Krzysiu - step by step
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powiem Wam, że mam coraz większą energię do ćwiczeń. Nie chce mi się tylko później opisywać i zapamiętywać jakim ciężarem i jakie ćwiczenia robiłem No ale od trzech tygodni w miarę normalnie to idzie i czuję, że za tydzień zwiększę serie do 12 na duże i do 9 na małe grupy. Nie wiem, czy to wiosna ale mam znacznie więcej energii i chęci. Nie przeszkadza mi już, że muszę sprzęt rozkładać i ćwiczyć w przedpokoju (a tam miejsca za dużo nie ma) a później go złożyć pod szafę. Wcześniej nerwicy dostawałem
Dobra spadam na winko czerwone. Czytałem że bardzo zdrowo jest wypijać dwie lampki dziennie. Nie wiem, czy to prawda ale podobają mi się takie teorie.
SeeeYouuu!!!
Napisano Ponad rok temu
- przysiady,
- hack-przysiady
- wyciskanie
- wzniosy na bok
- wzniosy na bok w opadzie tułowia,
- szrugsy
- wspiecia na palce.
Innymi słowy, czy mogę łydki pocisnąć na koniec treningu, czy może kolejność najpierw nogi całość a później barki?
A tak poza tym to jadę w sobotę na zlot. Żona ma swoje forum, na którym się udziela od dwóch lat i robią sobie z laskami spotkanie (już kolejne w sumie...) Ja jakoś nie wyobrażam sobie spotkania np. z maksem?
No a dziś w budzie miałem z dzieciakami technikę. Omawialiśmy znaki drogowe. Jak doszliśmy do tego znaku
to przypomniał mi się avatar GuZa Zacząłem się śmiać, dzieciaki jak takie wafle - razem ze mną, nie wiedząc o co chodzi Głupawa. Dobra kończę, nara ziomki.
Napisano Ponad rok temu
wracam do treningow to bedziesz mogl poczytac moje wypociny
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od jakiegoś czasu nie chce mi się opisywać treningów. Ale trenuję twardo. Udało mi się skrócić czas treningu poniżej godziny, co przy jednoczesnym zwiększeniu ilości serii na duże grupy do 12 i małe do 9 wydawało mi się niemożliwe. Jednak z na blacie wszystko jest możliwe.
Tak poza tym mam nową pasję. Kupiłem sobie okazyjnie kamerę. Tylko nie mogę zrzucać jeszcze na kompa, bo nagrywa w formacie mini dv. Potrzebuję kabel firewire no i jakiś program do zrzutu. Wtedy to już produkcje filmowe ruszą pełną parą Ostatnie dni spędziłem na codziennej jeździe na rolkach. Póki co odpuściłem sobie trening nóg, bo i tak są ostro eksploatowane. No i tyle. Załatwiłem sobie już fuchę na wakacje Wszystko się układa. Tym pozytywnym akcentem kończę swoje wywody. Seee Youuu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No jak skróciłeś czas to już z formą lepiej i wydolnością też to za niedługo pewnie się filmiku z treningu doczekamy
Dokładnie, lało się ze mnie, ale dawałem radę. Dwa razy w tygodniu robię też teraz brzuch i przedramię (moje pięty achillesowe). Nie wiem, czy to jest odpowiedni rozkład ale teraz wygląda to następująco:
Poniedziałek: barki,
Wtorek: brzuch, przedramię
Środa: plecy, biceps
Czwartek: wolne
Piątek: klatka, triceps
Sobota: brzuch, przedramię
Niedziela: wolne.
Jak już pisałem póki jeżdżę na rolkach odpuściłem trening nóg, żeby ich nie przetrenować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś miał być dzień treningowy ale odpuszczam sobie. Tzn. przekładam. Muszę sobie teraz wszystko poukładać i zaplanować. Sporo się zmieniło... ale od początku. Dziś na jednej z lekcji jakie miałem do przeprowadzenia wypadła próba poloneza (6 klasy też tańczą poloneza na zakończenie szkoły Za moich czasów tylko maturalne klasy tańczyły. Dziś tańczy podstawówka, gimnazjum i szkoły średnie ) W każdym razie siedzę sobie na sali, w-f-ści uczą dzieciaki tańczyć i nagle widzę, że lekko przymknięte drzwi kantorka skrywają jakiś sekret Okazuje się, że za salką, w której leżą piłki, szarfy, ringa itp. rzeczy jest jeszcze jedna salka. A tam siłka. Nie jest to może jakaś profesjonalna siłownia z wyciągami itp. ale znacznie więcej sprzętu niż mam w domu. Więcej też obciążenia na sztangę. Talerze 20 kg, 15 kg, 10 kg, 5 kg, po kilka sztuk każdej wagi, dwie ławki (solidne) modlitewnik, drążek i nie pamiętam co tam jeszcze jest. Byłem w takim szoku, że nie zapamiętałem. Oczywiście mogę sobie ze wszystkiego korzystać. Teraz pozostaje mi zaplanowanie i podzielenie w jakie dni najbardziej pasowało by mi ćwiczyć. Dużego wyboru nie mam. Tylko w poniedziałek i wtorek kończę o normalnych godzinach. W piątek też może uda się ustawić jeśli przełożę kółko informatyczne na inny dzień. Nie muszę zresztą zawsze ćwiczyć tam, w domu mam dość sprzętu żeby zrobić większość partii. W domu odpada tylko klatka i martwy, na które skończyło mi się obciążenie. Nie wiem teraz co robić, jakoś myślę, że tam będzie mi trudniej opuścić trening niż w domu. W domu zawsze coś się dzieje. Tu zakupy, tu z małym na szczepionkę, tu zawieść rachunek do policealnej itd. Zawsze coś. Tam miałbym jakoś więcej spokoju... Nie wiem, muszę to sobie poukładać, ale cieszę się zajebiście.
Dietkę też ostatnio w miarę trzymam, tzn. jem dość zdrowo... Dziś np. na śniadanie miałem grahamki z serem, wędliną, pomidorem i rzodkiewką, na drugie to samo ale bez pomidora, na obiad zaś był ryż z warzywami i ryba.
No i na tyle. Pozdro pozdro ziomy!
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pon klatka, przod barkow
wt plecy, tyl barkow
pt nogi, ramiona
ciezkie polaczenie ale skuteczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu