Krzysiu - step by step
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Powiem Wam, że mam coraz większą energię do ćwiczeń. Nie chce mi się tylko później opisywać i zapamiętywać jakim ciężarem i jakie ćwiczenia robiłem

Dobra spadam na winko czerwone. Czytałem że bardzo zdrowo jest wypijać dwie lampki dziennie. Nie wiem, czy to prawda ale podobają mi się takie teorie.

SeeeYouuu!!!
Napisano Ponad rok temu

- przysiady,
- hack-przysiady
- wyciskanie
- wzniosy na bok
- wzniosy na bok w opadzie tułowia,
- szrugsy
- wspiecia na palce.
Innymi słowy, czy mogę łydki pocisnąć na koniec treningu, czy może kolejność najpierw nogi całość a później barki?
A tak poza tym to jadę w sobotę na zlot. Żona ma swoje forum, na którym się udziela od dwóch lat i robią sobie z laskami spotkanie (już kolejne w sumie...) Ja jakoś nie wyobrażam sobie spotkania np. z maksem?
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
No a dziś w budzie miałem z dzieciakami technikę. Omawialiśmy znaki drogowe. Jak doszliśmy do tego znaku

to przypomniał mi się avatar GuZa

Napisano Ponad rok temu

wracam do treningow to bedziesz mogl poczytac moje wypociny

pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Od jakiegoś czasu nie chce mi się opisywać treningów. Ale trenuję twardo. Udało mi się skrócić czas treningu poniżej godziny, co przy jednoczesnym zwiększeniu ilości serii na duże grupy do 12 i małe do 9 wydawało mi się niemożliwe. Jednak z na blacie wszystko jest możliwe.

Tak poza tym mam nową pasję. Kupiłem sobie okazyjnie kamerę. Tylko nie mogę zrzucać jeszcze na kompa, bo nagrywa w formacie mini dv. Potrzebuję kabel firewire no i jakiś program do zrzutu. Wtedy to już produkcje filmowe ruszą pełną parą

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
No jak skróciłeś czas to już z formą lepiej i wydolnością też to za niedługo pewnie się filmiku z treningu doczekamy
Dokładnie, lało się ze mnie, ale dawałem radę. Dwa razy w tygodniu robię też teraz brzuch i przedramię (moje pięty achillesowe). Nie wiem, czy to jest odpowiedni rozkład ale teraz wygląda to następująco:
Poniedziałek: barki,
Wtorek: brzuch, przedramię
Środa: plecy, biceps
Czwartek: wolne
Piątek: klatka, triceps
Sobota: brzuch, przedramię
Niedziela: wolne.
Jak już pisałem póki jeżdżę na rolkach odpuściłem trening nóg, żeby ich nie przetrenować.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Dziś miał być dzień treningowy ale odpuszczam sobie. Tzn. przekładam. Muszę sobie teraz wszystko poukładać i zaplanować. Sporo się zmieniło... ale od początku. Dziś na jednej z lekcji jakie miałem do przeprowadzenia wypadła próba poloneza (6 klasy też tańczą poloneza na zakończenie szkoły

Dietkę też ostatnio w miarę trzymam, tzn. jem dość zdrowo... Dziś np. na śniadanie miałem grahamki z serem, wędliną, pomidorem i rzodkiewką, na drugie to samo ale bez pomidora, na obiad zaś był ryż z warzywami i ryba.

No i na tyle. Pozdro pozdro ziomy!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
pon klatka, przod barkow
wt plecy, tyl barkow
pt nogi, ramiona
ciezkie polaczenie ale skuteczne

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu