Słaby- walka z bezsilnością..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
idź spać, słaby.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bic prawy: 37,4<-34,5
bic lewy: 36,5<-34
przedramiona : 29
Łydka p: 41,5
Łydka lewa 41
pas.... 88
waga: 73 kg -<68,5
myślę ze jest dobry progres ale po ostatnim tygodniu melanży brzuch zdaje sie mocniej pływać. Został mi karnet na 3 dni potem cwiczenia w domu,hantle pompki brzuszki sparingi i miesiac za granicą, po przyjezdzie ostro się biorę za siebie a w tym czasie postaram sie spalic brzuch jak najbardziej aby masę można było robić szlachetniejszą.Dziś pójdą barki i plecy;p matka wyrzuciła mi zapas kreatyny bo - "zrobiły ci sie jakies spuchniete ręce od tego "ale do środy będzie mówi sie ze np: serek wiejski wchłania sie szybko itd... czemu po 9 godzinach od zjedzenia wyrzygałem połowe z niego
Napisano Ponad rok temu
20 lat i starsza ci kretke wywalila... tego no... schowaj nastepna porcje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No, ale najważniejsze, że teraz idzie świetnie, jedziesz z tym!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[ Dodano: 2010-10-16, 22:51 ]
Siemka, ogółem nie pisałem ze rozpoczynam na nowo treningi, bo gdyby cos nie szło znowu był by to mój demotywator. po wielu melanzach, sielankowego zycia w pasie doszedłem do 89 cm, postanowiłem że trzeba by nabrać masy, ale nim to sie zrobi trzeba zbić ten pas. Zacząłem biegać, wykreśliłem całkowicie cukry z diety, kupiłem thermo speed extreme. Moje treningi wyglądają tak że albo ide biegać na 15-20km(kiedy nie daje rady zatrzymuje sie, łącznie przejde moze 90 sekund w prawie 2 godzinnym biegu, ale to wtedy gdy sie zamysle ), albo ide na siłownie przerobic wszystkie partie bez przerw pomiedzy seriami 3-4 serie na kazdą partie a potem na 20-25 minut bieg. poza tym trzy pierwsze dni wypijałem po około 8 litrów wody, a od tygodnia juz pije normalnie. niestety zdupcyłą mi sie waga, nie wiem jak to mozliwe ale to cud, bo we wtorek juz miałem 87 cm w pasie, a teraz 82 . mierzone na wysokosci pempka, w miejscu najszerszym pod pempkiem na oponce jest 83 z groszem. mysle ze to dobry efekt jak na tak krótki czas bede tu pisac efekty co jakis czas, za jakies 2-3 tygodnie mam zamiar przejsc na masówke.
[ Dodano: 2010-10-23, 09:26 ]
pas 81 ( pempek prawie równy z oponką
Napisano Ponad rok temu
W szwecji zrobił sie ze mnie szczypiorek z dużym bębnem.
Pojawiło się w moim zyciu coś co pokochałem.
Zaczeło sie niewinnie od paru rozdań.
Tak, zacząłem trenować grę w pokera.
Poświęciłem część zarobionych pieniażków na trenerów programy itd.
Wszystko wspieram czytaniem ksiażek z dzienin nlp, modelowania sportowego, psychologii sportu.
Stałem się od tego innym gosciem.
Na razie nie ma lepszych wyników, ale jest coś co wygrałem, wiedza na temat motywacji, zycia, wiedza z działy psychologii i kurewna wiara w siebie i marzenia.
Od tygodnia cwicze na nowo, w szwecji zrobiłem sobie siłownie gdzie cwiczyłem 2 pierwsze miesiace ale potem był tam lód chłód i brak swiatła więc poprzestałem. ;d
Panowie, oby cele, które sobie stawiamy, nie kolidowały nigdy więcej z naszym zdrowiem a w perspektywie czasu wszystko przynosiło zyski do dzieła kurwa!