Zdjęcia z treningu! (Muay Thai) - Combat + Tae Tad
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wyjaśniam:A ostatniego zdania trzule: "ps. też nie jestem zwolennikiem tatoo, ale twój TeaTed mi się podoba. Jeśli to trybał i jeśli jest duży." -nie rozumiem ani w ząb.
sam nie jestem zwolennikiem tatuaży (ang tatoo). Podobają mi się jednak trybale (tribbal - plemienny, prosty wzór określający niegdyś orzynależność grupową/plemienną), szczególnie duże.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Co do mojego wykształcenia:
-to jest to wykształcenie wyższe pełne na całkiem niezłym uniwersytecie
Co do braku kultury: przepraszam jeśli kogoś uraziłem, choć wydaje mi się że moja wypowiedź dość jest stonowana i kulturalna, bez bluzgów i takich tam... ( trzymajmy się zasady że jak już komuś przychrzanić to inteligentnie i na poziomie).
Ja poprostu zostałem tak staroświecko wychowany i nic nie poradze że tatuaż kojarzy mi się z takimi środowiskami a nie innymi.
Oczywiści każdy ma prawo robić ze swoim ciałem co chce i co lubi (jak podkreśla jerz), nigdy co do tego nie miałem żadnych wątpliwości...
A ostatniego zdania trzule: "ps. też nie jestem zwolennikiem tatoo, ale twój TeaTed mi się podoba. Jeśli to trybał i jeśli jest duży." -nie rozumiem ani w ząb.
Czlowieku stracilem checi do dyskusji z toba. TO NIE JEST TEMAT na taka rozmowe wiec chlopaki zalozcie w knajpie ankiete i bedzie fertiś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tae Tad co jest z Combatem ? Serio sie obrazil ?
Moim zdaniem chu.. wylozyl na to wszystko...i slusznie...na treningach juz dawno o tym nie gadamy
Napisano Ponad rok temu
no i dobrze.
mam nadzieje ze i stronka się rozwinie.
Napisano Ponad rok temu
czyli że wreszcie Combat poszedł poćwiczyć?
no i dobrze.
Nie dokazuj...
Napisano Ponad rok temu
a moze nawet wreszcie sie wybral pokazac tym, co w okolicy wingchun robia, czy co to tam bylo, ze nie maja pojecia o walce...czyli że wreszcie Combat poszedł poćwiczyć?
bo obiecywal, obiecywal i cisza...
8)
Napisano Ponad rok temu
czyli że wreszcie Combat poszedł poćwiczyć?
no i dobrze.
Shaft - wrzuć kurwa lepszy film i zdjęcia! Na razie jesteś mocny przez inet! POKI NIE WRZUCISZ CZEGOKOLWIEK- STUL PYSK - OK - SŁODKI MISIU? Dużo pieprzysz i mało z tego wynika. Też sobie mogę założyć anonimowe konto i przypierdalać się do wszystkiego jak leci...
Co do filmów - wrzucę pojedyncze techniki, prawą nogą - poprawka. Lewa noga i serie lowów - to kiepsko wygląda.
NIE rybak - nic nie obiecywałem - to była dyskusja o kung-fu. Wez nie przekręcaj faktów! Już wiele razy pisałem i wiesz o co chodzi. Nie ma znaczenia czy NAZWA to kungfu czy karate- wszystko zależy od trenera i metodyki.
PISZCIE, PISZCIE - SHAFCIK PRODKUJ SIE - TUTAJ MOZESZ.
Napisano Ponad rok temu
to mi sie cos pewnie pomylilo, sorka.
no jasne.
3m sie.
Napisano Ponad rok temu
Jak pisałem tak czy inaczej sprawa trenera.
NARA.
Napisano Ponad rok temu
załoze sie ze nawet czasem mozesz mnie zobaczyc tylko nie jestes swiadom i sądze ze w roli w której sam bys sie chciał widziec.
chodzi o filmiki? nie ma sprawy. moge rzucic tytułami paru produkcji normalnych w których robiłem wesołe tricki.
a jezeli chodzi o produkowanie sie, to chyba przedstawiłem o co konkretnie chodzi.
do net wariora daleko mi. moze dlatego ze nie znam tylu trudnych słów co Ty.
pozdrawiam i leć na trening. strzel sobie na worku napis shaft i wal.
tak jak poprzednio robiłes to z innymi ktorzy mieli inne zdanie niz ty.
miło mi ze napisałes do mnie. to zaszczyt.
3maj sie i pozdrawiam.
co do tatuazy tez uwazam ze Obronca wykazał sie nie wiedzą, a ten kamila jest okey.
Napisano Ponad rok temu
regulamin??
kicki? bany?
nie ma juz tego, z racji tego ze ktos ma duzo wpisów???
Napisano Ponad rok temu
tzn.?oh. zapewniem ze nie jestem anonimowy.napewno nie bardziej niz ty, na swój sposób.
załoze sie ze nawet czasem mozesz mnie zobaczyc tylko nie jestes swiadom i sądze ze w roli w której sam bys sie chciał widziec.
to rzuc tymi tytulami.chodzi o filmiki? nie ma sprawy. moge rzucic tytułami paru produkcji normalnych w których robiłem wesołe tricki.
Napisano Ponad rok temu
tak samo jak te ktore wrzucił kamil do obroncy...
Dobra on obrazil nie tylko mnie mowiac "PEDALSKA moda" i "cwele w wiezieniach" wiec odejdz
Napisano Ponad rok temu
wobec mnie zasady na forum są zachowane i kiedy przegiąłem miałem "przerwe". uwazam ze twoja odpowiedz była niezgodna z ogólnie przyjętymi zasadami na forum i sądze ze powinno to byc potraktowane w sposób odpowiedni.
Obronca, jak już mówiłem przegiął, ale nie uzasadnia to twojej formy odpowiedzi.
wiec to nie powinienem odjechac, skoro umiem posługiwac sie kulturalnie językiem.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
chodzi o filmiki? nie ma sprawy. moge rzucic tytułami paru produkcji normalnych w których robiłem wesołe tricki.
Shaft moglbys rzucic tytułami? Z czystej ciekawosci.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
PS.2 tzn Combat vs. Shaft
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sekcja VALE TUDO w Białymstoku
- Ponad rok temu
-
Problemy z psychiką!
- Ponad rok temu
-
Koreańczycy a predyspozycje
- Ponad rok temu
-
Ochraniacz na głowę
- Ponad rok temu
-
Prasa o SW
- Ponad rok temu
-
pytanie do trenerów?chociaż nie tylko
- Ponad rok temu
-
Dwa pytania do profesjonalistów!
- Ponad rok temu
-
Dariusz Gurgul
- Ponad rok temu
-
Kto dorzucil DO do SW i czy to ma sens?
- Ponad rok temu
-
Gdzie na Śląsku można trenować ken-jutsu?
- Ponad rok temu