. ide soaac kal wutrzezwieje napisze. a teraz wcinam bo 7 piwach i wóce 6 jajkek hardcorw. sam nie potrafie sie rzoczytac co pisze wiec jak jest ktos rad prosze o pomoc.
 . ide soaac kal wutrzezwieje napisze. a teraz wcinam bo 7 piwach i wóce 6 jajkek hardcorw. sam nie potrafie sie rzoczytac co pisze wiec jak jest ktos rad prosze o pomoc.  

:wstyd:mam soiłe myslec o forum ! jestem zruty

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

.
 .

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 chciałem chociaz utrzymać diete i szło dobrze prócz wczorajszego dnia, gdzie waliłem same grile i hamburgery.no nic okazje były suczki były ale trzeba jechać z masą, dzisiejsza waga i wymiary porównane do 4 tygodni wstecz:
 chciałem chociaz utrzymać diete i szło dobrze prócz wczorajszego dnia, gdzie waliłem same grile i hamburgery.no nic okazje były suczki były ale trzeba jechać z masą, dzisiejsza waga i wymiary porównane do 4 tygodni wstecz: mówi sie ze np: serek wiejski wchłania sie szybko itd... czemu po 9 godzinach od zjedzenia wyrzygałem połowe z niego
 mówi sie ze np: serek wiejski wchłania sie szybko itd... czemu po 9 godzinach od zjedzenia wyrzygałem połowe z niego  

Napisano Ponad rok temu
 a niby powody do motywacji miales konkretne...
 a niby powody do motywacji miales konkretne...  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 A dzisiaj trening poszedł zajebiscie
 A dzisiaj trening poszedł zajebiscie  kręgosłup po barkach nie szwankował ani troche i póki co może z 2 dni było odczuwalne wyzsze cisnienie i przytłumenie, jest dobrze:)
 kręgosłup po barkach nie szwankował ani troche i póki co może z 2 dni było odczuwalne wyzsze cisnienie i przytłumenie, jest dobrze:)

Napisano Ponad rok temu
 nie bolą stawy, nie skrzypi nic, nie blokuje mi sie kark, nie biorą mnie zadyszki ani zakwasy, pozbyłem sie rannego kołatania serca. Jedna dziwna rzecz, czasami spie po 4-5 godzin po czym budze sie wyspany, i po prostu nie chce mi sie spać, może to efekt tych 5 jajek przed snem ?
 nie bolą stawy, nie skrzypi nic, nie blokuje mi sie kark, nie biorą mnie zadyszki ani zakwasy, pozbyłem sie rannego kołatania serca. Jedna dziwna rzecz, czasami spie po 4-5 godzin po czym budze sie wyspany, i po prostu nie chce mi sie spać, może to efekt tych 5 jajek przed snem ?  a i jeszcze, przedtem waliłem mutant mass'a + nitrobolon II + leucyna + białka cykl za 600 zł, a nie szło tak dobrze jak przy odpowiednio żernej diecie
 a i jeszcze, przedtem waliłem mutant mass'a + nitrobolon II + leucyna + białka cykl za 600 zł, a nie szło tak dobrze jak przy odpowiednio żernej diecie  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 i w sumie zrobiłem tylko klatkę bo własciciel stwierdził że karnet skonczył mi sie dwa dni temu. No nic, pora przerzucic się na trening domowy i robienie formy do szwecji. Dzisiaj z rana waga pokazała 73,8(4 tyg temu było jakoś 68) ale nie ufał bym jej bo byłem jakis pełny, mimo wszystko efekty odczuwam po sobie, ludzie mieli rację że kilogramy sie szybko odzyska no i dieta ! zawsze myślałem że ją mam a tak naprawde chodząc do szkoły i pijąc 3 porcje mutant massa nawet jedząc konkretne posiłki g**no szło i cieszyłęm sie z 6 kg w 2-3 miesiace. w domu teraz żre jak świnia brzuszek spada a waga już ruszyła blisko 6 kg w ciągu miecha. Własnie wtryniłem nowy produkt z biedronki, podudzia za 5,99 450 g. Co moge powiedzieć, że są mocno chemiczne  i niestety poszły z mikrofali, ale dały rade i od czasu do czasu będe zarzucać. Jutro pójdzie bic tric przedramię w domu, mam hantelki i poradzę sobie zrobić trening bez siłowni
 i w sumie zrobiłem tylko klatkę bo własciciel stwierdził że karnet skonczył mi sie dwa dni temu. No nic, pora przerzucic się na trening domowy i robienie formy do szwecji. Dzisiaj z rana waga pokazała 73,8(4 tyg temu było jakoś 68) ale nie ufał bym jej bo byłem jakis pełny, mimo wszystko efekty odczuwam po sobie, ludzie mieli rację że kilogramy sie szybko odzyska no i dieta ! zawsze myślałem że ją mam a tak naprawde chodząc do szkoły i pijąc 3 porcje mutant massa nawet jedząc konkretne posiłki g**no szło i cieszyłęm sie z 6 kg w 2-3 miesiace. w domu teraz żre jak świnia brzuszek spada a waga już ruszyła blisko 6 kg w ciągu miecha. Własnie wtryniłem nowy produkt z biedronki, podudzia za 5,99 450 g. Co moge powiedzieć, że są mocno chemiczne  i niestety poszły z mikrofali, ale dały rade i od czasu do czasu będe zarzucać. Jutro pójdzie bic tric przedramię w domu, mam hantelki i poradzę sobie zrobić trening bez siłowni  myślę też o dodaniu aerobów co 2 dzień 40 minut żeby wzmocnić organizm i przygotować do wiekszych wysiłków tlenowych, choć i tak płucka dają większą rade niż miesiąc temu kiedy nie mogłem sie skupic na treningu bo brakowało mi tlenu. Ale żałuję że tak często upadam na dno... jak sie zarejestrowałem na to forum miałem z 13-14 lat, to były czasy, gdy wszyscy mówili mi że nie moge zacząć bo jestem leszcz i za późno zaczynam, wkurzam się i dodatkową motywację czerpię z tego iż chce pokazać mimo takiego upływu lat, że było warto zacząć, nie ważne jak zaczynam, ważne jak skoncze
 myślę też o dodaniu aerobów co 2 dzień 40 minut żeby wzmocnić organizm i przygotować do wiekszych wysiłków tlenowych, choć i tak płucka dają większą rade niż miesiąc temu kiedy nie mogłem sie skupic na treningu bo brakowało mi tlenu. Ale żałuję że tak często upadam na dno... jak sie zarejestrowałem na to forum miałem z 13-14 lat, to były czasy, gdy wszyscy mówili mi że nie moge zacząć bo jestem leszcz i za późno zaczynam, wkurzam się i dodatkową motywację czerpię z tego iż chce pokazać mimo takiego upływu lat, że było warto zacząć, nie ważne jak zaczynam, ważne jak skoncze  

Napisano Ponad rok temu
 gdzie ta miarka, czuje jak bym na brzuchu miał z 93, a waza jeszcze mniej niz przed melanzami, klatka zrobiła sie prawie wklęsła, jakis dziwnie chudy nagle sie zrobiłem, a w pasie tyle ze wstyd mi wychodzic z domu. moze  taki spadek dlatego ze sporo błyo efektem mono, a przed melanzami trenowałem 5 dni z rzedu i dopadł mnie mocny katabolizm. Nic, wierze ze skoncze inaczej niz jako huderlak z brzuszkiem, nie trzymajcie kciuków, takim jak ja nie godne jest w tym przypadku podawac jakąkolwiek ręke czy walic optymizmami, zachowuje sie jak 15 letni gówniarz i musze sie obudzic... postaram sie schudnąć jak najwiecej, moze dukana? chocbym miał wazyc jak w gimnazjum, ale potem zaprawie sie z całych sił, bo w sumie waga ostatnio fajnie szła no i co najwazniejsze -> kręgosłup uważam za wyleczony
 gdzie ta miarka, czuje jak bym na brzuchu miał z 93, a waza jeszcze mniej niz przed melanzami, klatka zrobiła sie prawie wklęsła, jakis dziwnie chudy nagle sie zrobiłem, a w pasie tyle ze wstyd mi wychodzic z domu. moze  taki spadek dlatego ze sporo błyo efektem mono, a przed melanzami trenowałem 5 dni z rzedu i dopadł mnie mocny katabolizm. Nic, wierze ze skoncze inaczej niz jako huderlak z brzuszkiem, nie trzymajcie kciuków, takim jak ja nie godne jest w tym przypadku podawac jakąkolwiek ręke czy walic optymizmami, zachowuje sie jak 15 letni gówniarz i musze sie obudzic... postaram sie schudnąć jak najwiecej, moze dukana? chocbym miał wazyc jak w gimnazjum, ale potem zaprawie sie z całych sił, bo w sumie waga ostatnio fajnie szła no i co najwazniejsze -> kręgosłup uważam za wyleczony  
  bede tu pisac efekty co jakis czas, za jakies 2-3 tygodnie mam zamiar przejsc na masówke.
 bede tu pisac efekty co jakis czas, za jakies 2-3 tygodnie mam zamiar przejsc na masówke.  ( pempek prawie równy z oponką
( pempek prawie równy z oponką  

Napisano Ponad rok temu
 do dzieła kurwa!
 do dzieła kurwa!

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| taniec?walka?jak wytlumaczyc capoeire? | CAPOEIRA | 
 |   
 | ||
| walka palką - trening | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | ||
| HD WALKA ARTUR SZPILKA / SZPILA VS DAVID SAULSBERRY 05.11.2011 HIGHLIGHTS HD | Sztuki walki | 
 |   
 | ||
| słaby kaloryfer bez napiecia | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Walka z psem w Kaliszu | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu