Czy ktos z was chcialby pracowac w policji?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak więc raz jeszcze powtórzę i zdania nie zmienię: ChWDP!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
No i mam pytanko do was. niezwiązane z Policja ale nie miałe je gdzie zadac.
Jka myślicie czy po studiach, kierunek arabistyka (na takie sie wybieram) bede miał szanse dostać się do ABW ??
Z góry dzięki za odpowiedzi......
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A może jesteś prześladowany?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
........albo.....ChWDP Chcę Wstąpić Do Policji...... 8)ChWDP Chyba Wstapie Do Policji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....
moze tak bana ????
profilaktycznie :wink:
pozdrawiam
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
P.S A ja i tak będę likwidował zorganizowane grupy przestępcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miało być "rozbić" a nie "robić".Ale nie każdy arab chce robić samolot o budynek pełny niewiernych
Napisano Ponad rok temu
cóz on chyba nie ma nawet 13 at..to moje zdanie...albo to absolwent jakies akademii dla umysóow niezbyt ambitnych..sorry ale posrty świadczą same z a siebie....Biceps... nie mam juz wiecej pytan do ciebie. Niech jeszcze dla leppera dadza "honorowy" czarny pas w taekwondo to juz w ogole bedzie rewelacja Nic ci nie bede tlumaczyc, jak jestes starszy, masz przynajmniej wiecej jak 15 lat to zrozumiesz sam kiedys, jak mniej to dorosnij...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu mnie ta opinia nie dziwi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Porównanie nie na miejscu. Nim zostaniesz wyświecony na księdza musisz ukończyć studia w seminarium dochownym, gdzie nauka trwa szesc lat... tymczasem policjantem zostajesz po kilkunastu miesiacach... Wyzeczen jakie poniesisz wstepujac do seminarium nijak nie mozesz porownywac do tych ktore Cie czekaja w przypadku nauki w szkole policyjnej... nie ta skala...nie chce pracowac w AT ze wzgledu na pieniadze... To tak jakby ktos zostal ksiedzem tylko dlatego ze nigdzie indziej nie chcieli go przyjac/czy nie mial odpowiednich kwalifikacji, a dychownym zostal bo to tylko forma zarobku...
Tendencje o której piszesz - idzie na ksiedza bo ma juch nie kwalifikacje i nigdzie go nie chcieli - ja dostrzegam wsrod osob ktore staraja sie o prace w Policji...
Co do zarobkow to wiem tyle co w necie znalazlem... i tyle co pamietam z mediow (np. pisanie podan o zapomogi - wtedy jeszcze do Janika, manifestacja w Wawie, a ostatnio w dniu swieta Policji reportazyk w TVN24).
Co do łapania przestepcow... proponuje bys dokladnie przeanalizowal statystyki dotyczace wykrywalnosci ZGŁASZANYCH przestepstw... a wiadomo ze spora liczba przestepstw nie jest nawet zglaszana... i raczej w skutecznosci naszych policjantów doszukiwalbym sie niezbyt duzego szacunku do nich - a nie jak ktos wspomina postprlowska mentalnoscia...
Inforfmacja ze strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"SEMINARYJNY DZIEŃ
Już o 5.30 rano klerycy muszą wstać, aby przygotować się do pierwszego punktu programu, czyli rozmyślania. Jest to półgodzinna modlitwa w kaplicy, przeważnie w ciszy. Po niej oczywiście Msza św. i śniadanie. Codziennie studenci seminarium mają 5 do 6 godzin wykładów, które na ogół łączone są w półtoragodzinne bloki. Po wykładach obiad i pięć razy w tygodniu tzw. „wyjście” czyli czas na spacer. Przeznaczona jest na to godzina do półtorej godziny. W niedzielę klerycy mogą być na mieście „aż” pięć godzin. Po powrocie studium czyli indywidualna nauka. Jest także 15 minut na czytanie Pisma św. Wieczorem oczywiście kolacja, studium i Apel Jasnogórski. Od 21.00 obowiązuje Silentium Sacrum czyli po łacinie Święta Cisza. Do rana klerycy milczą..."
Napisano Ponad rok temu
W sumie dobrze kombinujesz :-)
Z tym, że jakbyś zaczął od razu wszystkich napier...ał jak leci, to długo byś nie pracował... Pozatym musiałbyś mieć, stary naprawde s z e r o k i e plecy by wprowadzić w życie taką reforme :-)
problem polega na tym, że niektórzy ludzie są często pezeciwko Policji i traktuja ją jak zło konieczne na swoim osiedlu, a co za tym idzie- każdy może sobie dopisać... :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
lamusy a MA ....
- Ponad rok temu
-
Rozterki....
- Ponad rok temu
-
Najlepsza samoobrona w Warszawie!?
- Ponad rok temu