Podsumowanie:Cykl trwał 8 tyg.Trening, suplementacja, dieta oraz zdjęcia w pierwszym poście Co do diety, myślę że trzymałem ją w ~85% tak minimum. Czasami bywało, że zjadłem mniej niż planowałem, ale ogólnie zawsze coś tak zjadałem. Do tego zastępowałem bardzo często tuńczyka czymś zupełnie innym. Nie lubie tuńczyka, więc nie jadłem go aż tak często. Zastępowałem najczęściej makrelą.
Co do suplementacji:-NOZ IV-smak i rozpuszczalność bardzo dobra, działanie jak najbardziej na plus. Chociaż wydaje mi się, że koło 5-6 tyg działanie spadło i następnym, razem trzeba będzie dać przynajmniej 2 miarki.
-OLIMP Creatine Mega Caps 1250mg-kreta jak kreta, przez kilka tygodni wydaje mi się, że szło wszystko ok, ale później padło
Mój metabolizm ją zniszczył
Ale to pierwszy cykl, więc najlepiej zacząć od mono.
-Matrix Syntraxu- przekozak w każdym calu.....gdyby cene zmniejszyli, albo za tą samą było min 3kg, to wpierdzielał bym garściami
Co do treningu:-Klatka+łydki: co do treningu łydek nie mam zastrzeżeń, wchodziło ładnie, palenie mięśni było. A co do klaty to początkowo głupi pomysł z budowaniem środka i dołu, i dopiero pod koniec zmieniłem na typową masówkę. Gruby błąd, ale mówi się trudno, ćwiczy się dalej. Efekty gorsze.
-plecy+przedramiona: przedramiona wszystko ok. A co do pleców, ehhhhh ni elubie ich ćwiczyć, więc i gorzej wchodzi. Kiedyś zrobię priorytet i będzie ok.
-Uda+barki: Trening ud mocny, ale pod koniec siadły kolana, w uwierzcie mi będą mi jeszcze potrzebne, więc sobie darowałem. Barki szły elegancko, ogień w każdym treningu
-Bic+tric: OGIEŃ/ POMPA
Zdjęcia: (tak jak mówiłem jakość dziadowska, jutro może lepsze wyjdą to podmienie i dodam bicepsy przodem i plecy. W sumie nie wiem czy jest sens, ale wrzuce
)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wymiary:Biceps:
-lewy: 37cm(+2cm)
-prawy37,5cm(+1,5cm)
Przedramie:
-lewe: 30,5cm(+0,5cm)
-prawe: 31,5cm(+0,5cm)
Klatka: 111cm (+2cm)
Udo:
-lewe:57,5cm(+0,5cm)
-prawe:58,5cm(+0,5cm)
Łydka:
-lewa:40,5cm(+0,5cm)
-prawa:40,5cm(+0,5cm)
To tak chyba mniej więcej, zwłaszcza jeśli chodzi o uda i łydki, musiał bym w kilku miejscach mierzyć, a nie pamiętam dokładnie w jakim mierzyłem wcześniej.
Ogólnie jestem zadowolony dieta zrobiła swoje. Zwłaszcza, że suple prócz MAtrixa nie były z najwyższej półki a efekty wydaje mi się, że niezłe. Oczywiście dalej będę walczył z masą, aby nie wyglądać jak chucherko