Krzysiu - step by step
Napisano Ponad rok temu
podciąganie na sztandze leżąc 3 x 15 powtórzeń,
a nie na drazku ? a moze chodzilo ci o przyciaganie sztangi? bo tu klucisz 2 rzeczy no albo cos mi sie jeblo
Napisano Ponad rok temu
a nie na drazku ? a moze chodzilo ci o przyciaganie sztangi? bo tu klucisz 2 rzeczy no albo cos mi sie jeblo
tez nie wiem o co w tym chodzi ;p
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Dziś przewiduję sobie biceps z przedramieniem, za pół godzinki. Wieczorkiem napiszę co zrobiłem. Pozdro!!
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
a to czemu odrazu na prio?Ćwiczenie dobre, jak ktoś robi prio na plecki
Napisano Ponad rok temu
Ja już po treningu. Bardzo się dziś przyłożyłem do techniki i tempa wykonywanych ćwiczeń.
Biceps:
- uginanie przedramion ze sztanga 3x
- uginanie sztangielek stojąc ze skrętem nadgarstka (supinacją) 3x
Przedramię:
- uginanie przedramion ze sztangą (nachwytem) 3x
- ściskacze nadgarstka 3x do oporu.
We wszystkich ćwiczeniach oczywiście powtórzenia 12/10/8 z progresją ciężaru.
Przygotuję niedługo filmik (jak znajdę troszkę czasu), gdzie pokażę wszystkie ćwiczenia. Będę wtedy prosiło krytykę techniki. Ale to za kilka dni, jak zluzuje się troszkę z pracą i innymi głupotami. See You!!!
PS. Dietka w miarę utrzymana, wczoraj też za dużo nie piłem (tyle co nic ) i nie obżerałem się .
Napisano Ponad rok temu
Na razie uczę się poprawnej techniki. Nagrywam się na aparat i porównuję z filmikami z neta. Za kilka dni wkleję jakiś filmik i będę liczył na darmowe konsultacjea cięzaru nie wypisujesz?
Dziś dzień 46 - czwartek.
Rano byłem ze swoją klasą w muzeum. Liczyłem, że lekcja muzealna potrwa jakieś 2 godziny, a tu zonk. 45 minut i po sprawie. Szkoda mi było dzieciaków (nie chciałem, żeby wracali na lekcje ) to zrobiłem im lekcję w Parku Oliwskim. Sam nawet trochę się pobawiłem w "ganianego" (kondycja nie spadła ) Ale dzieciaki mają jeszcze większą. Zdziwiony byłem, bo teraz to głównie dzieci neostrady rosną, przybite tyłkiem do krzesła i przyklejone do monitora. Jestem pozytywnie rozczarowany. Sam mam zamiar wychować Krzysia w duchu sportowym. A Park Oliwski nawet późną jesienią jest ładny.
Zdjęcie nie moje oczywiście
Trening:
Nogi:
- przysiady ze sztanga na barkach 3x
- wykroki ze sztangielkami 3x
- wspięcia ze sztangą 3x
Barki:
- podciąganie sztangi nachwytem na szerokość barków wzdłuż tułowia 3x
- wyciskanie sztangi zza pleców 3x
- unoszenie sztangielek bokiem w opadzie tułowia 3x
- sztrugsy sztangielkami lub sztanga 3x
Dietka taka sobie. Miałem za dużą przerwę w posiłkach. Po śniadaniu nie jadłem aż do obiadu. Poza tym za dużo chleba żytniego i kiełbasy, ale zajebiście dobra była.
Śniadanie: Kanapki z kiełbasą wołową,
Obiad: Ryż z tuńczykiem w sosie egzotycznym,
Po treningowy: Kanapki z miodem + kanapki z kiełbasą wołową,
Kolacja: serek wiejski.
I tak na koniec najlepsze. Jutro ostatni dzień w pracy i do 5 stycznia off. Już się wypalałem pomału, przyda się przerwa i regeneracja
See Youuu!!
Napisano Ponad rok temu
przyda się przerwa i regeneracja
.... %%%
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
wrzucaj je odrazu tu bo porownujesz z filmikami ale sam nie wylapiesz bledow a tu sporo osob jest kazdy oblooka i poprawi i sie wypowie odnosnie techniki i bledow, a i fotki moglbys dac z pozowania npNagrywam się na aparat i porównuję z filmikami z neta. Za kilka dni wkleję jakiś filmik i będę liczył na darmowe konsultacje
Napisano Ponad rok temu
Filmiki wrzucę przy okazji następnego treningu. Te z poprzednich treningów się nie nadają delikatnie mówiąc. Nie chciałbym, żebym później śmigał po necie w samych gaciach i skarpetkach
Dziś trening ABS II. Poszedł już dość lekko, w porównaniu z poprzednimi. O diecie dzisiejszej strach byłoby pisać. Total off od samego rana. O 8:00 miałem wigilię z nauczycielami (zjadłem z pięć kawałków smażonej ryby, pierogi, rybę po grecku, barszcz, pierniczki itd.) Później wigilia z klasą (tu najadłem się chipsów i czekolady zapijając wszystko colą). Kilka słodkości mi zostało i w domu przez cały dzień z żoną podjadamy. Jak już wszystko dziś niezdrowe, to jeszcze kupiłem browarki na wieczór i właśnie otwieram dębowe. Czuję się z tym ok. Raz na jakiś czas można, szczególnie, że jutro ostatni trening przed tygodniową przerwą. Już cztery tygodnie splitu mijają i myślę, że już załapałem co i jak. Zresztą jutro mi powiecie jak zobaczycie filmiki.
PS. Dziś w nocy obudziło mnie mrowienie w mięśniach. Czułem chyba jak się odbudowują. Dziwne uczucie, bezbolesne, to normalne?
Napisano Ponad rok temu
Tydzień minął mi na obijaniu się... jeśli chodzi o dietę, to okres świąteczny zawsze wymusi niezbyt zdrowe potrawy typu smażone pierogi, bigos itp. tradycyjne dania. Ale nie było tak źle, jadłem dużo ryb i nie objadałem się nadmiernie jak to często bywa przy świętach. Tęskniłem za treningiem i już nie mogę się doczekać tej 17, kiedy to zrobię klatkę i tricepsa Nagram dziś krótki filmik i będę czekał na Wasze uwagi odnośnie techniki. No chyba, że baterie się wyczerpią, bo w święta trochę zdjęć robiłem... Zobaczymy. Mam nadzieję, że Święta macie udane. Pozdro!
EDIT:
Dzisiejszy trening:
Klatka:
- wyciskanie sztangi na ławce płaskiej 3x
- wyciskanie sztangi na skosie 3x
- rozpiętki na ławce skośnej 3x
Triceps:
- pompki w podporze tyłem 3x
- wyciskanie francuskie sztangi do czoła nachwytem 3x
Oczywiście nic nie nagrałem, bo baterie siadły zaraz po włączeniu aparatu. Przy następnym treningu już będzie filmik na 100%.
Dietka:
śniadanie: kanapki z serem żółtym,
II śniadanie: makowiec i kawa
owoce: jabłka i banany,
obiad: pierogi z kapustą i grzybami (zapasy z domu dostałem ale to już ostatni rzut)
po treningu: ryż z tuńczykiem,
kolacja: serek wiejski.
Czyli pół na pół. Zakupiłem za to prowiant na najbliższy tydzień i dieta będzie naprawdę zdrowa. Zebrałem też kaskę na dodatkowe obciążenie i już niedługo będzie w domu 90 kg obciążenia To taki mały prezent i motywacja za razem. Zbyt dużo kasy już zainwestowałem w sprzęt, żeby stał bezużytecznie. Tym pozytywnym akcentem kończę na dziś i pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i ból powinien minać ale jak mówie doraźnie. A tak to lekarz.
pare lat temu tez miałem ogromne problemy z kregosłupem ledźwiowym
wyleczyła mnie siłownia i... martwy ciąg w niepełnym zakresie ruchu.