturalna, bez bluzgów i takich tam... ( trzymajmy się zasady że jak już komuś przychrzanić to inteligentnie i na poziomie).
Ja poprostu zostałem tak staroświecko wychowany i nic nie poradze że tatuaż kojarzy mi się z takimi środowiskami a nie innymi.
Oczywiści każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co chce i co lubi (jak podkreśla jerz), nigdy co do tego nie miałem żadnych wątpliwości...
A ostatniego zdania trzule: "ps. też nie jestem zwolennikiem tatoo, ale twój TeaTed mi się podoba. Jeśli to trybał i jeśli jest duży." -nie rozumiem ani w ząb.
Napisano Ponad rok temu
kiedys calkiem inteligentni ludzie byli przekonani ze ziemia jest centrum wszechswiata i slonce sie kreci w okolo niej :? tez ich tak wychowano.Ja poprostu zostałem tak staroświecko wychowany i nic nie poradze że tatuaż kojarzy mi się z takimi środowiskami a nie innymi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o tych cwelach to przegiąłeś obrońco.Proszę cię ,jak się na tym nie znasz to przynajmniej się nie odzywaj,bo wychodzi że od jakiś kilkudziesięciu lat w kryminałach siedzi 90 % cweli :roll: :roll:
O to przyznaje bez bicia nie znam się na cwelach, i może trochę przesadziłem,... trochę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sekcja VALE TUDO w Białymstoku
- Ponad rok temu
-
Problemy z psychiką!
- Ponad rok temu
-
Koreańczycy a predyspozycje
- Ponad rok temu
-
Ochraniacz na głowę
- Ponad rok temu
-
Prasa o SW
- Ponad rok temu
-
pytanie do trenerów?chociaż nie tylko
- Ponad rok temu
-
Dwa pytania do profesjonalistów!
- Ponad rok temu
-
Dariusz Gurgul
- Ponad rok temu
-
Kto dorzucil DO do SW i czy to ma sens?
- Ponad rok temu
-
Gdzie na Śląsku można trenować ken-jutsu?
- Ponad rok temu